Kendimle nasıl barışabilirim kendimi nasıl sevebilirim? bu durumdan nasıl kurtulurum yardım edin?

Merhaba boyum 168 kilom 52 bacak boyum uzun popom büyük felan. Suratımın güzel olsuğunu söyler herkes dişlerimi gamzemi çok beğenirler yani beğenen yazan erkekte baya çoktur hiç azalmadı diyebilirim.Çevremde herkes beni beğenir. Ama ben herkrsi reddettim bu yaşıma kadar kendimi çok çirkin hissediyorum herşeye rağmen burnum büyük hissediyorum ama kimse şu zamana kadar böyle birşey demedi ama ben hiç sevmiyorum. en buyuk problemim dudaklarım igrenç geliyor, gülüşümü hiç sevmiyorum gülmüyorum bile çoğu zaman dişlerimi bile iğrenç görüyorum kilom ve boyum çok normal olmasına rağmen kendimi çok şişman hissediyorum ve geçmiyor. Hergün kendimi şişmna hissediyorum insanlar bana salak diyor en yakınlarım dalga geçiyor. Yaşamak bile istemiyorum her gece ağlıyorum durmadan kendimi çok iğrenç ve gereksiz hissediyorum Nasıl kendimle barışık hayata dönebilirim?
Kendimle nasıl barışabilirim kendimi nasıl sevebilirim? bu durumdan nasıl kurtulurum yardım edin?