- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 909 cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir yetkin yok :D seks shop kapatmaya gidince bile içerdeki hanımablalar tebligat gösterince sana akşam 10 da gel senin tebligatını yerim diyip gönderiyolar :D :D :D :D Bizim bir zabıta abi oradan biliyorum. Bol bol kaçak sigara ve korsan cd sahibi olursun ama :D :D :D :D
10 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılUlen milletin ekmeğiyle mi oynayacan? Samatya sahilinde kestaneci mi kovalayacan? Hem ayrıca KPSS'yi alsan bile mülakatlarda dayın yoksa dayarlar babayı bulursun. Kadro madro hak getire yani!
312 Yorumla
Soran+1 yıleee o zaman ne okusam tavsiyen var mı?
- +1 yıl
Denizcilik oku. Kaptan ol. Paranın 'MINA KOY!
Soran+1 yılonun ıcın ney lazım temelim hıc yok baska 2. tavsiyen nedir?
- +1 yıl
Ya bir denizcilik Fakültesi okuyacaksın ya da Özel bir kursa gidip 3000grt kaptan olacaksın.
Soran+1 yılkaptanların maaşı ne kadar peki
Soran+1 yılve farklı bir şehirde mi çalışmam gerekicek?
- +1 yıl
Uzakyol3. Kaptan 3000-5000
U. 2. Kaptan 5000-7000
U. 1. Kaptan 7000-9000
Arası alıyor.
TL değil... Amerikan Doları! - +1 yıl
Ama aldığından çok kaybediyorsun bunu da unutma. Karayı unut. Anne, babayı unut, eşi, çocukları unut! Anan baban ölür cenazesine gidemezsin. Çocuğun doğar doğuma gidemezsin. Sadece deniz var. Yıl içinde 2 ay karadasın. Geri kalanında Sancak-İskele yaparsın. Habire yalpa!!!
Soran+1 yıleee kardesım o zaman neden kaptanlık en kral meslek dedin ki bu meslek hıc yapılmaz baska onerın varmı?
- +1 yıl
Başka bir önerim yok. Ayrıca EİC seçtiğin için teşekkürler.
- +1 yıl
@Sweetsurfer1985 Bende duim dusunuyorum bir sorum olucak size evlenince 4 ay tankere gitsem 8 ay evde dinlensem boyle birsey mumkunmu?
- +1 yıl
@Andkekik Mümkün. Fakat 4 aylık tankerci maaşıyla 1 yılı geçiremezsin. Mesleğinde ilerlemen ve terfi etmen için en az yıl içinde 8 ay kalman lazım gemide.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,2b cevap paylaştı. Haram para ile geçinmek istiyorsan tam yeri. Kimsenin bir tarafına taktığı yok ayrıca zabıtaları.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılMaaşları gayet iyidir 7000-8000 arası maaş alırsın metropol şehirlerde. Stresli bir iştir çünkü kamu düzenini sağlamak oldukça zordur. Resmi tatillerde ve bayramlarda iznin yoktur ama fazla mesai ücreti alırsın. Kpss puanın yetiyorsa şartların uyuyor ise tavsiye ederim. Söylenilen algı operasyonlarına aldırma derim halk sadece medyada gördüğü kadar tanıyorlar zabıtaları mesleğin içine girdiğinde çok farklı olduğunu anlarsın. Benimde eşim zabıta memuru bende alımlara basvurdum fakat sporda talihsizlik oldu elendim. Hayırlısı olsun, Başarılar dilerim.
00 Yorumla
+1 yılBerbat..
22 Yorumla
Soran+1 yılneden berbat oldugunuda soylesen
- +1 yıl
Cok beddua alirsin
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılSüper, kavga heycan adrenalin rüşvet
00 Yorumla Çok beddua alırsın
20 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat