Ben öyle oldunu düşünmüyorum annemi birkaç kere yakaladim 😂😂😂
Cevabın nedir?
+1 yılZor bir durum. Belki erkeğin hoşuna gitmeye ilir ama kadının da sürekli sürekli istemek zorunda kalması da kendisine kötü hissettirebiliyor. Ogrenciyim ve babamdan istiyorum, ama her gün lazım oluyor ve ha bire ha bire "istiyorum çünkü, istiyorum çünkü" demek yorucu ve utandırıcı oluyor. Bazı evlilerde erkek yüzüne de vurup kadını o meblagi istediğine pişman edebiliyor. "Sen de amma cok sey istiyorsun ha!" Bunlara sahit olduk. Son derece gurur kirici bir durum, ve incitici. Bu sebeple mümkün mertebe her kadının ayakları üzerinde durabilmesinden yanayım.
12 Yorumla
Soran+1 yılKatiliyorum
- +1 yıl
Teşekkür ederim,
Yakın akrabalarim olan bayanlar hep şunu dile getiriyor. Kendileri ev hanımı, maddi durumlarında gayet iyi. Ama diyorlar ki "erkek ne kadar melek gibi de olsa, istediklerin olmuyor. Başka ihtiyaçlar beliriyor, belki istegini lüzumsuz buluyor. Üzülüyorsun yani. Mutlaka kendi kesen olsun."
En İyi Cevaplar
+1 yılkocası kocalık görevini yerine getirmeyip karısına para vermiyorsa hırsızlık yapmış sayılmaz. tabi parası olup da vermemekten bahsediyorum. diğer durumlarda hırsızlığa girer yani.
00 Yorumla
+1 yılAslında buna hırsızlık denemez. Fakat her ne kadar iyi niyetle de yapılıyor olsa da; Eşlerden biri dışarıda, iş hayatında ya da sosyal ortamında parasını kaybetmiş ya da düşürmüş olabilir. Dolayısıyla partneri eşinin cebinden para almayı masum bir davranış olarak alışkanlık gibi deklare ettiyse eğer parayı almayan eş almadım diyecek, diğeri ise para eksik diyecek. Bu da bir güvensizlik oluşturmaya başlayacaktır. Halbuki ortada bir yalan olmamasına rağmen. Bu sebeple; hırsızlık değil ama doğruda değil...
10 Yorumla
+1 yılBen evlendiğim zaman eşime istediği zaman cüzdanımdan para almasını söyleyeceğim ve arada habersiz çantasına bırakacağım..
1918 Yorumla- +1 yıl
Eig için çok teşekkür ederim :)
Soran+1 yılHoşuma gitti görüşün rica ederim😊
- +1 yıl
Eksileyen erkekler var bide ne kadar tuhaf
- +1 yıl
@aklım_sende_kaldı Meyve veren ağacı taşlarlar :)
- +1 yıl
@deyaaaaa Teşekkür ederim güzel düşünceniz için..
Soran+1 yılHayranın çok 😊 bildirim geliyo heppp
- +1 yıl
Güzel düşüncelerine teşekkür ediyorum :)
- +1 yıl
İyi bir yorum. Bir bey için -_-
- +1 yıl
@DarkQueenn3 Teşekkür ederim..
- +1 yıl
@J_O_S_E Çok takmıyorum kardeşim ya :)
- +1 yıl
İzin almadan alsın ama sana mutlaka söylemeli çünkü sen parayı eşin aldığını sanarken yolda düşürmüş olabilirsin başkası çalmış olabilir bu tarz sorunlar meydana gelmemesi için eşin sana para aldığını geç de olsa haber vermeli :)
- +1 yıl
@yesilkirmizi35 Söylemesine gerek yok düşen ve çalınan para zaten geri gelmez ;) Eşimin aldığını bilmek daha iyi bence öyle bir şey olsa bile..
- +1 yıl
Düşen ve çalınan para geri gelmese de senin bilip tedbirli davranman daha iyi :)
- +1 yıl
@yesilkirmizi35 O konularda zaten tedbirliyim ben ;)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
52Cevap
+1 yılBunu bir hocada dinlemiştim. eğer istediğin zaman vermiyorsa, ev ihtiyaçları için eve para birakmiyorsa almak haram değil. ama öyle bir durum yoksa alırken veya aldıktan sonra söylenmesi uygun düşer.
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten ev için harcıyorlarki
- +1 yıl
Ne için harcandığının bir önemi yok bence. doğrusu söylenmesi gerektiği
Diğer konusunda 543 cevap paylaştı. alsın cüzdanı götürsün para davasımı yapacam kendi eşime
52 Yorumla
Soran+1 yılYapan cok
Diğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. Hırsızlık sayılmaz ama hoş değil tabi..
Nereye harcandığı ve miktarı da önemli.. Mesela az miktarda alıp onunla kendi zevkine göre alışveriş yapması hoş görülebilir, ama çok miktarda veya sürekli alıp gizli gizli bir banka hesabında biriktirmesi hiç hoş değil..00 Yorumla
+1 yılhayır hırsızlık yapmıyordur
ev ekonomisine katkıda bulunuyordur:D11 Yorumla
Soran+1 yılCidden annem tam olarakta onu yapiyor 😂
+1 yılbizim evde para konusunda sorun olmaz ama annem her aksam babam yemekteyken yukarı cıkıp cebinden gizlice alıyor babam biliyorda caktırmıyor :D
11 Yorumla
Soran+1 yılHergünmü ahahaha alışkanlık olmuş onda😂😂😂
+1 yıldoğru bir davranış olmamasına rağmen eylemi gerçekleştirme sebebine göre değişir :)
12 Yorumla
Soran+1 yılSebebi geçerli :)))
- +1 yıl
yapmak zorunda kalınarak yapılmışsa değil :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim annemide kaç kez cocukken babamn cebini karısıtırıken yakalıyodum. Büyüdüğümde sormustum neden böyle yaptığını. Verdiği cevap aynen şöyle; napayım vermıyodu bende çalıyodum :))
11 Yorumla
Soran+1 yılİyi yapmış ohhhh
+1 yılHırsızlık sayılır o paraya benim ihtiyacım varsa rezil olurum.
Başıma gelmesi durumunda benden habersiz cüzdanımdan alabileceği tek para o olur. Bir daha cüzdanımı bulamaz.98 Yorumla
Soran+1 yılCok saçmasin
- +1 yıl
Sordun adam akıllı fikrimizi söyledik.
saçmaysam yol al yazma bir daha yorumumun altına ! - +1 yıl
@Prestij05 eyvallah sağolasın. Millet laf sokmak için ne diyeceklerini şaşırmışlar artık. Bozmak olsun yeter ki. Her soruya kendi istedikleri türden cevaplar bekliyorlar.
- +1 yıl
Haklısın umursamıyorum zaten artık.
Zoruna giden engeli basıyor. - +1 yıl
Bence de haklisin. erkek cüzdanında var sanıp giderse kötü bir durum olur.
- +1 yıl
@hayal-kırıklıgı eyvallah ben de bundan bahsetmiştim.
+1 yılhayır olmaz sonuçda eş demek : eşit demektir o para aynı zamanda onundur kendı parasını almıştır
12 Yorumla
Soran+1 yılKatiliyorum tesekkurler
- +1 yıl
bişey değil
Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı. Eşim de para yok, paraya ihtiyacı varsa para alabilir tabi ki. Ama gizli almak yerine benden istese daha iyi olur.
:)32 Yorumla
Soran+1 yılİyi olurda bazen durum değisiyo
- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılkalbimi çalan insan, her şeyi çalabilir serbest :)
102 Yorumla
Soran+1 yıl:)))) güzel cevap
+1 yılYoo neden hırsızlık olsun ki eşler arasında senin benim olmaz :)
11 Yorumla
Soran+1 yılOlmamalı
Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı. Sakli olmak cok yanlis adam alis verise gider parasi az olunca o saskin kalacak.
Istenilmeli... ya da bankaya gidip cekilmeli10 Yorumla
+1 yılEğer adam alkolik sorumsuz vs. Eve bakmiyorsa kadının alması caizdir ama aksi ise evet orda sıkıntı var.
02 Yorumla
Soran+1 yılBabam da tek sigara var
- +1 yıl
Eve bakiyorsa para veriyorsa ama annen yetinmeyip fazla harcamak için habersizce alıyorsa günaha giriyor ciddi.
+1 yılEvin ihtiyaclari icin ayrilan paradan snra erkek, esinin de eline bir miktar para verirse sorun ortadan kalkar bnce. KaKadKadın neden alir? Para verilmiyorsa ihtiyaci karsilanmiyorsa. Keyfî çalan kadın hırsızlık yapmis olur.
00 YorumlaHayir hirsizlik sayilmaz bu sonra soyler nasil olsa ki soylemese bile hayat arkadasi ve ortagi degiller mi sonucta
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
- Diğer konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılben bunu sevmiyorum. eger hanim para isterse yuzume soylesin cebimde almasin. bunu hos bulmuyorum. eger ihtiyaci varsa beni uyandirsin vererim. cebimde almakta nedemek. fitne cikmasini mi istiyorsun. sonra bosanma nedeni oluyor
00 Yorumla - Diğer konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence kendi aralarında illa ki bir anlaşmaları vardır..
00 Yorumla Ne gerel var habersiz almaya bwn babamjn cebinden bile luruda dokunmam habersiz digil esomden alicam
00 YorumlaEşi ıhtıyacları karsılayacak kadar para bırakmıyosa, cüzdanı komple bıle goturse bence normaldır, gunahı bıle olmaz...
10 Yorumla
+1 yılbnce karımın bunu yapmasına gerek yok bnden istemesi yeterli babamda cimrilik yapmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılYapıyor biraz annem ne yapsin
- +1 yıl
Haklı kadın benim annemde almaz sadece parası var mı diye Bakar ona gore isteği varsa söyler
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıladam normalde veriosa ayıp tabi ama vermiosa kadını parasz gezdryosa hakedio erkek bunu.
00 Yorumla - Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAhhh siz bayanlar varyaaaa :)
14 Yorumla
Soran+1 yılSahsen bende alirim arada😊
- +1 yıl
Bende anneme çektim, kimin kızıyım diyosun seni seniiii ;) :p
Soran+1 yılAnasina bak kizini al :))))
- +1 yıl
Yandı şimdiden seni alacak adam :) :)
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hahaha benim babam annemden alır hep :)) Bozuk paraları...
01 Yorumla
Soran+1 yılBizdeki durumun tam tersi 😂
Herhalde habersiz kim olursa olsun para veya herhangi bişey alınmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizde paralar babanın cüzdaninda durmaz. Ortak para vardır eve ne gerekiyorsa alınır. Gerisi bankaya atılır.
00 Yorumla
+1 yılİstesin vereyim yok öyle benden habersiz cüzdandan para almak
01 Yorumla
Soran+1 yılİstemeden vermeyi dene
Diğer konusunda 568 cevap paylaştı. Hayirr değil ama sonrasinda ben olsam sylerim gaveri olsun tabi
01 Yorumla
Soran+1 yılDiyodur belkide
habersiz yapmamalı
ancak uzun süreli evliliklerde yapanlar oluyor01 Yorumla
Soran+1 yıl30 yillik evliler 😂
+1 yılo duruma karisini birakan kocadir hirsiz tabi kadinin parayi fuzili harcamadiğini varsayarsak
00 YorumlaBelki çok etik olmayabilir ama hırsızlık da denemez.
00 YorumlaHırsızlık Değil ama Kocaya söylemesi gerekir bence doğru olan da budur
00 Yorumla
+1 yılEşinden istiyor da eşi vermiyorsa hırsızlık yapmış olmaz :d
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle yanlış bir hareket. acil bişi olmadıkca alması kesınlıkle hırsızlıktır.
00 Yorumlaevet olur evlilikte ne olursa olsun evlilikte eşlerin kesinlikle gizli saklı işleri olmamalı
00 Yorumla
+1 yılÖyle oluyor. Annen artık bir hırsız. Ona profesyonel olmayı öğret. Sonra gelsin banka soyalım?
00 YorumlaHayır tabi ki ama sormak gerek sormadan pek hoş değil
00 YorumlaHabersiz aldıysa güven sarsılır bir kere. Hırsızlıktan farkı yok bunun.
00 Yorumla
+1 yılBen ortak bir hesap açardım onada kart çıakrtırdım ne zmaan para ihtiyacı olur bilemeyiz
00 Yorumla
+1 yılpatronun kasadan para alması hırsızlık mı olur?
33 Yorumla
Soran+1 yılVayyyyyy güzel cevap 😂
- +1 yıl
yazan da güzel olunca böyle malzemeler çıkıyor :D
Soran+1 yılEgom okşandı😂
Olmaz keşke cüzdanını karıştıracak manitam olsa :(
16 Yorumla
Soran+1 yılAhahah
- +1 yıl
Olayım
- +1 yıl
Özelden, yaz olayım
- +1 yıl
Ya bir yazarmısın (
Her es yapiyordur bunu =//
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede 😂
+1 yılBana sölesin veririm ne gerek var gizli saklı işlere :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoylemesi lazm almissa bile su kadar aldim diye keyfine gore ne bu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinden para almak zorunda kalmaması için çalışmalı.
Ben almayı düşünmüyorum, isteyemem de zaten.00 Yorumla- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYok ödünç almış oluyor :D :D :D
01 Yorumla
Soran+1 yılDimi 😂
+1 yıl:) cok dusundurucu bir soru :)
11 Yorumla
Soran+1 yılDüşün biraz :))))
+1 yılTürk ceza kanununa göre olmaZ
10 Yorumla
+1 yılevett öyle çok acil değilse..
00 YorumlaBana söylemesine gerek yok alabilir
00 YorumlaKarı koca arasında hırsızlık olmaz ya 😀😀
00 Yorumla- Diğer konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılHoş bir durum değil ya : /
00 Yorumla
+1 yılHırsızlık değil hskshdhd
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten yine evine harciyorlar
Şimdi bu çok rezil bir durum bence
00 YorumlaIzinli almak en ideali
00 Yorumla
+1 yılSanmam. Eşi de sorun yapmıyorsa değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldıktan sonra söylemesi gerekir
00 Yorumla
+1 yılgenel olarak izin vermediyse hırsızlıktır.
00 YorumlaDiğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. hırsızlık olmaz ama gene de eşine söylemeli
10 YorumlaDiğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. evet hırsızlık yapmış oluyor
00 Yorumla- Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı