Hepimiz hayatımızın belirli dönemlerinde hediye almışızdır. Ancak bu hediyeler içinde bazıları vardır ki yüzümüzde tebessümler oluşturacak derecede ilginç olabiliyor. - Peki sizin şu ana kadar aldığınız en ilginç hediye neydi?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı.
Benzin aldım ahaahah. :) Aklıma geldi fotoğrafı gördüğüm zaman doğum günümde bir arkadaşımla bir mekana gidecektik zorla beni benzileğe girdirdi ve depoyu fulledi :D
İlginç değil güzellerdi ama eskiden bir çocuk renkli kartona görünmez kalem ile mektup gibi bir şey yazmıştı. Kalemini de yanına koymuştu bu ilginç diyebiliriz.
Hic hediye almadim ben. Sadece halam bana ayna almisti turkan soray resmi vardi uzerinde. Ben eski sevgilime pahali seyler almistim kendisi bana hic birsey almadi veya goturmedi
Sanırım pek hediye almadım ama son sevgilimin bana 3 tane yastık alması ilhinç gelmişti ama yazılı yastımlar falandı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevgilimle garip fantazilerimiz vardı bilgin işyerine hediye geldi mesajda gizli ve yalnızken aç yazıyordu içinden vibratör çıktı hemde tam istediğimiz gibi titreşimli kalın ve büyük🤪
En İyi Cevaplar