Netanyahu ( Gülüyor ) : Önce Rabbiniizin bahsettiği müslümanlar gelsin sonra düşünürüz
İsrail 2027 de yıkılacakmış fikriniz nedir?
Netanyahu ( Gülüyor ) : Önce Rabbiniizin bahsettiği müslümanlar gelsin sonra düşünürüz
Müslümanlar ne yapacakmis Israile karsi? :) Israilin yetistirdigi Mühendislerin yaptigi roketlere karsisina, Müslümanlar yetistirdikleri Hafizlarin dualarini mi koyacaklar asasasa
Israil tüm Islam dünyasini parcalar, Müslümanlar "IZRAÖÖLL KATLIÖMMMM YAPIYÖÖÖR" diye aglasa bilirler sadece.
Sakalli amca ebcet hesabi yapmiş belli ki. Yani yahudi uydurmasi harflere rakamsal deger verip kelimelerin matematiksel degerlerinden anlam cikarma hesabi. Sakalli amca bir nevi kendiyle celismis olmeden bu dunyanin içine son bir kez sicayim demiş din adına. Dogruca cennete.
Cevap
12Cevap
Yaa İslamcılardan da bıktık sizden de. Biz ilim yolun da kim giderse kadını ve erkeği müşterek ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmeden ülkesi için kim çarpışırsa zafer onundur desekte demesekte zafer onundur zaten. Bu matematiksel mantıksal felsefik bir gerçek. Hangi boylamdan bakarsan bak.
sakin ol genç; iran çadır devleti değil; sen araplara ne bakıyorsun cetvelle çizilmiş ülkeler anca o kadar olur...
Soruyu sorana baktım, en iyi cevabı verene baktım. Hangi birine kaç saat anlatsam diye düşündüm. Üşendim. Bu kadar.
Hiçbir fikrim yok, babam Kanuni Sultan Süleyman Han'a sormalıyım.
İletişimde kalın, söyleyeceğim.
Ara sıra bizim burada ki kiliselerede uğrayabilirsiniz Yuhanna bey.
Eski uzay filmlerindede 2012 lerde 2015 lerde ucan arabaları icaat etmiştik baska gezegenlerde yasıyoduk zaten bro :D
Bize karsi o cesareti alacak dünya devleti yok dostum.
Arap ya da siz ikiniz de aynisiniz. Sizde savasacak cesaret var mi ? Ucaginiz duser kinarsiniz elciliginiz kacirilir kinarsiniz geminiz batirilir yine kınarsiniz. Size koyan koymus acisi hala icinizde
@The-müftü
böyle diyerek kıvırma yapıyorsunuz sana sorsam ibranilerden neden nefret ediyorsun diye ümmetçilik sokacaksın araya
eger kıçı kırık filistini destekleyeceğimize türkülük yapsaydık irana karşı birlikte hareket ederdik israil ile ama siz ne anlarsınız milliyetçilikten sizin aklınız din kardeşlii ile bulanmış.
iranda 45 milyon türkün varlıgı ne ifade eder sizlere
Türkiye, çin, rusya, pakistan, kuzey kore, endonezya,
Muslumanlar icin hayatlar mekke hayatlar telaviv :D ellesme eglensinler :D
Kur'an hesap makinası değildir..
Son kapıda türkiye hee bilmem ayıkmıyız..
Kuranda her yazılan doğru olsaydı. ohoOo
İlerki 100 yılda yıkılmaz
Nediyor bu gavur
ahahaha :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?