- Diyet pastane açın bari (mantıklı aslında o_O ) :D
Sermayeniz olsa ne iş kurardınız?
- Diyet pastane açın bari (mantıklı aslında o_O ) :D
Eyer yatıracak bir sermayeniz varsa yeni iş fikirleri sunan portallardan araştırma yapabilirsiniz.
Size uygun olduğunu düşündüğünüz iş modelini yapıp yapamayacağınızı ve bu konuda yeterlilik, sürüdürülebilirlik sağlayacağınız hakkında emin olduktan sonra bir Aktüer den risk analizi alarak yatırım yapabilirsiniz.
Bunun dışında yapılacak işler cahil cesareti ile başlayan sonu ne olacağı belli olmayan bir süreçtir.
yahudiler hep bir tek işi yaparlar ve o yaptıkları işi de en iyi şekilde yaparlar.umarım ne demek istediğimi anlata bilmişimdir.
evet ticaret kafası var admlarda
ben onların içinde büyüdüm ve sana tavsiyem ki bence en önemli tüyo budur;bir tane mesleğin olsun ama onu iyi öğren...sonra ticaretine başla.
onların yanında büyümüş birinden öğreniorm bende
o adam senin için bulunmaz nimettir velinimetindir inan buna!saygıda kusur etme sakın.ve o sana artık hazırsın diyene kadar sakın ticarete atılma.
dükkan açcaz bana ama tabiki o destek olacak beraber işletcez işi yaparken öğrencem yani
hayırlı olsun allah utandırmasın
teşekkür ederm amin inş
kafe açmayı çok istiyorum..iktisat okuyorum zaten, üniversite bittiğinde biraz tecrübe edinip açmayı düşünüyorum, sermayem var ama çok korkuyorum hata yapıp iflas etmekten felan :(
konsept araştırıyorum şimdiden, orjinal fikirler düşünüyorum kaç kişi çalıştırmam gerektiğini planlıyorum :)
inşallah olur hayatta en çok istediğim şey bu...sıcacık samimi bir kafe açmak, özellikle gençler için
cafe ama içinde kitaplar projektör aleti ile film gösterimi, ufak bi tiyatro sahnesi hepsi bi arada tamamen sanatsal ve gençlere uygun bişey olur.. böyle bişey yapabilirsin mesela.. ama cafe herzaman ilk aylar ölü yatırımdır milletin ayağının alışmasını beklemen gerek :)
çok korkuyorum ya batırırsam diye..ama çok araştırcam, tecrübe etcem ilk başta bir kafede çalışabilirim bile işi öğrenmek için
yeri mekanı falan iyi bulman gerekli.. batırmaktan korkarak zaten ticaret yapamazsın amaç batırmamak ilerletmek :) hedefin olsun korkmadan ilerle :) elbet zor zamanlar geçirceksin ama üstesinden gelmen gerek pes etme :)
sen girişimci misin?
evet işe girişcem ama tam bi fikir bulamadım. . döviz bürosu açmayı düşünüyordm sonra bu işin eskisi gibi kar getirmediğini öğrendm şimdi farklı işler düşünüorm
döviz bürosu iyi bir sermaye ister ama gel biz seninle kafe açalım :)
onuda düşündüm ama ne bilim herkes cafe açıo yada açmak istiyo piyasa cafeden geçilmio artık millet sabit kalmıo cafelerde hangisine gideceğini şaşırıo :D
marjinal bir şeyler yapcam ben..daha çok ilgi çeken :) hem ankarada öyle aşırı fazla kafe yok
aç ama çay 5 TL 3ü birarada kahve 10 TL den aşağı olursa kimse gelmez ona göre fiyatları ne kadar yüksek tutarsan iş o kadar tutar benden söylemesi
o fiyatlara ben gitmem trilyoner olsam yinede bi çaya 5tl vermem :D
fiyatın yüksek olması çok önemli çünkü fiyat ne kadar yüksekse o kadar kaliteli diye düşünüyolar
bina yalıtım işine girerdim şu sıra. belediyeler zorunlu tutmuş galiba, bütün istanbul yalıtım yaptırıyor deli gibi.
o olmadı müteahhit de olabilirim. kentsel dönüşüm ayağına voliyi vurdu adamlar, 30 yaş üstü apartmanları alıp alıp yerine residans ayağına şekilsiz gökdelenleri dikip duruyorlar.
müteahhitlik çok sıkıntılı bi iş daireyi yapıp satamamak var ya da sattığın zaman paranı alamamak büyük risk.belediye ruhsat falan filan derken göbeğin çatlıyo.bu yüzden baba mesleğini devralmadım..kooperatif filan hem çevirmesi zor hem de büyük vebal altına giriyosun.yalıtım da bina yapılırken yapılmalı.mantolama yasak.yani hiç bişey göründüğü gibi olmuyo malesef
benim 30 senelik apartmanımın önünde niye 1 haftadır iskele var o zaman çömez kardeş:) üstelik benim oturduğum sokakta tüm apartmanlar eski ve hepsine yalıtım yapılıyor. hem az müsaade et hayal kuralım yav, sanki sermayeyi gerçekten bulduk da iş kurması dert kaldı:)
bizim evin önündede var iskele adamlar camın önünde şuan :D
Cevap
66Cevap
kanka bomba bi dükkan açardım. sadece kadınların güzelligini içeren kuaför, giyim, güzellik bakımları, özellıklede giyime öncelik verirdim. cunku bi kadın cantaya 300 lira veriyosa ondan daha iyi müşteri bulamazsın. :))
Süper lotoyu tutturdun herhalde :D para çoksa müteahitlik yapardım birde sağlam bir caddede emlakçı açardım her yaptığım binadan üç daireyi satar üç daireyi kiraya verirdim paraya para demezsin bankalarda en son girsen bile ilk numara senin .
şu kızlar soruyor a üye olduktan sonra insanların sexe olan düşkünlügünü fark ettim.. kimisi kız bulamıo kimisi erkek kimisi daha bahtsız sevişecek mekan bulamıo rahat rahat :) ggüzel bir apart yapıp evleri cok uygun fiyatlara günlük kiralamayı düşünnebilirm :)))
apart... rezidans ise olabilir piyasada günlüğü 60'dan başlayan fiyatlarda sen 50'ye verirsen çok müşteri getirirm sana :)))
:D:D
tabi ki de pastane:) insanlar da bu boğaz olduktan sonra asla batmazdım:)
ve güzel güzel pastalar yapardım:)
evet diyet pastane olabilri:)
diyet simit falan fena tutar:)
çalma fikrimi ilk ben buldum o_O :D
sen buldun bende uygulamaya geçicem:)
sanırım sen bide izmirdesin 35 yazıo nickinde ? bende izmirdeyim valla dükkanını molotoflarım ilk ben açcam :D
hay allahım ya:) ikimde acalım kim rağbet görürse artık:)
Buluşun ortak olun :)
bayan ya da çocuk giyim olabilir lojistik sektörü de iyidir özellikle uluslararası çalışırken.bi ton fikir var da ne kadar sermayenin olacağına ve işletmen in ne kadar çapı olduğuna bağlı.
pazarlama işi yapardım 2 kere yaptım 48 kişiye ekmek veriyordum ama birine takıldım ne var ne yoksa gitti 3 kazanıp 5 yersen olmuyo hea gelelim soruya çok değil 20 25 binim olacak yine aynı işe girerdim çünkü alıp satmak kadar kazandıran birşey yok aracı olacaksın
ne üzerine düşünürsün bu işi bir fikrimiz olsun bizimde
dıstum bayanların ve çocukların üzerine olmalı
Ben kendi işimin sahibi olmayı düşünmek bile istemiyorum.Sermaye olsa gider gezerim herhalde.Bir de baankada vadeli hesap açarım.İyi olur :)
Kesinlikle Tarım ve hayvancılık hatta düşünüyorumda
iş kurmam daire alırdım iş kurma işinde mantık yok bana göre garantin yok çünkü daire almak en iyisi..
Giyim, Yemek, Sağlık, Teknoloji.. Bunlar her zaman kazanır çünkü hep ihtiyaç olacak. Bunlardan yola çık.
Ticaret en karlı iştir... Tarihte de bu böyle, 1 milyar yıl sonrada böyle olacak... siz pastane açmaya devam edin.
Devlet kurardım, ardından da bağımsızlığımı ilan ederdim isim istersen devlete;
KulpuKırıkÇaydanlık kısaca ise KKÇ ;))
on numara bir kreş açardım çok sosyal çocuklar yetiştirirdim be :) tüm olanakları sağlardım maksat hizmet :)
Cast ajansı kurardım, çalıştığım ajans deliler gibi kazanıyor...
Bunu bende düşünüyorum oturduğun yerden para kırıyorsun...
Kitap evi açmak gibi bir hayalim var. Salaş biryerde ve otantik olacak ama yok malesef:(
rent a car şirketi açıp korsan taksi işine girerim çünkü rent a car olunca yasal oluyor :) açıklıktan faydalanma :)
eşek işine girerdim .. sonrada binerim üstüne vururum kırbacı ..
Sermayeye gerek yok.Ayakkabı ve çantalarımdan bir mağaza açarım.:))
Aslan efenim.
prenses isminden belli aslan burcu olduğunuz...
üniversite için yurt açardım bir tane.. bizim yurt yılda 500 bin lira kar ediyor..
Ankarada
kızılay yada ulus Bir hat alırım dolmuş yada otobüs isletirdim.. toplu taşıma araçları resmen darpanedir... :)
Kızılay sincan hattını alsam yeter zaten ortadoğu üniversitesi öğrencileri yeter :)
şuan en iyi para işlek yerde lokanta işinde para var yada tekel bayi
evet gıda çok iş yapıyor ama çok uğraş gerektiriyor
ben im arkadaşlarım hemen hemen hepsi o işten para kazanıyor örnek biri çok işlek bir yerde tekel bayisi günde 3 bin tl ciro yapıyor 1000 tl 150 tl carmış 3 bin tl 450 kar diğer arakadaşım var oda günde 1400 1600 ciro yapıyormuş ama o alkol çok az alkol satmazsan fazla kazanamasın ban öyle geliyor ama alkol satmakta günah diyorlar ama büfe sağlam para var ama çalışma süresi çok
büfe için de yeri çok önemli işte..
ic giyim uzerine.-aksilik olmazsa nisana kadar acmıs olurum
gıda sektörüne girerim kesin, çünkü insanlar bişiler yemek zorunda.
Ben özel bir hastahane kurardım para basıyorlar resmen...
club açarım vallahi hem eğlen hem çalış dünyanın en güzel işi :D
dünyanın en güzel işi :)) bence eline fırsat geçse dahi açma böyle düşündüğüne göre pisliklerini bilmiyorsun anlaşılan iti kopuğu ile uğraşırsın elini kana bulamak zorunda kalırsın kalanlarıda oldu, ayrıca arkanda sağlam insanlar olması lazım çökerler mekanına koparmaya çalışırlar seni açtığına açacağına pişman olursun..
hayır başıma gelmedi ama başına gelen ve aynı zamanda mekanlara çöken tanıdıklarım var öyle göründüğü gibi kolay değil bu işler bedel ödemek lazım..
burada kolaylıktan kasıt biraz daha farklı bunu buradan anlatamam anlatırsam kendimle ilgili açık vermiş olurum üzgünüm sen nasıl biliyorsan aynen devam et..
ben organizasyon şirketi kurmayı cok isterdim buyuk çapta dj ler falan gelicek görsel showlar falan süper olurdu :/
aklımda süper bir konsept var, öyle bir mekan açardım. ama paylaşmıyorum fikrimi çalabilirler. birgün açarsam ses getireceğinden eminim
Çok param olsa neden çalışımki o parayla gezer tozarım nede olsa ölene kadar yeter
paran varsa git beşiktaş hissesi al mayıs ayına kadar bekle minimum 1.80 katı olacak paran olmazsa ben buradayım
borsadan falan hiç anlamıorm .. doğrudur
torbacıyım. franchise veririm ya da kiosk yatırımı yaparım
bayan kuaförü açıcan söyle lüx biyerde nede olsa kadın yemez içmez bakımını yaptırır sonuçta bişi alıp satmıcan elamanların çalışcak hem karılarla da makara muhabbet paraya para demezsin :D
Yazılım Firması Savunma Sanayide Kullanmak Üzere Geliştirilen Silah Yazılımları
Bence hiç bulaşma paran olsa da..
Belli mi olur kimin ne zaman parası olacağı? :)
Demek istediğim öyle güzel olmuyor o işler. Ayağın çok kayıyor, emeklerin çalınabiliyor veya boşa gidebiliyor, hasbel kader kritik teknoloji üretirsen bir bakmışsın mühendislerinle birlikte toplu intihar etmişsin.. Böyle işte.
Müteahhitlik yapardım. Kentsel dönüşüm nedeniyle iyi fırsatlar oluşuyor.
Etsiz Çiğ köfte işi derim maliyeti yok denecek kadar az. Bence araştır çiğ köfteci açanlar köşeyi dönüyor.
çevren varsa yapılabilir bişeyler. aksi halde zor
starbucksz kafelerin hiç boş olduğunu görmedim param olsaydı starbucks kafe açardım...
askeri eşya ve silah işine girerdim yada film yapımcısı olurdum
sermayem olsa halk bankasına ortak olurdum yada petrol işletmeciliği
Yayınevi kurardım, arkadaşlarla beraber kpss alan grubu kitapları yazar satardım :)
giyim sektörüne girer hemen bir bayan ağırlıklı mağaza açardım yada bar, pub tarzı bi mekan
genel ev işletirdim :))))
yakışırrr... +1 geleceğin manukyanı seni.. (:
tabii 2. yi yapabilenlere :)
Laaaan o benim hayalim -.+
Ama benim hayalim bir onla kalmıyor şekerim.
Genel ev açicam 30metre ilerisine bir hamam açıcam. Onunda bir 50metre ilerisinde kilise açıp günah çıkarttiricam...
Genel ev ve hamam kullanana günah çıkartma %80 indirimli diye kampanya başlattımmi bak o zaman işe.
Vaaay ya ne ticari bir zeka maşallah bana -.+
Enterekşın -.+
hahaha sen öyle san :D yemez içmez s*çmz yine gelirdim
varsayım eğer gerçek olsaydı sen mutlu olurdun :D
onlar kaliteli müşterinin ilk tercih ettikleridir. yani siz :D
tamam üzülme kız :D
bilişim ile ilgili seyler olabilir teknoloji çagındayız nede olsa
fikrin yoksa sermayenin önemi yok. önce fikir sonra sermaye
kahve diyarı , simit sarayı gibi şeyler açardım herhalde :)
işim gücüm var, gider ayakkabıya yatırırdım o parayı.
Haha benim kafadan.:)
arkadaşlar fikirlerinizi çaldırmayın..
:)
artık çok geç :D
umumi tuvalet açardım, bu satten sonra gelen paranın içine edeyim
network marketing e yatır!
nolduğunu boşver, şu anki işimi büyütürdüm :)
ben kesinlikle yurt yapardım
Oto kiralama ( rent a car ).
mağaza açardım ya da ünlü fast food markalarından
Denizin dibine camdan restaurant açardım.
brezilya cevizi içinde at sineği çiftliği...
Bacasız Sanayi Kesinliklle Turizm :)
semayenin ne kadar olduguna baglı
kadın çantası imalatı üzerine bir atölye açardım
öğrenci yurdu açardım sermayeyi katlar :D
Mideye yatırım en iyi yatirim
izmir konakta 1 tl ye koca paketlerle satılıo ondada iş yok :))
kreş + huzur evi : ) ölürüm bebelere
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar