En Yakın Arkadaşım Sırtımdan Bıçakladı Ne Yapmalıyım?

Dostum dediğim, bağrıma bastığım kişi beni sattı. Biz okulda ' Bizim Tayfa ' olarak geziyoruz. 4 kişiyiz. Ve 4'ümüz de kızız. Hepimiz gayet iyi anlaşırken tayfadan en iyi anlaştığım kız beni diğer dostuma sattı. Hepimiz en iyi arkadaştık fakat o kızla ikimiz daha bir başkaydık. Nasıl desem, anlatsam bilemedim? Birbirimize daha çok bağlıydık. Ortada hiçbir şey yokken beni ve tayfadaki diğer arkadaşımı sattı. İkisi beraber gezmeye başladılar ve beni dışladılar. Benim yanımda kalan kız da onların kuyruğu gibi peşinde dolanıyor. Ortada kaldım ne yapmam gerekiyor? Beraber konsere gidecektik fakat en iyi anlaştığım kız bana ' Biz seninle gitmiycez, sen orada kendi başına takılırsın. ' dedi. Okulda tanınan biriyim ve çevremde geniş. Fakat arkadaş bulmam kolay olmuyor. şu an kardeşim dediğim 1 kişi var ve onun da beni satmayacağına eminim. Oda bizim okulda değil. Onun dışında 1-2 tane mahalle arkadaşım kan kardeşim vs. filan var. Okulda takılacağım kimsem yok. Ve bu beni üzüyor. Ortada hiç birşey yokken beni dışlamaları da bana koyuyor. Ne yapmalıyım?
En Yakın Arkadaşım Sırtımdan Bıçakladı Ne Yapmalıyım?