kasiyerlik çok mu zor büyük bir avm clscmda market bölumnde maaşda baya iyi bilen varsa yrdmci olsn
Cevabın nedir?
gecmıs olsun derım tabı zor stres sıkıntı yanlıs yaparsan kasa acıgını kesıyolar maasından musterıler kıll laf sıkarlar bseyler vızıldanırlar sınır olur bsey dyemezsın yol yakınken don bnce suratsızı varr möö suu var abazanı var
00 Yorumla
+1 yıldikkat gerektirir.migrosta çalıştım uzunca bir süre..kasa zaten sana ne kadar paraüstü vericeğini bile söyler.doğru say parayı yeter:)
01 Yorumla
+1 yılbir marketçi olarak konuşmak gerekirse bütün gün insanların hertürlüsüyle uğraşacaksın dikkatli olman lazım çıkan eksik maaşından kesilir fazlanda kötü imaj bırakır iki türlüde işini iyi yapamamış olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsarkıntılık yaparlar güzelsen
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılpek yüz verme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
İleride olursan eğer;
bak, allah rızası için, para üstünü kasa fişinin üzerine koyup o şekilde vermeyin. Hayır, bir gün sinirlenip birisinin kafasını düt düt öttürücem o barkod okuma şeysinin üstünde..21 Yorumla
+1 yılPek zor değil. Zaten hesap kitap işini barkod sistemi yapıyor.
Fakat sabahtan akşama onca müşteriyle uğraşmak zordur.01 YorumlaSabırlı, güler yüzlü ve hızlı biriysen sıkıntı çekmezsin.
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 6,2b cevap paylaştı. Her mesleğin kendine göre zorlukları vardır elbet.İnsanlarla uğraşmak çok zor bir de bu var.
00 Yorumla
+1 yılkolay iş yok..ama bir yerden hele ki kurumsal bir firma da başlarsan çok ilerleyebilirsin..
00 Yorumla
+1 yılçok kolay zaten kasa para üstünü felan söylüyor sıkıntı olmaz para yönnden de sıkıntım olmadı istediim zaman para alıodum
00 Yorumlazor tabi durmadan çalışıyosun kafan karışıp birine fazla para versen o senin maaşından kesiliyo falan dikkatli olmak gerek sahte para da sana girer aman diyim.
00 Yorumla
+1 yılhiçbir mesleğin kolay bi tarafı yoktur. kendi ayaklarının üzerinde duracaksan kötü iş olmaz...
00 Yorumla
+1 yılkasiyerlik zordur malesef.ama çalışılmayacak bir işte değildir.çalışma saatlerinin uzun olması en büyük zorluk.
00 Yorumla
+1 yılzor iş diyil hesap kitaplada urasmıyorsun herseyi onundeki cihaz yapıyo zaten
00 Yorumla
+1 yılben büyük bir AVM'de YKM de kasiyerim hem zor hem değil diyeyim...
09 Yorumla- +1 yıl
marketse ruhen cok yorulursun, ama sunu söyleyim calısacağın muitteki insanların statüsü cok önemli, gidip gazi osman paşa'da bimde çalışamazsın misal :)
- +1 yıl
bence sen bu işi kıvırırsın! inanmak başarmanın yarısıdır.. ben baş kasiyerliğe yükseldim ama üniversiteye yetişemediğimden bırakıyorum işimi :(
- +1 yıl
.s hoş değil kendine güven en kötü ihtimalle bırakırsın kıyamet kopmaz :)
- +1 yıl
bende bikere addax diye bir mağazada calısıyordum kadınlar kalabalık ortamlarda orama burama elliyorlardı yemek teklifleri falan yapıyordu :D
+1 yılher zaman dikkatli olursan sorun olmaz çalışma saatlerin çok değilse o kadarda yorulmazsın
00 Yorumlazor her zaman dikkatli olman lazım ki kasada açık çıkarsa sana dayamasınlar eksiyi
00 Yorumla
+1 yılİlerde kasa müdürü bile olabilirsin.
03 Yorumla- +1 yıl
Esnek çalışma saatlerine hazırlıklımısın?
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçıgın olursa maaşından düşerler.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 737 cevap paylaştı. zor bence..
00 Yorumla
zor iş evet00 Yorumla
+1 yılzor değil o kadar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem