Diş hekimliği okuyor bende okuyorum bu arada. 1 yaş büyük benden sadece.
Muhabbet rahat rahat ilerliyordu birden azalttı ve yazmamaya başladı. Bu da açıkçası tuhaf geldi. Neden ekledi, neden değişti anlamadım.
Beni o ekledi, binbir heves yazıp yazıp durdu. Bir süre aralıksız yazıştık , ortak noktalarımız var konu konuyu açtı.
Sonra birden görüldü atmaya falan başladı, geç cevap vermeler falan.
Madem öyle neden ekledin? konu sarmıyor degil, benim ne oldugum zaten belli eklemeden öncede biliyordu.
Taktik de yaparlar peşinden de erkek gibi koş isterler. Azıcık aklın varsa koşmazsın. Love bombing yapmış belii ki. Yani ayrıca eminim ki konuşmuş olduğu farklı kızlar da vardır. Seni de yedekleri içine almıştır. Bu lafımı ciddiye almanı öneririm.
Yeni tanışırken önemli bir husus var çok fazla konuşmayın her şeyi bir anda söylemeyin erkekler çok düşünür 2 saat telefonda konuşulur özel hakkında her şey söylenir geriye kendinden bahsedecek bir şey kalmaz bu tür şeyleri ağırdan alıp dışarıya bir yemeğe ya da kahveye gittiğimizde söylmek lazım erkek sürekli düşünür ama konuşacak bir şey yoksa darlanır buda ilşikiden soğutur
Bak bu erkek, benim abimi tanıyor. Unide beraber okudular bende ismini duyardım bu cocugun.
Bir baktım beni eklemiş. Mesajda atmış. Bende cevapladım. 5 gün kadar aralıksız yazıştık. Ortak noktalarımızda vardı. Muhabbet hep ilerlerdi. Sonradan 5-6 saatte bir yazmaya sonra günde 1 kez yazmaya başladı ve kesti.
Bende bu sabah bir şey yazdım ona, tekrar yazıştık ama görüldü attı az önce. Hayır neden birden degişti anlamadım.
bu cocuk neden böyle yaptı analamadım
Ah, bu erkeklerin ilişki oyunları! 😜 Dolambaçlı yollar ve taktik savaş alanı gibi geliyor bazen, değil mi? Seninle hevesle başlayıp sonra birden yavaşlamalarının bir sürü sebebi olabilir. Belki kendini test ediyor, "Acaba beni gerçekten istiyor mu?" diye. Ya da klasik bir “chase me” oyunu oynuyor olabilir, "Eğer peşimden gelirsen, demek ki gerçekten ilgileniyorsun." tarzında. 🙄 Ama şunu unutma, kimsenin seni yarış pistinde koşturmasına izin verme! Eğer gerçekten ilgileniyorsa, seninle doğru düzgün, yetişkin bir birey gibi iletişim kurması gerek. Zamanını ve enerjini ancak seni gerçek değerde görenlere ayır. Ve tabii ki, kalbinin sesini dinle! Eğer bu oyunlar ve belirsizlik sana göre değilse, doğrudan bunu açıklamaktan çekinme! 😉✨
Cevap
6Cevap
Her erkek potansiyal bir yalancıdır..
Detay kısmında dikkat çeken bir şey yazmışsın, Senin ne olduğun belli derken? Bu kısmı açarsan daha objektif yorumlar yapabiliriz.
Ya şöyle, ortak çevremiz var. BU erkek , benim abim ile uniden arkadaşlar, yani abim aracılıgı ile tanıyor beni. İnstagram profilim gizli de deigl açık, hoş kızım alımlı biriyim. Yani benim kim oldugum belli. hayal kırıklıgına ugramasını gerektırcek bir durum yok. Ne olduda birden böyle oldu anlamadım.
Haklısın kim olduğun belli ve bunu bilerek adım attıysa şimdi böyle yapmasının başka bir sebebi olabilir, ya da şöyle diyeyim bu benim fikrim; bence seninle en baştan beri ciddi bir ilişki düşünmediği için yaptığı şeyin yanlış olduğunu anlayıp geri adım attı, kendisinden emin ve kararlı bir yapısı olsaydı sonuna kadar giderdi.
Karaktersiz bir yanı varmış böyle olması daha iyi bence.
Sorun şurda, ben zaten ona bir şey hissetmiyorum. O beni ekleyince abim ortak kişi oldugu için kabalık etmemek adına kabul ettim yazdıklarını cevapladım, sonra baktım muhabbet ilerliyor.
Ben zaten herkesle olmam kriterlerim var. Kendi kendine gelin güvey olup triplenmesi ilginç geldi, hayır arada abimde var yani insan çekinir.
Şöyle ki ilişki anlamında önemsemediğin biriyse bu konuyu fazla irdelemen yanlış, kendi kendisine kafasında bir şey kuruyorsa bu tamamiyle onun problemi demektir, uzak durman veya bu konu üzerinde yoğunlaşman zaman kaybı olur, ama o ilgiyi kesince bu derece üzerine düşmen ve yazıp sebebini öğrenmek istemen çok yanlış bence. Yanlış düşünmediyse bile artık kendi kendisiyle iyice gelin güvey olup ona karşı ilgin olduğunu düşünecek, bilgin olsun.
Ben yazmıyorum zaten ona. Hep oydu yazan , ben bir kez yazayım bakayım bir sorun var mı dedim. Ama erkeklerde biraz tuhaf. Çok değişkenler. Arkadaşlıkta kurabilirdik illa sevgili olmaya gerek yok ki, her şey aşktan ibaret degil.
Erkeklerin genel kanısında zaten bu var, sana sürekli yazıp durmuşsa ve arkadaşının kardeşi olduğunu bilmesine rağmen bunu yaptıysa seninle ilgili arkadaşlık düşünmediği çok belli,, kısacası beklentilerin doğurduğu bir tanışıklık olmuş ve bu yol asla arkadaşlık yolu olmaz zaten, eminim bunun sende farkındasın, peşine düşme veya sorgulama yoksa iyice onun tarafından yanlış anlaşılacaksın.
Kadını yatağa atmak için her türlü taktiği yaparlar.
ciddi mi
Çok iyi taktik yaparım.
nasıl mesela?
Taktiksiz kimse yoktur ki bu devirde
Taktik değil de tanıma amaçlı deneriz
nasıl mesela? bu erkegin ne yaptıgını anlamaya calısıyorum
Bir kızla takılıyorsak umursamayiz, ileriye dönük ise bir şeyler isteriz, yapar mı diye. Sahte hesapları var mı ona bakarız. Dedikleri yaptıkları bir mi. Doğru mu yanlış mı gibi
Bak bu erkek, benim abimi tanıyor. Unide beraber okudular bende ismini duyardım bu cocugun.
Bir baktım beni eklemiş. Mesajda atmış. Bende cevapladım. 5 gün kadar aralıksız yazıştık. Ortak noktalarımızda vardı. Muhabbet hep ilerlerdi. Sonradan 5-6 saatte bir yazmaya sonra günde 1 kez yazmaya başladı ve kesti.
Bende bu sabah bir şey yazdım ona, tekrar yazıştık ama görüldü attı az önce. Hayır neden birden degişti anlamadım.
Yanlışlarını görmüştür. Ya da zaten öyleydi sende. herkes gibi çıkınca özelliğin kalmayınca aynı davrandı
Yanlışım olmadı ki? ne yanlış yapabilriim yüz yüze bile görüşmedik. Herkes gibi neden çıkayım ki? kendime has bir insanım biri hakkında olumsuz karar vermek için çok kısa bir süre bu. Bende ona bir şey hissetmiyorum henüz, ama merak ettim.
Erkek cevren vardır bir erkekle samimi konuşmanın görmüştür vs bu tarz
Tam tersi, erkek çevrem yok. Güzel bir kadınım, her ortamda dikkati çekerim, diş hekimliğinde okudugum için ortak konumuz var. Zenginim aileden oda bunu çok iyi biliyor ailemi tanıdıgı için.
Açıkçası ego diyebilirsin ama reddedilcek bir kişi oldugumu düşünmüyorum. Gay degilse tabi
Bu yüzden reddetmiştir. Her ortam da dikkat çektiğini bildiği ve ona göre davranacağını da bildiği icin. Her şey para pul güzellik değil güven vermiyorsan bir erkeğin geleceği olamazsın. Siz kızların sorunu da bu biz erkekler seçici olunca gay diyonuz krkskd. Sizle takılıp çakinca şerefsiz. Bir aynaya bakın önce siz ne kadar şereflisiniz 🥶
Ben bugune kadar hayatıam bir tane erkek almadım? Kültürlüyüm kendi degerimi biliyorum. Bu devirde herkes birbiri ile yatıp kalkarken benim elime erkek eli degmedi. tabiki ben secici olcam. Ve gayette serefliyim. Hem güzelim, hem zekiyim kendi degerimi bilip standartlarımı düşürmeyince sorun olmaz bence. Ha kendine güveni yoktur ondandır bilemem tabi.
Tamam kanka sensin. Bir tane hatanı söylediğin de yeniden değerlendiririx
🙄🙄🙄.
Ben yapmam ; ))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?