İsrail'in çöküşü olmayacak mı?

İsrail'in çöküşü , bitişi yakındır deniyor ancak tam tersi gittikçe güçleniyor ; Yemen'e , Lübnan'a , Suriye'ye , Katar'a , Filistin'e , İran'a , Ürdün'e çok sayıda ülkeye saldırıyor , dünya'yı önemsemiyor , istediğini yapıyor , sayısız insanı öldürüyor , netanyahu kendini alkışlattırıyor , dediğim dedik , çaldığım düdük diyor , ancak müslümanlar bana dokunmayan yılan bin yaşasın prensibini ne kadar kabul etmeselerde o şekilde davranıyorlar , ancak o yılan oralarda işi bittiğinde onlara da dokunacağı gerçeğini işlerine gelmediği için midir artık nedense bir türlü görmek istemiyorlar ! ve bu şekilde canavarlarını gerek istemeden gerek isteyerek kendileri büyütüyorlar , İsrail'i bu şekilde laf cambazlığıyla mı yıkacaklar , buna kargalar güler , İsrail'i bir kere tamamen yok edemezler ancak çift devletli bir çözümü İsrail'in kabul etmesini sağlarlar , tabi bunu tribünlere oynamakla , cambazlıkla değil , israil'in , abd'nin az kayıp değilde ağır kayıplar verdirerek , barış imzalamak zorunda olmalarını sağlayarak , filistin'in varlığını kabul ettirerek , yahudilerin , hristiyanların , evanjelistlerin gerçek yüzünü ortaya çıkararak , sahtekar mezhepçi müslümanların maskelerini düşürerek yapmak gerekli , gerçekçi olmak gerektiğinde bu mümkün değil , gerçekçi olmak gerektiğinde , hayalperest olmamak gerektiğinde maalesef İsrail arz-ı mevud , vaadelmiş topraklar projesi'ni dünya'yı , müslümanları önemsemeden yavaş yavaş adım adım gerçekleştiriyor
İsrail'in çöküşü olmayacak mı?