Neler yapardınız?
Parlak fikirli ya da kendini vizyoner olarak gören var mı?
Parlak fikirli ya da kendini vizyoner olarak gören var mı?
Yazılım, kodlama, ticaret ne olursa ama temel ihtiyaç maddeleri üzerine ana bayilik her insanın haftada 10 günde bir uğrayaçağı bir işletme.
Tarım şirketi kurmak isterdim. Memleketin en çok ihtiyaç duyduğu şey. Kendi tohum bankası olan, mazotu ucuza bulan bir şirket
Organizasyon şirketi kurardım. Şimdi insanlar saçma sapan kutlamalara para dökmeyi seviyor.
Televizyon sektörü üzerine bir kurgu şirketi açmayı isterdim.
Cevap
29Cevap
Ben kelle paça dükkanı açardım gadası
Sımdıkı kafam olsa alkolun bolca tuketıldıgı bı ortam olurdu ayrıntısına gerek yok
Herkesin artik zamani yok hersey cabuk olsun istenilen bir döneme girdik o yuzden ben olsam hic ölmeyecek olan gıda sektörün de olurdum.. Hizli sağlıklı atistirmaliklar vs. Yani olabilirdi
Telekominikasyon üzerine bir şirket açardım, malum teklonoji ve telekomünikasyon asla bitmez. Satış ya da ithalat/ihracat üzerine, büyük bir iletişim ağını yaratmak amacıyla ilerledim.
Var da fikrimi sana niye söyleyeyim 'amk'
Karmaşık Savunma Ve Potansiyel suçlu analizi Yapan Delil toplayan Bir Program
Kadın giyim veya aksesuar bujiteri gibi
Küçük bir butik ama internet satışında sağlam olurdu. Depoyu büyük tutardım kısaca
risk yönetimi üzerine iş kurardım, malum şirketler batmak için sıraya girmiş resmen
Bayan kıyafet, iç çamaşırı ve kuaför ama elit kesime hitap edecek. 3 e alıp, 13 e satacaksın, öyle müşterilerin olacak ki fiyat sormayacak
Halkla ilişkiler
Kitaplarla alakalı
Giyim üzerine olurdu
Kreş yazardım da, Doğa Koleji'nin bile krizde olduğunu öğrenince vazgeçtim😪
Pet geri dönüşüm ve üretim tesisi
Kârlı hammadde ihtiyacın yok
İlerleyen nüfus artışı da var ( ayrıca pet şişeler petrol yan ürünü yani fosil yakıt olan petrolün yan ürünü ( fosil yakıtlar da yıllar geçtikçe azalıyor Amerika bile petrolü salıyor artık eskisi gibi saldırmıyor sağa sola durum böyle olunca nüfusta artınca toplumun ihtiyacını karşılamak için sıvıları en kolay pet ile taşıma yapılıyor daha fazla yapılacak ) şu an bu tesisi kuran insan evladı geleceğin zenginleri arasında olur ( tabi pet ile sınırlı kalmaz bu işler kardeşim 😀😀)
Öyle-boyle şeyler yani
Don cu herles don giyiyo donsuz dolaşmıyo kimse ölmeyecek bir sektör 😉
Reklam ajansı kurardim
Sonra gelsin mankenler gitsin paracıklar
Rent a car acardim kurumsal firma olunca işin yurur
Külotluçorap
yazılım bilgisayar vb üzerine olurdu😊
@CharmingP programlama dili kursu ufak projeler için vb
Yemek
Lokanta falan
Seri katil
Deepweb?
@zupperzonick yoğ gardaş Çankırılıyık
Yemek sektörü
Bütçeye göre değişir
Gıda sektörü😉👍
Spor ve eğitim üzerine olurdu.
Var zaten
Makyaj 🌈
Bir iş kurmam ben ya
Eletkrik elektronik
Silah veya kumaş fabrikası
Organizasyon sirketi✂️
Teknolojik ürün satışı yapan bir işletme olurdu..
Sinema salonu açardım
Endüstriyel otomasyon
Giyim
Bayan giyim
Yurtdışı danışmanlığı
Birkaç seneye bir yemek atölyesi açma fikrim var
Gıda üzerine olurdu nakit alıp %10 sürüm temiz kar
Restorant
Kıyafet
Gıda.
Lokmacııı lokmasa
Gida