Aldığınız en komik en ilginç hediye neydi arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum :)
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 924 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde yaparım :
1) Kapağı açılınca ışıkları yanan kart gibi birşey vardı .
Kapağı açılıncaseni seviyorum yazısı yanan kart oldu.
Kapağın iç tarafında kalp şeklinde kesilmiş beraber çekildiğimiz foto
Diğer tarafında da 1 tane dörtlük yazmıştım. Veriş şekli de çok değişikti tabii, önce bana çok sinirlenmişti ama hediyeyi alınca fena olmuştu :)
2) Beraber tatile gittiğimizde, bungaloow köyde , gözüme gonca çarğmıştı akşamdan garsona söyledim sabaha bunu kes ve kahvaltıdan önce diye. Sonra kahvaltıdan önce kendim mutfağa girdim. Gece yağışlı geçmişti onun da verdiği ilhamla mutfakta 2 dk da şiir yazdım. O şiir goncaya sarılmış şekilde 1 saat sonra masamıza geldi.
3) O tatilde sandal üstünde onun fotosunu çekmiştim. Eve geldiğimde o foto üstünde oynamalar yaptım , sandal üstüne isimlerimizin baş harfini yazdım. Tailde yazmış olduğum şiiri foto nun bir köşesine yapıştırdım.
Sonra fotonun çıktısı aldım ve gittim o fotoyu kırılmış tas üstüne bastırdım fayans gibi taş işte. Çimento kağıdı gibi bir kağıda sardım :)
Sonra Yıldız korusunda kahvaltıya giderken dedim ki bizim evde banyonun fayansları değişecek dedim. Ve şu kağıttaki fayans nasıl diyerek eline verdim :)10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılşu sigara tabakası hediye diye alanlardan nefret ediyorummmm
21 Yorumla
+1 yılMoralimin bozuk olduğu bi zamanda arkadaşımdan gelen tokaydı sanırım.. Toka toka, bildiğin toka. Herşey tamamda içindeki not içler acısıydı. ''Kafana bundan başka bişey takma emi?''
O an itibarıyla hep kafama takılmıştır biz nasıl arkadaş olduk? Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim derler zira..21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Taş "bildiğin taş oğlu taş :D SEVGİLİTOŞ jeoloji mühendisi olunca payıma düşen o oldu :D
518 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKalsit taşı,beyaz bir taş,yok efendim tepkimeye girince şöyle oluyormuş bilmemneymişş anlatıyordu birde şaşkoloz :D ama en güzel hediyemm kalsitt candır can taşlarınn hasıı :)))))))))))
Cevap sahibi+1 yılNe demek taşlar hakkında bilgi edinme istediğiniz an 053xxxxxxxx yı çaldırmanız yeterli :D
Cevap sahibi+1 yıl:D Taşa vur taşa ,maşallahımız var..Ben bu bilime merak saldım dedim okulu bitirene kadar çıkalım ..2 diplomam olsunn ,zararı dokunmaz :) devammmm :D
Cevap sahibi+1 yılTşk ederimm ...Yani şimdii ben o iltifatlı yazına sevgilimden meteor falan isterimmm yaniii ancaaaa ;))))))))))))))))))))))
Cevap sahibi+1 yılOlsun yazın serinn olur :D
Cevap sahibi+1 yılhahahaha çok iyi koptum yaaa :))) Bunu düşünücemm :D
Cevap sahibi+1 yılbencede iy muhabbet olduu hadi kendine taş gibi bak :) görüşüşmek üzere taş, taş:D
Cevap sahibi+1 yılSelamın taşın üstüne olsun ki valla sölücemm :D İYİ GECELER ..:)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
24Cevap
+1 yılvazo almıştım çocukken hediye olarak :D 1 milyoncudan almıştı çocuk çekilişte ona çıkmışım lanet ettim :D
16 Yorumla- +1 yıl
yok 6.sınıfa mı ne gidiyordum zaten, sonra o vazoyla labaratuvarda futbol oynadılar, alan çocukla diğerleri. Disipline gittiler bu yüzden. Vazo çarptı ona çarpacağı kadar :D
- +1 yıl
uğurlu mu :D :D o öyle demedi :D
- +1 yıl
etmem beddua ya yok yok :D
+1 yılkuzenime giymesi için kendi kazağımı vermiştim o da bana hediye paketi yapıp doğum günümde vermişti her yıl aynı şeyi yapar her yıl aynı sevinçle o paketi açarım
13 Yorumla- +1 yıl
yok tabi çoçukluğumdan beri bana mektup yazarlar bir kutu mektubum var bunlarda aldıgım en güzel ne komik hediyelerimin arasında
Diğer konusunda 531 cevap paylaştı. sevgilim gayet hoyratça ve holigan duygularıyla taraftar atkısına adımızı yazdırmıştı :@ aldığım gibi hala poşette D:
14 Yorumla
+1 yıldolar şeklinde cüzdan aldım önce şaşırıp aa ciddiiimisin dedi sonra aa cüzdnmış teşekkür ederim dedi .
12 Yorumla- +1 yıl
hemde nasıl..
Gizli Üye(36-45)+1 yılküçükken doğum günüme bir arkadaşımı çağırmıştım selpak mendili paketlemiş gelmiş
510 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo şoktan sonra ona ne olduğunu bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılşimdi düşününce gülüyorum yani değişik bir anı
Cevap sahibi+1 yılevli şimdi başka şehirde görüşemiyoruz. ama vuramam öyle ben
Cevap sahibi+1 yılöle ya keşke çocukluktaki kalplerimizi kaybetmesek :)
annmin 22 .doğum gunumde hediye ettiği sandıkta sakladığı 3 yasındayken giymiş olduğum örgü tulum elbisem :)hahaha çok ciciydi ya ve hala duruyor yaş oldu 29 acyip de naftalin kokuyor :)10 Yorumlahediye almaktanda vermektende nefret ederm hediye dendiğinde cinlerim tepeme çıkar :D
14 Yorumla
+1 yılpipisi kendinden büyük olan bir çakmak.(lan kız arkadaşım o zaman bana ne demek istedi !)
12 Yorumla- +1 yıl
yooo o an hoşuma gitti değişik geldi :D daha sonrada ayrıldık hiçbirzaman sormak gelmedi aklıma :/
+1 yılarkadaşım bana süpürge hediye etmişti cadı olduğumu idda ederek :))
11 Yorumla
+1 yılbir tane ilginç bir albüm almıştım üstüünde ağaç kabuları vardı güzeldi.
10 Yorumla- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlginç sayılmazda Sevgilimin portresini çizdirmiştim.
00 Yorumla Diğer konusunda 513 cevap paylaştı. elektronik foto albüm anahtarlığı.
14 Yorumla
+1 yılgkyuzunden yıldız satın almak. adamlar sıte acmıs yıldız satmak ıcın sacmalık. ve ben nu sacmalıga katıldım kınamayın aa dostlarr .p :)
00 YorumlaHiç hediye almadım :S
23 Yorumlaboyum kadar peluş oyuncak
12 YorumlaMendil aldim, ondan sonra beni hic aramadi.
22 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsitenin birinden hedaiye olarak prezervatif almıştım
00 Yorumla- Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılöyle ilginç bir hediye almadım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende abaza bir arkadaşımın sol eline şaka olsun diye kırmızı eldiven almıştım. az daha elinde kalıyodum:DDD
00 Yorumlasatranç ve paketi ilginçti
12 YorumlaÇiçek almıştım üzgün kaslı.
10 Yorumlavuvuzella aldım hediye
12 Yorumlayurtdışından gelen .50 magnum mermi ... (gerçek)
22 Yorumlavalla çok eksik hissettim şimdi hiç almadım yani.
02 Yorumla
+1 yılHenüz ilginç bir hediye almış değilim.
00 Yorumla
+1 yılsayende kızlar bu gün baklavaya doydu:))
21 Yorumlaen ilgınc aldıgım hedıye alamadıgım hedıye
10 Yorumla
+1 yılDikkat ettim de kimse bana hediye almamış
06 Yorumla- +1 yıl
Almışlığım vardır da iki elin sayısını geçmez
- +1 yıl
Yok bee
kuzenime siyah naylon çorap almştm
10 Yorumla
+1 yılSuda eriyen bikini almıştım
00 Yorumlaİlginç olan birşey gelmıyor aklıma ne yazıkkı.
02 YorumlaHic hediye almadim ki ilginc olsun :(
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPed :D
216 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoşver orasını :D
Cevap sahibi+1 yılyok kızmadım söyliyim bari bir firmanın sitesine üye olmuştum ordan gndermişlerdi.d
Cevap sahibi+1 yılPed firmasıydı zaten ama neden gnderdiler anlamdım güldüm tabi ve de şaşırdım.d
Cevap sahibi+1 yıl:DD
Cevap sahibi+1 yılsaol :D
Cevap sahibi+1 yılAmin aminnn :D
Cevap sahibi+1 yılsölemem :D
+1 yılkendime aldığım sünger bob
00 Yorumla
+1 yılEmzik aldık.
11 Yorumla- +1 yıl
ne emzikciymissin arkadsss D:
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok yalnızıım niye bana hediye alan yok ama :(
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılühühühü