Ben fotoğraftaki kızla aynı gibiyim, aşırı güzel çekici bir kızım. Erkeklerin ağzı yamuluyor konuşurken ama Flört ettiğim erkek bana karşı bir sıcak bir soğuk yapıyor. Ben 26 o 36 yaşında. Bütün gün yazışırken bir anda saatlerce görüldü bırakıyor ben sorunca da “…şu an dışarıdayım sürekli mesaj atmayı sevmem” dedi. Halbuki bütün gün yazan fotoğraflar atan oydu.
Öncelikle senin güzel olmanla başlayan bir yazı senin havalarda olduğunu beklentini çok yükselttiğini ve poh pohlanmayı beklediğini yani bilinç altını yansıtıyor. Biraz daha normal sınırlar içersinde kalmanı tavsiye ederim.
Ayrıca sürekli yazan oydu şimdi işim var deyip yazmıyor demen mantıksız çünkü işi yokken yazması işi varken yazmasını mecbur kılmaz. Yani işi yokken yazıyor işi varken yazamıyor ne var bunda çok normal.
Birde sende havalara girme poh pohlanma isteği görmüş ya da sezmişse ağırbaşlı sakin adım adım hareket ediyor olabilir bu da gayet normal ve anlaşılır bir şey çünkü sana sürekli ilgi vermeye devam ederse sende sürekli balon gibi şişmeye devam edip her geçen gün bir önceki günden daha fazlasını isteyeceksin!
Bak bunların tümü mantıklı yaklaşımlar sen bence güzelim ben çokgüzelim benim gibisini bulamaz bir daha gibi havadan çık yoksa sadece seni poh pohlayıp istediğini elde eden erkeklerin kucaklarına düşersin! Yani sahici bir erkek bulmuşken kaşınıp taktikci erkeklere düşme! Egonun okşanması güzelliğine iltifat edilmesi sürekli ilgi alaka gösterilmesi çok hoşuna gitsede kendine dur çek yoksa yanlış ellere düşüp durursun!!!
Yapan oluyordur illahaki. Hani kural diyor ya herkes bu cümleye. Kaçan kovalanır diye. Hiç umurum degil. Gönlümden kalbimden ne demek ne yapmak geçiyorsa o an onu yapar söylerim. Spor müsabakası mi yapıyoruz taktik yapicam. Kendisiyle barışık olamayanların izlediği yoldur. Gözünü boyalar, aldatirlar ( fiziki olarak demiyorum) Sonra da iş işten gecince sen çok farklı çıktın. Sen körsen yapacak bir şey yok.
Bunu kadında yapıyor , erkekte. Biri öbüründen çok yapmıyor. İki farklı cinste yapıyor.
Yine topluma saydıracağım ama gerçekten de insan ilişkilerinde FF bile alamayacak kadar kötüyüz.
Hep diyorum, yine diyeceğim. Sosyal bozukluklarla dolu bir toplumuz. O yüzden de ne doğru düzgün aşk yaşayabiliyoruz, ne sevmeyi biliyoruz ne de sevilmeyi.
Sen değil, dünya güzellik kraliçesi gelse durumu senden daha farklı olamazdı burada.
O yüzden, senin hatan yok. Dolayısıyla, üzülmeni gerektirecek bir durum da yok.
Ne yapmalısın sorusunun cevabını ben veremem; ama ne yapmalısın sorusuna vereceğin cevabı, bu söylediklerimi göz önünde bulundurarak sen verebilirsin.
Erkekler genelde taktik yapmaz. Bahsettiğin şeyler soğumuş erkek davranışları. Cok üzerine düştüysen ya da kafasına yatmayan birseyler varsa seninle ilgili uzaklaşmış olabilir. Erkekler çok fevri hareketleri surekli sorgulanmayi ve eleştiriyi sevmez.
Dünyanın en güzeli de olsan sevmeyen ve ilgilenmeyen çıkabiliyor :) güzellik tek başına yeterli değil demek ki. ya da sonradan soğuyabiliyorlar. Hemde senin yanında son derece çirkin kalan bir kız için bile olabiliyor bu durum. O yüzden çok takma. Sana uzaklaşana sen de uzaklaş. Ne de olsa her zaman beğenilen birisin, kaybedeceğin hiç bir şey yok.
Biz güzellik algısına kızlar kadar dikkat etmiyoruz ki. mesela kızlar yakışıklı olmadan konuşmazlar ama biz bizi eğlendiren bize iyi hissettiren bide güzel olup egolu değilim diyen ama bilmeden farkında olmadan sürekli ego kasan kızlar çokta şanslı değil
Onlarca taktik var... Kadınlar ayrı, erkekler ayrı taktikler yapıyor... Ama onlarca yapılan taktikle gelecek ilişkilere karşıyım... Taktikler hep bir çıkar için yapılmıştır Ya genel olarak Ya da kişinin geçmişinden kalan üzüntüler kırgınlıklar kızgınlıklar için Olacaksa her şey doğal gelişsin Düşünceli davranın Taktikle gelecek hiç gelmesin
Her şey güzellik değil. Sohbet sarmamış olabilir kafalar uyuşmamış olabilir. Sende pek sevemediği bir huy olabilir bu kafasını kurcalıyordur belki Aşırı güzelim diyorsun belki bu sende egolu davranışlar yaratıyordur bu durum adama hoş gelmeyebilir İlla taktik yapacak diye bir şey yok yani
Bir ERKEK kendini olduğu gibi bırakırsa DÜNYA üzerinde hiç bi kadın ona bakmaz KADIN sır, gizem, bilinmezlik ve ucu açık soruları sever. KADIN peşinden koşulmasını ilişki başlangıcında istesede devamında erkeğin peşinden koşmak ister. Bunları yapmayıp kendimiz olursak yalnız kalıyoruz.
Yorumlarda millets uzun uzun yazı yazıp laf anlatmaya çalışmışsında boşa yormuşsun kendini anlamayan hiç anlamaz yani konuştuğun adamın hareketleri de normal gelmedi bir anda soğuk yapması falan konuşmanizda belki fark etmeden bişey demis olabilirsin dikkatli misin bu konularda bilmiyorum ya da kendinj agirdan satmak istiyor da olabilir birşeyden soğumuş ya da kendini tatmin ediyor belli ben olsam sallamazdim güzelsen zaten peşinden koşar kaçan kovalanır taktiği
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Fotodaki kız güzel ama göz renginden dolayı benim ilk tercihim değil. İlk tercihim ela gözlü veya kara gözlü biri olmalı. Kahverengi olursa 40 yıl hatırla bakarsa bir ömür boyu severim 👍
Hatta gözlerine şiirler yazar şarkılar bestelerim.
Aranızda 10 yaş var Zaten sürekli seni ciddiye almasını bekleyemezsin. Elinde etmiş bikere seni Artık senin yeterince ciddiye almıyordur Zaman zaman erkeklik hormonları istemedikçe
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bir şey yaşanmadı flört aşamasındayız. Ayrıca özür diledi barıştık
Eminim fotodaki gibi birisindir hahah😂😂Ayrıca fotodaki tip güzel değil aw. Ayrıca soruna gelecek olursakta enişte malı götürüyor haberin olsun sende buralarda güzelim diye dolaş hajsjsldlsm
Ağırlığını koyuyor. Yani vermek istediği mesaj belli. sen ne kadar güzel olursan ol ben gururumu ve onurumu. ayaklar altına almam. Dik duruşumdan taviz vermem. Bunu diyor.
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Siz erkeklerin lügatında böyle mi oluyor bu işler? Beni resmen tersledi hem de hiç suçum yokken
Beni resmen tersledi? Bunun neyi doğru ki? Ben ona samimi ve saygılı bir şekilde davranıyorum o neden böyle yapıyor. Zaten gerekeni yazdım geri çekildim. Bana köpek çekmezsin dedim izin vermem dedim o da yazmış bir sürü şey ama bir önemi yok özür bile dilemedi
En son gülüşecek gidiyordu bir şey sordum konuyla ilgili o da görüldü yaptı 2-3 saat yazmadı ben de “bir sorun mu var?” Dedim o da “Misafirlerim vardı, Şu an dışarıdayım sürekli mesaj atmayı sevmem” yazmış. Halbuki bütün gün fotoğraflar atıp yorum bekleyen sendin sofra paylaşan yemekleri atan sendin bir anda çekildi normalde elinden telefon düşmüyor biliyorum
Ben de onu tersledim “Ben de görüldü bırakılmayı sevmem, yoksa sürekli mesaj atmak tarzım değil” dedim sabahına günaydın yazmış. Ben de onu tersledim bir sürü şey yazıp geri çekildim. O yazmış bir şeyler yanlış anladın vs diye. Hepsini görüldü bıraktım daha da yazmadım. Beni iftara davet etmişti ona da gitmedim iptal ettim. Ne hali varsa görsün. Benim gibisini daha zor bulur
Bu saygısızlığının üzerine hiçbir şey olmamış gibi davranırsam o üstte kalır, ben de ezik bir kızmışım gibi hâla onun peşinde olmuş olurum. Vazgeçtiklerin senindir benim hayat mottom
Bebegim güzellik görecelidir her güzel herkesin tipi olmuyo ya da her yakisikli sakin ilerlemek istemiştir seni begendiyse belki acele karar verdiğini düşünmüştür bi anda
Erkek dümdüz düşünür irdelemez istediğin kadar güzel çekici vs ol karakter doğallık samimi tavırlara tav oluyor bu erkekler gözlemlerim bu yönde ya başkası vardır ya da gerçekten işleri vardır netice de elinde telefon bağımlı gezecek hâli yok takılma fazla, bir kaç defa bak sen taktik yap acil bir şey iste işi gücü bırakıp yardım ederse senindir 😉
Yazarken yanlış anlaşılmış, sevgilisi çok güzelse kıskanır mı? Diye sormak istemiştim. Çünkü şu an kendi arkadaş çevresinden bile kıskanmaya başladı şaşırıyorum
Evet bazı erkekler taktik yapar. Kadınlar da yapar. Fakat olgunluğa erişince aslında taktik işlerinin çok boş olduğunu, içinden geldiği gibi davranınca her şeyin daha net olduğunu anlıyorsunuz.
Ay ne var bunda süürekli bir insan seninle yazışacak diye bi kanun yok bu kadar abartıp yok 2 saat 3 saat yazması falan boş ver takma böyle şeyleri kafana o yazarsa yaz samimi ol o yazmazsa da kendini yorma önüne bak hayatını bir kişi için harcama bana kalırsa. Ve evet belkide taktik yapıyordur ya da sen adamın üstüne çok düşmüşsündür çok bir şeyler beklemişsindir mesajlaşmaktan bence
Güzel ve çekici olduğun için seni fazla şımartmak istemiyordur, nabza göre şerbet veriyor işte
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu çok yorucu değil mi her iki taraf için de? Ben de bu yüzden ona aynı şeyi yapıp geri çekiliyorum uzaklaşıyorum ki yaptığı yanlışı anlasın. Bu defa sa hiçbir şey olmuyor ne yazık ki
Böyle davranıyorsa uğraşma sende ne gereği var büyük güzelliğin varsa elini sallasan ellisi zaten
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
En son gülüşecek gidiyordu bir şey sordum konuyla ilgili o da görüldü yaptı 2-3 saat yazmadı ben de “bir sorun mu var?” Dedim o da “Misafirlerim vardı, Şu an dışarıdayım sürekli mesaj atmayı sevmem” yazmış. Halbuki bütün gün fotoğraflar atıp yorum bekleyen sendin sofra paylaşan yemekleri atan sendin bir anda çekildi normalde elinden telefon düşmüyor biliyorum
Ben de onu tersledim “Ben de görüldü bırakılmayı sevmem, yoksa sürekli mesaj atmak tarzım değil” dedim sabahına günaydın yazmış. Ben de onu tersledim bir sürü şey yazıp geri çekildim. O yazmış bir şeyler yanlış anladın vs diye. Hepsini görüldü bıraktım daha da yazmadım. Beni iftara davet etmişti ona da gitmedim iptal ettim. Ne hali varsa görsün. Benim gibisini daha zor bulur
Senin totişini kaldırmak istemiyor tecrübeli adam bence en iyisini yapıyor
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Beni resmen tersledi? Bunun neyi doğru ki? Ben ona samimi ve saygılı bir şekilde davranıyorum o neden böyle yapıyor. Zaten gerekeni yazdım geri çekildim. Bana köpek çekmezsin dedim izin vermem dedim o da yazmış bir sürü şey ama bir önemi yok özür bile dilemedi
O güne özel başka bir şey olmuş olabilir belki o 1 hafta müsaitti misafirleri geldi pek telefona bakmak istemedi benim bile yeri geliyor görüldü atıp 3 saat sonra yazdığım oldu arkadaşlarımın cevap vermediği oldu ama siz kadınlar çok takıntılısınız :)
Kendi attı mesajları sordu ne yapıyorsun vs fotoğraflar attı yorum istedi yemek masasını çekti attı kendi kendine, evet Egoist bir yapım var o da biliyor bunu ve egomu ezmeye çalışıyor. Çünkü o da egoist. Sen benim tarafımda ol sence bu adamın burnunu yere sürtmem için ne yapmam lazım?
En büyük taktik söylediklerinin yarısından fazlasını yalan olması olabilir.😂
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnanmamak sizin tercihiniz, ilişkilerde tecrübem yok bu yüzden toy kaldım. Yoksa buraya yazacak bir insan değilim. Şunu unutmayın ki çok güzel ve dikkat çeken biriyseniz dedikodunuz çok olur. Bu yüzden etrafımda kimseye bir şey anlatmam sormam
Ya benim demek istediğim erkeklerin taktiği yalan söylemek sen söylüyorsun demedim ki güzellikte göreceli şimdi erkekler kadınların %90 ına ağzının suyu akarak bakar o yüzden çok da şey etmemek lazım.
Ben sadece erkeklerin değil, kadınların bile görünce şaşırdıkları durduk yere iltifat ettikleri beğendikleri bir kızım. Ama bana bunu yaptı bu adam resmen köpek çekti kendini ne sanıyorsa artık
Zaten ben yazmıyorum ne hali varsa görsün. O kendince bana ayar vermeye çalışıyor , halbuki ben zaten saygılı bir insanım. İsterse yazmasın, bu saatten sonra ben ona yazarsam kendimi aşağılamış olurum, “Vazgeçtiklerin senindir” benim hayat mottom.
Eğer tanımak istiyorsan cevap ver tabi ama bak bakalım nasıl bir insan ne yakışıklı adamlar var oc. Nun önde gideni tanımak için zaman ver ve herseyine inanma emin ol yarısından çoğu yalan insanlara nasıl davrandığına bak hayvanlara nasıl davrandığına bak o zan görürsün zaten nasıl biri olduğunu beğenirsen devam et.
Güzelsin diye tüm gün seninle mi yazışmalı? işi gücü vardır belki.🤷🏻♀️
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Başka kızlarla da konuşuyorlar ne kadar güzel olursan ol öyle bu zamanda. İnstagram hesabı falan varsa oradan takip ettiği ve fotoğraflarını beğendiği güzel kadınları görüp anlayabilirsin.
Tek bir çözüm yolu var. Sen ipini sağlam kazığa bağla. Seni sevmeyen, tersleyen, soğuk davranan erkeklerin ne yaptığını anlamaya çalışma. Ya taktiktir ya da senden hoşlanmıyordur, iki türlüde uzak dur. Sen taktik de yapma ama kolay güvenme kimseye. Daha genç, yeni yetme oğlan çocukları yapar böyle taktikler genelde ama kafası çocuk kalanlar da var. Sana şefkatle, anlayışla yaklaşmayandan uzak dur.
boş ver ya gereksiz duyar kasıyor işte güzellik/yakışıklılık konusunda bir eksiklik hissediyorsa bundan belki taktik geliştiriyordur deneysindir belkide uğraşma kendinide ezdirme yavru ceylan😊