Biz 8 aydır çıkıyorduk son zamanlarda ailesini bahane ederek eskisi kadar yazmamaya başladı yeri geliyordu 2 3 gün yazmıyordu o ara ben çok yalnızdım kötü günlerimde oldu ama o yanımda değildi çok iyi birisi gerçek söylüyorum ben çok kötü oldugum dönemlerde onu üzmemek için pek birşey demiyordum sonra bir gün biri ile tanıştım sonrasında çok uzun zaman normal olarak konuşmaya başladık zaman geçtikçe farklı duygular hissetmeye başladım kendime engel olamıyordum sonra 1 gün telefonda konuştuk o kadar buluşma gibi şeyler asla olmadı yaptıgım yanlıştı ama içinde oldugum boşluk buna sebep oluyordu ne yaptıysam kurtulamadım sonrasında baglatımı kestim bu çocukla çünkü beni o kadar seven insana ihanet ettim şimdi ona ben seni bir zamanlar aldattım diyemem bu yaşadıgım olay çok uzun sürmedi çok kısa sürdü o an ne yaptıgımın farkında değildim inanın ona dersem eger çok üzülür kahrolur hayatımda hiç böyle birşey yapmamıştım çok kötü oldum bu saatten sonra ne yapmalıyım arkadaşlar lütfen yardımcı olun
Güncellemeler
+1 yıl
Çok uzun konuştuk dedigim yazışma olarak zaman olarak değil
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar