şimdi yine oluyor aynı senaryo...
ben bu sefer iletişimi cart kestim. başladı tekrar abanmaya..
inanmıyorum ya süpersin :) sen çoğu erkek sitilini çözmüşsün :) :) bu konuyu sakın başka yerde anlatma paylaşma :) :)
evet bu bazı erkeklerin uyguladığı taktikdir adı KIZ TAVLAMA :)
ders bir
önce kızın beğenisini kazanana kadar etkileyene kadar yapmadıkları kalmaz öyleki sen ya bune böyle bi hece cümle alfebede varmıydı ben niye duymadım dersin ve etkilenirsin zamanla yelkenleri suya indirirsin ve bunu farkeden erkek bu iş tamam der yavaş yavaş normal haline dönmeye başlar :)
biz halk dilinde buna iki yüzlülük diyoruz bazende madalyonun ikinci yüzü diyoruz
ben kızları uyarırken genelde bunu söylerim dikkat et ilk başta naziktir sonra odun olmasın diye .
bu birazda kişilik meselesi erkekler bölümlere ayrılır tüm bölümleri saymicam ama başlıcaları şunlar
1 -) odun erkek kategorisi
2-) elde edene kadar beyfendi olan tip
3 -) sonuna kadar başında neyse sonunda da öyle olan tip ( efendiyse efendili devam eder elbet sinirlence noktalar olur , odunsa yontulamayıp bir ömür odun olan tip )
bu günlük dersimizin sonuna geldik arkadaşlar :) hayatta başarılar diliyorum .)
emnimiki aklı başında efendi bir sürü erkek vardır bu memlekette ama ben denk gelemedim :(
şu 3. kategoride bir erkek tanıdım o da fransızdı... onun dışında tanıdığım türk erkeklerinin hepsi 2. kategori 1. ler yanıma yanamaşaz zaten. iğrençler ya. pisliğin teki yine aynı oyunu oynama kalkıyo. ulan soğudu sanırım diyorum ee yine yazıo mal.. kendini çekti aklında üzerine gidicem...
layığını bulsun böyle tipler...
insanları yargısız infaz yapıp hepsini aynı çuvala basmadığın için varlığına teşekkürediyorum ve tek duam sana kadın olduğunu yeri geldiğinde bebiş olduğunu hissettircek bir ömür mutlu edebilecek bir insanla son nefesini vermen . bu yukarda yazdığım taktiği uygulayan bayanlarımızda var ama elbette ki herkez bir değil önemli olan doğruyu seçebilmek yaşadıkların sana tecrübe olacak yüzde 70 ini çözdün bunu bil bunun bilinciyle yaşa ve son hecelerindeki arkadaşa yol ver gitsin onun pili bitmiş .
senin genel taktıkleri gözlemleyebilmen kötü.. nede olsa kızlar bizim pencerelerimizden pek bakamıyor.. çünkü aslında gerçekte pek değer vermiyorlar.. çünkü biz ay ız ve siz dünyanın yörüngesine ihtiyacımız var.. sizin öncelikleriniz bize kıyasla çok daha fazla.. kısaca, bizim stratejilerimizde değişkendir haberin olsun..:)
bu taktikler arasında uzun süre arayıp sormamak da var mı?
Kesinlikle uyguladıkları bir taktik. Bu işi bilerek yapanlar var ve aralarında konuşanlar ya da itiraf edenler de var. Aynı senin dediğin gibi: kıza önce ilgi göstericeksin, kendine bağlayacaksın, seni sahiplendiğine dair davranışlar sözler duymaya başladın mı yavaştan kendini geri çekeceksin sonra o senin peşinden koşacak.. diye birisi söylemişti
ne pislikce ya .erkekce değil bildiin feminen bi davranış
av avcı kovalaması oluyo bu kız kaçarken av konumunda görüyorlar elde etmek için uğraşıyorlar kız yüz verince de sıkılıp başka avlara yöneliyorlar.
Cevap
24Cevap
İşe yarıyor mu gerçekten? Yani böyle yapınca, bizi istemeyen bir kızı kendimize bağlamayı başarabilir miyiz?
salaksa bağlarsın. benim gözümden direk düşüyor erkek gibi görünmüyor hatta gözüme.
yorumun çok doğru +1
evet tabiki var mantıklı erkeklerin yaptığı bir şey. Kızın senden hoşlandığını anladığın anda_ ki bu çok kolay anlaşılır_ direk ciddi evlilik muhabbetleri döner.
erkeğin insafındadır her şey. istediğini almak için kadını oyalar canı sıkılınca da sıkıldım der bırakır. ciddiyse zaten kadınla beraberdir fikren
Biz buna: " ilgilen, ilgisini çek, geri çekilme numarasıyla tuzağa düşür, sonunda Turan taktiğiyle etrafını sarıp imha etme taktiği " diyoruz kısaca :)))))))
ciddi ciddi geri çekilme diye bi taktik var yani
Bu bence de bır taktık.bana yapıldı ve ben de yedım maalesef.pekı kızlar bunu yapsa erkeklerde ıse yarar mı?
bilinçli olduğunu sanmıyorum. sadece umduğu gibi çıkmadığındandır.
yok benmki taktik dğeil. ben hoşlanmadığımdan kestim iletişimi. böyle taktiklerle işim olmaz :(
yani davranışından hoşlanmadığımdan. acayip çiğ geldi...
Çakal Taktiği Olabilir
Bir erkeğin Karakterine aşık ol. Sevgi gösterisine değil
Sevgi gösterisi göstermeliktir.
Karakter baki
evet ,Erkek kadın karakteristlik olarak birbirinden farklı ama bahsettiğin durum hem erkek hem kadında var olan ortak bir nokta,
En guzel taktik 4 4 2 dir ustune tanimam. Saka bi yana bazilari kopruyu gecene kadar takiliyo o dogrudur
4 4 2 nedir? :=)
ya erkekler elde ettikten sonra fazla da umursamazlar ,takmazlar o yüzden kendin hakkında fazla bilgi vermeyip hep de mesafelı olursan bi yere kadar ilgi gosterırler sonra da vazgeçerler
Bilmem..ben taktiksizim vala...
hem taktiksizim hem yakışıklıyım diyorsun... resimdeki sensen...:)
o kişinin karakterine bağlı bir durum ama sağlıklı bir ilişki başlangıcı değil bence.
bu hareketleri yapan erkeklerden hayır gelmez , bilesin...
erkekler bunu çoğu kez bilinçsizce yapıyor.işe yaradığını ona hissettirdiğinde o ayarda duruyor.yani aslında sen neden oluyorsun bu duruma:)
bu taktik değil doğanın kanunu kaçan kovalanır ... çok büyük konuştum 3 gün falan konuşmam...
karşılıklı savaşlar işte .. vur kaç tekniği, geri çekilme, muharebenin her anı aşkta mevcut.:)
beyler taktiğimiz ifşa oldu. yeni taktikler arayışına girelim :(
+1
Taktikle alakası yok her erkek öyle bende öyleyim. Bence bunun nedeni istediğimizi cabuk elde etmemiz. Her oyunda kazansan sende sıkılmaz mısın ?
Bu doğamızda var :) adet olmuş :) Kaçanı kovala sonra kendin kaç :)
Evet öyle bir taktik var akıllarınca.. Önce yoğun baskı yapıp alıştırıp sonra kaçan kovalanıra dönüyorlar.. Bana çok saçma geliyor ama :D
mıknatıs kuralı. çekiyor, itiyor birbirini mıknatıslar.
Mesafeli olman erkeklere karşı seni çekici kılıyor böyle devam et arkadaşım kazanan sen olursun
Daha neyin taktiğindesin yaşın +25 5 sene sonra tarihi eser olacan :)
hahaha kesin çirkinsindir. kendini beğenmiş saygısız
yaşın 29 olmuş daha neyin peşinde hem saygısızsın hem terbiyesiz hemde kız kurusu :D
hadi daha cevap vermeyecem sana yazma istersen tarihi eser
cidden*pp gittin ha ahahahhaha.
Sen bir de seviştikten sonra gör.
kesinlikle bi taktik bu. ama hiç sökmez:)
erkekler işte onuçta hepsi böle :)
aynen doğru bir tespit
Cok grkszbi taktk bnce
var demek ki yemişsin sen de.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar