Merhaba,Yönetici asistanlığı yapıyorum 2000TL maaş alıyorum ama ne yapıyorsunuz derseniz ;yönetici küfür bile etse susuyorum,anında isteklerini yerine getirmek zorundasın,onun bütün stresini yükünü çekip en kötü hakaretlere maruz kalıyorum,çoğu zaman bildiğiniz sekreterlik yapıyorum aynı zamanda garsonluk ta...
Şimdi ise yeni bir iş teklifi aldım kesinlikle kendimi geliştirebileceğim bir ortam olacak çok çalışıcam belki çok çok fazla çalışıcam ama kendimi geliştiricem en azından boş boş oturmaktan daha iyidir.
Kimileri ne güzel işin var işte hiçbirşey yapmıorsun otur oturduğun yerde diyor ama elime bir fırsat geçti ve değerlendirmek istiyorum.
Merak ettiğim konu şudur;sizce yönetici asistanlığı nasıl bir meslek geleceği varmı?uzaktan nasıl görünüyor merak ediyorum.
Şimdi ise yeni bir iş teklifi aldım kesinlikle kendimi geliştirebileceğim bir ortam olacak çok çalışıcam belki çok çok fazla çalışıcam ama kendimi geliştiricem en azından boş boş oturmaktan daha iyidir.
Kimileri ne güzel işin var işte hiçbirşey yapmıorsun otur oturduğun yerde diyor ama elime bir fırsat geçti ve değerlendirmek istiyorum.
Merak ettiğim konu şudur;sizce yönetici asistanlığı nasıl bir meslek geleceği varmı?uzaktan nasıl görünüyor merak ediyorum.

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer