Arkadaşlar, İsrail'in 6 Şubat 2022 tarihinde yıkılacak tahminleri var, ne düşünüyorsunuz?

Öncelikle bu tahminin altında bir sürü gerçek yatıyor. Yani altı boş bir tahmin değil. Kur'an-ı Kerim'de İsra Suresi'nde bahsediliyor "Yeryüzünde 2 kez fitnelik çıkaracaksınız. 1. sinden kurtulacaksınız, ancak 2. si sizin sonunuz olacak" gibisinden... Ve bahsedilen fitnelerin 1. si yaşandı deniliyor. Ayrıca sadece Kur'an değil Tevrat'ta da "Yehuda'ya haber verin, herkese duyurun, hep beraber sığınalım. Şimal'den (kuzeyden) bir ordu geliyor. Cengaver uyandı" yazıyor. Ve İsrail'in kuzeyinde İsrail'e düşman olarak göze batan ülke de bizim Türkiye... Üstelik Yahudiler'in 1. fitneden sonra tekrar bir araya geleceği, nesillerini devam ettirecekleri ve devlet kuracaklar söyleniyor ve şuana kadar yahudiler 1. fitneden sonra tek bir devlet kurdu o da İsrail Devleti... Ve bu devletin 74 yıl hüküm süreceği söyleniyor. 1948 yılında kurulan İsrail mantıken (1948+74=2022) 2022 yılında yok olması gerekiyor. Hatta bu sadece söylentilerden ibaret değil bunun Hicri Takvimle de alakası var, ancak ben hepsini bilmiyorum belki de birçok eksik ya da yanlış şey anlattım. Bilgisi olan varsa daha da aydınlatabilir mi? 🙏
Arkadaşlar, İsrail'in 6 Şubat 2022 tarihinde yıkılacak tahminleri var, ne düşünüyorsunuz?