Güncellemeler
+1 yıl
dün aşkım balım böceğimdi bugun buluşmadık ve öpme kelimesini kullanmadım diye böyle yapıyo manipüle ediyo dimi
onunla buluşmadım diye (muhtemelen) ki hastayım yataktan kalkamıyorum bana trip yapmaya başladı noldu diyorum söylemiyo. askım yazıyo ama sinirli mi kalktın diyince NİYE SİNİRLİ UYANIYIM YA falan diyo, bipolar gibi ve niye sinirli oldugunu söylemeyerek soğuk yaparak suçlu hissettiriyo kendimi
(normald hep o yazardı şimdi kendini geri çekti soğuk davranıyo) hiç buluşmadık yeni tanıştık bu arada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Üzerine gidersen kendini geri çeker, sen kendini geri çek ki o gelsin. Bende de buna benzer bir sorun vardı, sağ olsunlar buradan yol gösteren arkadaşların dediklerini yaptım ve şimdi çok iyiyiz.
en son ben yazdım ve yazmıyo daha kaldı öyle
ne kadar süre geçti
1 saat olmuş ama yemek de yapıyodu oyuzden yazmıyo da olabilir, asıl sorun bana sinirlenmesi aslına soruyorum söylemiyo
Canım benim bi insan senin hastalığınla ilgileneceği yerde trip atıyorsa ondan sana hayır gelmez zaten. Biz kızlar çok duygusalız, son konuşma iyi bitmediyse karşıdakinin işi olsa bile düşünür dururuz. Bunu takmamayı, olursa olur olmazsa ne yapayım demeyi öğrendiğimizde inan kafamız daha rahat oluyor.
normalde takmam sevgilim olsaydı bile takmazdım ama bu o kadar ilgi verdi kibi anda sinirlenil geri çekince kendimi kötü hissettim, yoksa aşık oldugumdan değil
Benim durumum da aynıydı :) 2 gün boyunca hiç mesaj göndermedim, akşamları o yazarsa soğuk cevap veriyordum, maksat taktik değil gerçekten kendimi soğutmaya çalışıyordum beni üzdüğü için. Böyle yapınca tekrar başa döndük, eskisi gibi oldu. Biraz kaybetme korkusu olmalı.
normalde ben kendimi çekiyorum hem utandığım için hem onu daha tanımadığım için ama o babana baba diyim mi gibi şeyler söylüyodu aşırı hızlı gidiyodu ben geri duruyodum şimdi muhtemelen oyuzden de teip yiyiorum aynısını yapmaya çalışıyo, ama benimki de senin gibi taktik değil yani kişiliğim böyle
Biz seninle kişilik olarak birbirimize benziyoruz sanırım. Bir de benim ilk görüştüğüm kişi bu, o yüzden ben de utanıyorum. Ama sağ olsun cinsellik konusunda hiç üzerime gelmiyor, arada konusunu açmak istese de ben geri durunca kapatıyor. Buradan bana hızlı başlayan her şey hızlı biter demişti biri, dikkatli ol.
yazdııı of deniz yazmış
Yerinde olsam hiç cevap vermezdim. Nasılsa boşluğunu hissedip düşünecek. Biraz vakit tanımalı
ben de geç yazıcam ama sorunun ne niye iletişim kuramıyoruz tarzında bi şey yazmak istiyorum ama işte cevap olarak saçma sapan bi şey yazıcak eminim
Saçma cevap yazacağından emin olduğun şeyleri sormamalısın. Şu an o kadar streslisin ki seni tanımıyorum ama enerjin bana yansıyor, muhtemelen ona da yansıyordur. Aranızda problem yokmuş gibi davran, konuyu açma. Düzelecek :)
aptal çocuk aradı bi de konuşmuyo susuyo sonra bi cümlemi yanlış anladı taklidimi falan yaptı bana sinirlendi ben de yüzğne kapadım çok sinirliyim, cidden yüzğme mi kapadın diyo şimdi
Siniriniz geçene kadar görüşmeyin bence
özür diledi ben de alttan aldım affetsene beni yazmış bugun kötğ günmdeyim demiş
Merhaba. Şimdi girebildim siteye, nasıl oldu aranız?
ben de bugun girdim kusura bakma iyiyiz şu an buluşucaz b iki haftaya
Düzelttiniz mi aranızı 😊
Biz de ilk defa dün buluştuk. Çok güzel, rüya gibi bir gündü ❤️
ohaa nasıldıı naptınızz
Ayyy mesajdan yazayım mı? Çıkıyorum gizliden
tkp attımm
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!