Kilo alamamaktan, eleştirilerden bıktım, yardım?

Yaşim 19 Ben uzun boylu, zayıf bir kızım. Zayifim ama ölü gibi degilim gayet diri duruyorum. Fakat zayiflik beni rahatsiz etmeye basladi hem bedenen hemde ruhen. Bedenen rahatsiz ediyor cunku kuvvetim nerdeyse hiç yok. Bazen şişe kapaklarini bile açarken zorlaniyorum. Ruhen rahatsiz ettigi durum ise herkesin bana 'Aa çok zayifsin!' Fa l*n demesi. Bugun yolda giderken bir erkeğin 'Uzun boylu zayıflardan nefret ederim' tarzinda bir laf duydum ve buyuk ihtimalle dedikleri kişi bendim.. Açikçasi insanlarin eleştirilerini ipleyen biri degilim ama böyle duydukça üzülüyorum zaten özgüven patlamasi yaşayan biri değilim, bu eleştiriler yuzunden daha da özgüvenim eksilere iniyor. Kilo almaya kararliyim, internette arastirdim bir toz varmis hergun sütle karistirip iciyormuşsun haftada 2-3 ayda 5-6 kilo kesin aldiriyormuş. (Ürünün ismini vermiyorum reklam falan olmasin diye.) Kullanan var mı bu tarz ürün? Bana akıl verin lütfen? Spora git demeyin çunku gittim kilo aliyordum evet ama vaktim yok spor içinde..
Kilo alamamaktan, eleştirilerden bıktım, yardım?