arkadaşlar kadınlar kulübü diye bir site var .demin okuyayım dedim bazı şeyleri şok oldum .bu kadar kavgacı bu kadar saçma sapan bir insan başka hiçbir yerde toplanmamıştır .bu hanım ablalar herşeyi biliyorum edalarında kocalarına koçiş diyolar bide .çoğu 30 küsür yaşında şaka gibi .biliyor musunuz o siteyi ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet genelde kişisel sorunlar alınır çok güzel malzeme yapılır, farzet ki bölümünde çatır çatır içler dökülür...gerekli topiclerde arkadaş ortamı ve kanka sohbetleri yapılıp bir güzel eski arkadaşlıklar masaya serilir, baştan sona ne varsa anlatılır...iyi yanları da var ama yaaa...her şeye rağmen arkadaşıklar güzel,çok faydalı bilgiler mevcut..
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir kaç tip vardır orada...özellikle mikser görevi görüyorlar..amaç ego tatmin etmek..yoksa onun dışında güzel
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 627 cevap paylaştı. bende takıp ettim bi ara :D ciciş kociş bebiş falan çok saçma geldi stelik yaşlarına göre :D hatta ben üye oldum çünkü sevgilimi ilk askere uğurladığımda aynı durumda olanlarla konuştum şimdi siteye uğramıyorum bile :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir şey öğrenmek lazım olduğunda bakarım oraya. Üye olurken sadece kadınların girebildiğini okudum. Cinsiyetime "Erkek"i işaretledim formu gönderdim. Üyeliim kabul edildi mi bilmiyorum önemli de değil zaten bütün siteyi okuyabiliyorum.
Kavgalara denk gelmedim genelde canım cicimli konuşuyorlar birbirleriyle...02 Yorumla- +1 yıl
:)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 899 cevap paylaştı. şu konuyu sonuna kadar okudum konuyu açan büyük bir ihtimalle erkek ve ne yazık ki hepsi inanıp dememiş
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbundan 5 sene önce ortağımla beraber hacklemiştik o siteyi tabi o zamanlar vbulletin scripti kuruluyordu sadece forum olarak kullanıyorlardı sonra destek istemişlerdi bizden ben yanaşmamıştımda ortağım malum karşı cins olduklarından o zamanlar beraber olduğu biride olmadığından bir müddet destek vemriş sonra işler kafasındaki gibi gitmeyince oda desteği kesmişti şimdi görüyorumda baya büyümüşler :))
00 Yorumlaben baya takip ettim aslında çok yararlı ama bazı başlıklar tam o bahsettiğiniz çingenelerin yeri:)) arada sıkıntıdan açıp bakıyorum o kavgalara tartışmalara daha çok sinir olup çıkıyorum :))
011 Yorumla- +1 yıl
heee valla yaa .bir kadını kocası aldatmış kadına demediklerini bırakmadmışlar okudum sinir oldum ya .kadın zaten üzgün yani insan azcık teselli verir .ama inceledim hep aynı profiller aslında yazıyor .4-5 kişi sürekli kavga halinde .bütün gün nette yemek temizilik ne zaman yapıyolar çok merak ettim .bütün gün elinde cips kola netteler büyük ihtimalle kıç büyütüolar bide kadına boşan bilmem ne .onlar boşanır mı acaba aldatılınca aslında kesin aldatıyordur kocaları çekilir mi bu ya
- +1 yıl
evli erkekle birlikte olan kıza da demediklerini bırakmadılar sayfalar dolusu hakaret:D hepsi kıç büyütüyor sonra nişanlısını kocasını başkasına kaptırınca acısını başkalarından çıkarıyorlar diyet o bu sayfalarında yazacaklarına iki yürüyüş yapsalar bişey kalmayacak ama.. elti veya görümce bi konu açınca tepesine çöküyorlar resmen:D hepsininde ya sevgilisi ya kocası var hayret bişey :D
- +1 yıl
pauahaha aynen ya .git spora kendine bak bakımlı ol kocanı eve bağla yani .sen kıçı büyüt yedikçe ye sonra eşime baktı kaltak de millete .eşinde çok masumdu yani .evde bütün gün oturan eşofman altıyla bütün gün cip kola nette ona buna laf sokayım olayı .maşşalah ne namuslular evlendim namuslu oldum olayı .evlenmeden önce neydin peki .bekar kadınlara potansiyel tehlike olarak görüp dışlıyolar galiba öyle ya namuslu kadın evlenir
- +1 yıl
evlenmeden önce ilişkiye girmiş her kişi dışlanır bi kendinizi tutamıyor musunuz madem o kadar istiyorsun evlen denilir sanki onun şeyinin bekçisi gibi:D mastürbasyon yapan kişilere sapık denilir ona da kendini tutamıyor musun madem o kadar istiyorsun evlen denilir :D
anlayacağın onlara göre evlenince her şey çözülür :D
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 814 cevap paylaştı. Geleceğine dair bir yansıma olmasın. Reklam kokan harehetler bunlar hery.
01 YorumlaArada bazı konulara bakıyorum üye değilim anlattığın gibi insanlar çok orda.
01 Yorumla
+1 yılBiliyorum ve üyeyim... Dediğin gibi tuhaf tipler de var ama iyi insanlar da var.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 654 cevap paylaştı. bir erkek olarak biliyor ve takip ediyorum arasıra senin şansızlığın gayet değerli üyeleri var o sitenin.
10 Yorumla
+1 yılben yanlışlıkla üye oldum şutladılar valla beni cingene takımı
20 YorumlaKadın olarak Dünya ya gelseydim muhtemelen takip ederdim
00 Yorumlaordaki çok eskiler çok çingene :)
14 Yorumla- +1 yıl
etsinler valla hodri meydan .manyak mı neler yaa .bir kadını kocası aldatmış demediklerini bırakmamışlar kadına .onursuz bilmem ne .sen kimsin ya .insanlar orda derdini açıyor biraz destek beklior dövülüor bide yuhh diyorum yani çingene gibi bide bitirmiyolar işleri yok galiba
- +1 yıl
çingene valla çok güldüm ha şimdi nesil baya eğlenceli ha... orda beylere resmen savaş açmışlar yok kocası içip içip eve geç geliyormuş sebebi kendinde ara be kadın
+1 yılrezalet bir site pişman oldum üye olduguma
10 Yorumla
+1 yılBiliyorum uye degilim takip etmiyorum
00 Yorumlabiliyorum ama üye değilim
03 YorumlaBazen gırer bakarım cesıt cesıt ınsan var ıste..
01 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 7b cevap paylaştı. duymuştum ama hiç merak edipte bakmadım
00 Yorumla
+1 yılOranında çogunlugu erkek :D.
02 Yorumla- +1 yıl
Çaktırmıyorlar kadın kılıgında sorular soruyorlar :D.
Biliyorum , etmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılhyr ne arıolar o kadınlar :D
03 Yorumla- +1 yıl
kadın die girerler nerden blcekleer :D
Burdan ne farkı var?
01 Yorumla
+1 yılYooo link at
00 YorumlaLink at :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Kadınlar kulübü diye bir site var. Takip ediyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat