2021 sınavında 300 bin e girdim ve bu iki haftadır çok güzel çalışıyordum şimdi ise hiç isteğim yok sanki tüm hevesim gitti ve sebepsizce moralimde bozuk of
Ders çalışma motivasyonumu kaybettim , çalışamıyorum. Ne yapmalıyım?
Sürekli devamlılık isteyen insann kendiyle yeri geldiginde mücadele ettiği uzun bir süreç. Benimde sınav senem. Ders çalışırken nasıl tekrar yapıyorsak beyne de hedeflerini kazanmak istediklerini hatırlatmak işe yaracaktır.
Gerçekten zaman zaman bu durum herkeste oluyor ama o psikolojiden hemen cikip pozitif düşünerek devam etmek zorundayız. Her zaman kendine bunun sadece 1 senelik bir sey olduğunu hatırlat en önemlisi kendine çok fazla inan. Ayrica bu sınav dünyanın sonu değil hayatının merkezi haline getirmemelisin kendini çok fazla sıkmadan severek isteyerek rahat rahat çalısirsan stresi heyecanı kontrol edebilirsen eminim başarıcaksın bunun için kendini asla üzüp yıpratma 💖
Geçen yıl 200 k daydım bu yıl 50 k yaptım çalışmayı her bıraktığımda neden başladığımı düşündüm internetten motivasyon videoları izledim ve hep kazanacağımda yapcaklarımı hayal ettim umarım istediğin yerler olur canını sıkma :)