Alışveriş & Hediyeler Aldığın en ilginç hediye neydi? umt_şşş Takip Et Xper 7 Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor İyi pazarlar KScanlar 🦋Hatırlanmak ve hatırlanmanın sembolü olarak hediyeleşmek onure edici...Kilometrelerce uzakta beni hatırlayıp taaa Hollanda’dan ilginç bir hediye ile beni mutlu eden en ponçik üyeye selamlar 🙏😅😅😅 Senin aldığın en ilginç hediye neydi KScan?https://youtu.be/p03TIGqEc8o Güncellemeler+1 yıl Kendisi sitede çok aktif olmadığı için etiketlemek istemiyorum Güncellemeler+1 yıl Kendisinin onayıyla @perlamare güzel hediye için çoook teşekkür 🎉🎉🎉 Aldığın en ilginç hediye neydi? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Hiç hediye almadım 1 0 Yorumla
06romeo Takip Et FenomenMaster Yaş: 60 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 403 cevap paylaştı. Sen çok şanslısın tatlı arkadaşım. Bana hiç ilginç bir hediye alan olmadı ki. 😌😎 1 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Hahahaha, etiketleseydin yaaaa ne olacak? Gizlimiz saklimiz mi var? 😂😂😂 1 2 Yorumla umt_şşş +1 yıl Seni mi kırcam 😅😅 Yorumla perlamare +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
düşünen_biri Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Bak şimdi bu soruyu görünce uzun zamandır kimseden hediye almadığımı farkettim 😂 1 2 Yorumla umt_şşş +1 yıl Oyyy kıyamam doğum günü hediyesi benden olsun 😄 Yorumla düşünen_biri +1 yıl Ne kadar düşüncelisin 😂 Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl Soru üzerine düşündüm de hiç ilginç bir hediye al adım? Normal klasik hediyeler işte 3 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 999 cevap paylaştı. Flört döneminde sigara kullanmadığım halde eşim çakmak hediye etmişti. Yıllardır onun makarası olur evde. 2 1 Yorumla aerolite +1 yıl Aldığım derken bana alınani yazdım. Geçmişte benim aldığım bir hediye de çok sıradışiydi. Yorumla
serkan82 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 95% +1 yıl ilginç bulamadım yani alınanlar hiç ilginç sayılmaz yazamadım o yüzden... 1 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Bir arkadaşım hediye diye viski getirmişti.. 1 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl İlginç hediye almadım ya da en azından hatırlamıyorum. 1 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Ahanda buydu 1 1 Yorumla HinchAmarillo +1 yıl o zamanlar anlamamıştım büyüyünce takarsın demişlerdi :D Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Ne geldi hediye 😊 1 6 Yorumla umt_şşş +1 yıl Kulağına fısıldarım 😄 Yorumla Asil-Bey +1 yıl Anladım peki 😅 Yorumla umt_şşş +1 yıl Zeki insanları seviyorum 😄 Yorumla Asil-Bey +1 yıl Benimde seni sevdiğim doğrudur 😊 Yorumla umt_şşş +1 yıl Biliyorum 😇 Yorumla Asil-Bey +1 yıl Zeki kadınsın 🧐 Yorumla
hakann000007 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Hediye almak vermek güzel şeyler özel hissetmek bide pahalı değilde qnlamı olan hediyeler güzel oluyor. 1 0 Yorumla
Finansveren Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Kendim almadım ama burdan birine victoria secret den sutyen aldım 1 0 Yorumla
PhilipSERKAN Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Üzerinde ilginç yazıları olan baksır Dı.. 1 7 Yorumla PhilipSERKAN +1 yıl En güzeli benim aldığım hediye idi.. Yorumla umt_şşş +1 yıl O tartışılır bence 😅 Yorumla PhilipSERKAN +1 yıl Yani benim sevgilime aldığım hediyeydi diyecektim 😉 Yorumla PhilipSERKAN +1 yıl İstersen san soyleyebilirim Yorumla PhilipSERKAN +1 yıl Valla hediyeyı çok merak ettirdin 😉 Yorumla umt_şşş +1 yıl 😄😄🤷♀️ Yorumla PhilipSERKAN +1 yıl Çok kotu sun 😉 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hiç hediye almadım
Sen çok şanslısın tatlı arkadaşım. Bana hiç ilginç bir hediye alan olmadı ki. 😌😎
Hahahaha, etiketleseydin yaaaa ne olacak? Gizlimiz saklimiz mi var? 😂😂😂
Seni mi kırcam 😅😅
😂😂😂😂
Bak şimdi bu soruyu görünce uzun zamandır kimseden hediye almadığımı farkettim 😂
Oyyy kıyamam doğum günü hediyesi benden olsun 😄
Ne kadar düşüncelisin 😂
Soru üzerine düşündüm de hiç ilginç bir hediye al adım? Normal klasik hediyeler işte
Flört döneminde sigara kullanmadığım halde eşim çakmak hediye etmişti. Yıllardır onun makarası olur evde.
Aldığım derken bana alınani yazdım. Geçmişte benim aldığım bir hediye de çok sıradışiydi.
ilginç bulamadım yani alınanlar hiç ilginç sayılmaz yazamadım o yüzden...
Bir arkadaşım hediye diye viski getirmişti..
İlginç hediye almadım ya da en azından hatırlamıyorum.
Ahanda buydu
o zamanlar anlamamıştım büyüyünce takarsın demişlerdi :D
Ne geldi hediye 😊
Kulağına fısıldarım 😄
Anladım peki 😅
Zeki insanları seviyorum 😄
Benimde seni sevdiğim doğrudur 😊
Biliyorum 😇
Zeki kadınsın 🧐
Hediye almak vermek güzel şeyler özel hissetmek bide pahalı değilde qnlamı olan hediyeler güzel oluyor.
Kendim almadım ama burdan birine victoria secret den sutyen aldım
ben almam hep alırım
Keloğlan Masalları kitabı
Üzerinde ilginç yazıları olan baksır Dı..
En güzeli benim aldığım hediye idi..
O tartışılır bence 😅
Yani benim sevgilime aldığım hediyeydi diyecektim 😉
İstersen san soyleyebilirim
Valla hediyeyı çok merak ettirdin 😉
😄😄🤷♀️
Çok kotu sun 😉
Öyle ilginç hediyeler almadım..