Aile & Toplum Çocukluk arkadaşım beni sırtımdan bıçakladı ama onu hala çok seviyorum. Ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Cocukluk arkadasim beni sirtimdan bicakladi ama onu hâlâ cok seviyorum onun da beni sevdigini biliyorum resmen ayrilmaz ikiliyiz ne yapmaliyim? Onunla konusmayi dene Kicina tekmeyi bas sonu yine ayni olur boş ver affet affetmek cok guzeldir intikam al sonrasina bakariz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Kararimi verdim onunla duzgunce konusucagim konusmaya gore bitirecegim veya bitirmeyecegim Çocukluk arkadaşım beni sırtımdan bıçakladı ama onu hala çok seviyorum. Ne yapmalıyım? Cevapla Çocuk Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Umursama ve unut 0 0 Yorumla
Kağan_Altınışık_bfrl Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl konuş dene 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Valla karsima alip duzgunce konusmak istiyorum Yorumla
Hhdhhddjd Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 74% +1 yıl Naptı laa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yorumlara yazdim durum cok vahim Yorumla
Azitro3434 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Ne yaptı 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ona bir kac sirrimi anlatmistim (sevdigim kisiyi de soyledim) o da bunu ona soyledi sonra ozur diledi ama yine kararsizim Yorumla Azitro3434 +1 yıl Dertletlesmek istermisn düzgünce Yorumla Soran +1 yıl Cok iyi olur musait misiniz? Yorumla Azitro3434 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Tamam ben size kendi hesabimdan yazayim Yorumla Azitro3434 +1 yıl Olur nasıl istersen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Umursama ve unut
konuş dene
Valla karsima alip duzgunce konusmak istiyorum
Naptı laa
Yorumlara yazdim durum cok vahim
Boş ver c
Bosverilcek bi durum degil ki
Ne yaptı
Ona bir kac sirrimi anlatmistim (sevdigim kisiyi de soyledim) o da bunu ona soyledi sonra ozur diledi ama yine kararsizim
Dertletlesmek istermisn düzgünce
Cok iyi olur musait misiniz?
Evet
Tamam ben size kendi hesabimdan yazayim
Olur nasıl istersen