bugün iş için çağırdılar sbarro pizza'ya italyan markası carrefour da pazartesi işe başlayacağım ismini duyan veya çalışan var mı?
Cevabın nedir?
Tab Gıda'nın şirketi.
2007 de Türkiye'ye geldi.
67 tane restoranı var.
Ortalama günlük cirosu 1000 tl'dir.
Yönetici kadrosu çok geniştir bir restoranda ortalama çalışan sayısı 15 kişidir.
Ortalama Her çalışana 1,5 yönetici düşer.(yani ... sallasan müdüre çarpar:))
Çalışanların yaş ortalaması 18'dir.
Müşteriden çok yöneticilerle ilgilenilir.(günün her saati bir büyükbaş yönetici restoranı ziyaret eder)
İş konusuna gelince, pizza yaparsın, makarna yaparsın, salata yaparsın, dükkanda ne iş varsa yaparsın en çok da temizlik.
Günde 8 saat çalışacağını düşünürsek bunun 5 saatini temizlik yaparak geçirirsin.
Çıkış saatin geldiğinde vardiyadan çıkamazsın 9-10 saat çalıştırırlar.
Kısaca dostum, tavsiye etmiyorum.00 Yorumla
+1 yılBen Temmuz ayı boyunca geçici olarak çalıştım.Yaptığımız yemekleri makarna suyuyla ısıtıp (canlandırıp) tekrar servise koyuyorduk.Öyle ki çalışanlar olarak makara yapıp "Makarna suyu olmasa bizim halimiz ne olur" falan diyoduk yani.Birde maydanoz var..Tüm sıcak yemeklerin üstüne ondan konuluyor.Sıcak yemeklerin hepsini yapmak kolay,pizzada öyle.Sadece ince pizza hamurunu açmayı öğrenirken zorlanabilirsin.İlk denemelerinden yırtılma iht. olucaktır yani :) Birde pizzasını da sıcak yemeklerini pek sevmem,sürekli yemek değiştirirdim BK yada Popeyes'le.Fırında patates favorim ama :)
01 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 827 cevap paylaştı. Adını duydum :) Gerçekten çok enfes oluyor tadı :) İnşallah işe alınırsın güzel bir yer :)
114 Yorumla
Pizzası efsane arkadaş ya makara o kdr tercih etmiyorum ama
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
Tabii, bir suru yerde var ben bazen yiyorum ve gayet güzel bence pizzaları, makarnaları. Ayrıca yiyecekleri alış sekli cok ilginç, yemekhaneden yemek alır gibi. :)
13 Yorumla- +1 yıl
Kendi tepsini kendin alıyorsun ilk önce. Sonra siparişini veriyorsun, görevli istediklerini tabaklara koyup veriyor, sen kendin tepsine koyuyorsun onları. Daha sonra icecek siparişini veriyorsun ve ödemeni yapıyorsun. En son da çatal bıçak olan kısımdan ihtiyacın olanları alıyorsun. Bu arada, mesela kasa ve pizza siparişini verdigin yer birbirine uzak oluyor benim gittiklerimde, o yüzden tepsini kaydiriyorsun istediklerini aldıkça. Yeterince açıklayıcı oldu mu? :D
+1 yılŞimdi kötü desek gitmeyecekmisin yada iyi dersek koşa koşa mı gitcen. En iyiyisi git gör ve kendi yorumunu kendin yap kardeşim en güzeli bu..
00 Yorumlaoo super :) cok guzel pizza yapıyorlar ama calısanları da sapık surekli asılan tipler oluyor nedense
15 Yorumla
+1 yıliğrenç ya yiyecekleri.
01 Yorumla
+1 yılben başka bir pizacıdan deneyimimle yorucu iş
01 Yorumla- +1 yıl
yorucu derken neler yapıyorsunuz ? bikere kolay iş yok ama bana sbarro pizzada iyi bir maaş teklif edildi ve evin önüne kadar servis var carfeourda olmasından dolayımı bilmıyorum ama eleman açığı varmıs anlatırmısın bıraz neler yapılıyor başka yerlerede başvurdum olmadı orlara kayarım mesela lc waikiki mi pizza işimi hangisini seçersin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat