Sırtından bıçaklayan bir arkadaş için ne yapmalı?

arkadaslar bu tip yazı ve sorulardan bıkmış olabilirsiniz ama yardımınıza ihtiyacım var.(

benim 3 senelik bir kankam var. bu 2 sene içinde küstük ne tartıstık sadece arkadaslık yaptık sırlarımızı paylastık (ben sırlarımı paylastım desem daha doğru olur.) benim onlarca arkadasım var ama böyle dertlestiğim herseyimi bilen bir bu var. tuhaf tarafı onun da tek arkadası benim.

herneyse ama bu kişinin son aylarda tam bir 2yüzlü olduğunu gördüm. yurttaki arkadaslaryla benim hakkımda dedikodu yapıyor ve bunu çok fena öğrendim yani duydum filan değil bizzat yakaladım. çok kırıldım insan kendini sırtından bıcaklanmıs gibi hissediyor. arkamdan cevirmediği dolap kalmamıs oysaki. ben geç farkettim.

şimdi ben bu sahısla aradaki ipleri tamamen koparmak istiyorum. yalnızlık bana koymaz cünkü severim ben yalnız kalmayı. yanında onlarca düzenbaz olcana yalnız kalmak çok daha güzel ama bir bahane lazım onunla arayı acmam için.

çünkü hala aramızda mesele yokmus gibi telefonda nette sahte sahte gülüyoruz birbirimize. artık ondan nefret derecesine geldim. nasıl yapmalıyım bilmiyorum yasayanlar yardım etsin lütfen?

yüzüne yaptıklarını söyle demeyin söyleyemem.((
Sırtından bıçaklayan bir arkadaş için ne yapmalı?