Yorulduğumda, bunaldığımda ve üzgün olduğumda dinlenme noktam her zaman duş olmuştur. Nerede olursam olayım koşarak eve gelirim ve güzel bir duş keyfi yaparım. Duş esnasında benim için her şey durur. Eeeee duş keyfimin assolisti de benim :D Moralim yerine gelsin diye şarkı söylemeye başlarım. Hele o duş sırasında sesimizin güzelliğine aşık olmamız yok mu, hemen motive etmeye başlar beni.
Tabii şarkı söylemek de kendi başına yetersiz kalır. O esnada güzel kokular da isterim. Daha önce en güzel kokunun sabun olduğuna inanırdım ve inatla başka şeyler kullanmazdım. Aromalı sabunlar ile her şeyi yoluna sokabileceğimden oldukça emindim. Cildimin pul pul dökülmeye başlayınca oldu tabii.
Kokusu güzel olan, cildime zarar vermeyen ve misler gibi kokan ürün ne olmalı?
Madem en iyisini arayacağım o zaman aklımdaki tüm soruların da cevaplanması lazım diye düşündüm. Aklıma öncelikle duş köpüğü geldi. Başladım araştırmaya. Duş köpüklerinin sadece hava olduğuna karar verdim. Vücudu temizlemiyor, gereken hijyeni sağlamıyor ve cildi kurutuyordu. Denedim ama hiç memnun kalmadım. Sıra geldi duş jeline 🥰😍
Aradığım Duş Jelinin İçerisinde Neler Olmalı?
Kokusunu çok sevdiğim bir duş jeli buldum. Aşık oldum olmasına ama bu aşk ne kadar sürerdi içeriğine bakmadan bilemedim. Bakalım siyah beyaz olan bu süreci renklendirmeye yetecek miydi? Hemen içeriğini okumaya koyuldum. Baktığım ilk şey içerisinde paraben, alkol, silikon, PEG, parafin/mineral yağ olup olmamasıydı. Diğer önem verdiğim şey ise beni beni motive edecek olan gün boyu kalıcı parfüm kokusuydu. Eeee bir de uygun ve kaliteli duş jeli olduğunu da anladığımda benim dünyam da renklenmeye başladı.
Hayatımı Renklendiren Hobby Fresh Care Duş Jeli!
Hobby Fresh Care Duş Jeli
Hobby markası her zaman favorimdi aslında. Tabii bu kadar güzel duş jelleri olduğunu öğrenince dayanamadım aldım. Aradığım tüm özellikleri karşılıyordu. Tek merak ettiğim şey cildime iyi gelecek mi acaba sorusunun cevabıydı. :) 1 ay boyunca gözlemlemeye başladım duştan sonra cildin nemlenmesiyle birlikte yeniden aşık oldum.
Moduma Göre Hobby Fresh Care Duş Jeli!
Bir duş jelinden çok çok daha fazlası :) Moduma göre de değişiyor. Hobby Fresh Care Orkide, Hobby Fresh Care Deniz Mineralleri ve Hobby Fresh Care Canlandırıcı Meyveler ile moduma göre seçenekler sunuyor.
Hobby Fresh Care Deniz Mineralleri
Hobby Fresh Care Deniz Mineralleri; fresh kokusu ve dinlendirici deniz mineralleri sayesinde gün boyu yorgunluğumu ve stresimi atıyor. Kendimi pamuk gibi yumuşacık hissetmemi sağlıyor.
Hobby Fresh Care Orkide
Hobby Fresh Care Orkide; havama hava katıyor. Gün boyu kalıcı parfüm kokusu ile sıkça kontrol sende dedirtiyor. Eee her ortamda star olmak anca böyle ile mümkün. :)
Hobby Fresh Care Canlandırıcı Meyveler
Hobby Fresh Care Canlandırıcı Meyveler; gün boyu kaybettiğim tüm enerjimi geri kazanmama ve çok daha pozitif olmama yardım ediyor. Kokusu ile herkesi büyülüyor.
Tüm koku seçenekleri ile beni mutlu ediyor. Paraben, alkol, silikon, PEG, parafin/mineral yağ içermiyor. Gün boyu kalıcı parfüm kokusu ile fresh kokular saçıyor. Duşta ve duştan sonra ferahlık hissi veriyor. Eeee bir de duştan sonra cildin nemlenmesini sağlıyor. Bir duş jelinin yapabileceğinden çok fazlasını yapıyor. Boşuna moduma göre Hobby Fresh Care Duş Jeli demiyorum. Sen de denemelisin ve moduna göre olanı bulmalısın :)
En İyi Cevaplar