Arkadaşlaar sevgilim bu sözü defalarca söyledi ama
Nasıl romantik olucam
Neler yapmam lazım bir anlasam
Yardım edeere şimdiden tskler
Nasıl romantik olucam
Neler yapmam lazım bir anlasam
Yardım edeere şimdiden tskler
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cok kolay aslinda. bir tatli söz bile cok romantik oluyor bazen. Mesela benim sevgilim hastaydi, bulusmaya geldigince ince giiynmisti bende dedim askim napiyorsun kalin giyin zaten hastasin.. o da dedi ki" Evet hastayim.. sama hastayim"
onu söylerken tatli tatli bakti bana cok romantik geldi yani böyle kücük seyle rbizi coookkk mutlu eder :)) ara sira dene böyle seyleri cok kolay ya
bende sevgilime bu şekilde baskı yapıyodum öküzlük yapma azcık romantik ol diye bana 1 hafta romantik oldu beceremediği için artık yapma dedim doğanda yoksa yapma bence daha berbat oluyor durup dururken seni seviyorum yaz özledim yaz . romantik olunmaz doğulur :P
Aynen öyle :)
yalansa yalan diyin kardeşim! gereksiz bi atarlamaydı sory :)
Keşke benim derdim romantik olmamak olsa ... Mesela aşk şarkıları dinle cıkarken cicekci gördügünde 1 tane kırmızı gül al film ler izle gör yapmaya calış ne diyim.. sevgini ver ufak tefek hediyeler.. aslında uzman oldugum konu ama su an nedense konusamıorum.. açıkcası zamana ihtiyacın var kardeşim :/
Sana yaptığı jestleri görmüyorsan seni uyarmak maksadı ile söylüyordur. Kendisinin yaptığı jestleri ya da yapmak istediklerini normal bakış açının haricinde farklı bakarak yorumla derim...
Cevap
4Cevap
Kızcıklar hep mesaj vererek konuşmayı sever. "ayy elerim üşüdü"(elimi tut), "moralim çok bozuk"(ne olduğunu sor ve beni teselli et), bir mağazanın önünden geçerken "aaa elbiseye bak"(onu bana al) tarzında.. eh oğlancıklar da bunları anlamayıp isteklerimize cevap vermeyince onları romantik olmamakla suçlarız.
konuşmalarını kırk ayrı şekilde yorumlamayı dene :) unutma seytan ayrıntıda gizlidir :)
Heee amk vallah.Çok demişlerdir elim üşüdü kollarım üşüdü diye de ben hep kendime acaba diye sormuşumdur.Direkt hadi bana sarıl desene lan mal :D
Allah,yaprağın hafifliğini,ceylanın bakışını,güneşin parlaklığını,yağmurun gözyaşını,rüzgarın kararsızlığını,tavşanın ürkekliğini aldı kadına ekledi ve onların üzerine kıymetli taşların sertliğini,balın tadını,kaplanın yırtıcılığını,ateşin yakıcılığını,kışın soğuğunu ve bülbülün aşkını kattı kadını yarattı.Erkeğe eş yarattı. Kıymet bilene...
Kadın nazlıdır öyle paldur küldür duygusuzca hareket edemez.
Çiçek al, evine çiçek gönder, küçük sürprizler yap çantasına onu sevdiğini yazan notlar bırak çikolata al içine küçük notlar yaz.Ayy daha fazla devam edemicem benim sevgilim hiç romantik değil artık galiba ağlıcam ajahsj
harikaydı :D benimde ağlayasım geldi okurken :D
Merak etme kardeşim romantizmde bana la salak senin sevgilin yok ki diyor bende fazlasıyla var birazını gönderebilirim bi kaç şey söyle sevgilin hakkında seni erosa bile çeviririm ben
içinden gelmiyorsa yapma bence , senin kişliğine uymuyordur böyle bir sey yapamıyorsundur yani.. olmuyorsa olmuyor.. birisini doğal haliyle kabulenmek daha güzel bir sey.. yani bu drumda siz on akarsı soğuk davranıyorsunuz sanıırm.. o zamn onu karsı soguk davranın ama onu koruyun eger bunuda yapamıyorsayın kendiniz olun..
senle çıkarken senin nasıl bir karakterin olduğunu bilyiodu ama:S
Sevgilin birşeyi sürekli söylüyorsa bir bildiği vardır
İçinden gelmiyorsa zor! Eğer gerçekten aşık olsaydın,o yanındayken heyecanlansaydın umut vardı ama bu durumda malesef.
Hediye ve iltifat istiyordur işte başka ne olacak..
al bi öküzde burda benımkıde aynı zamanla alıstım ben senınkıde alısır:D
İçinden gelmesi lazım,öyle sonradan olunmuyo burcun ne?
İçinden gelmedikçe hiç bir şey yapma...O çok mu romantik?
İltifat et en basitinden
niye romantık olmak zorunda mısın ?
uff hç rmntk dğlsin mhmut yha!1
Ona şiirler yaz
Sevgilin kaç, sen kaç yaşında?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar