Dostum. Hayvan gibi yemek yiyerek kilo alabilirsin ama ilk sene spor dışında yılda 4 5 kilo kas max kazanırsın ondan sonra kilo aldıkça düşer bu oran. Kolay bir şey değil zaten zor kilo alıyorsundur sen çünkü zayıflık bir hastalık önce ona çözüm bul sporu kilo almak için yapma spor kilo aldırmaz iyi beslenmen lazım
Işte yazdığım mesajı oku dikkatlice anlarsın kaburgalarım gözüküyor diyosun kilo almadan nasıl kas yapacaksın bence iyice bir öğren her şeyini sonra yardım al çünkü 0 la başlayıp burada yorumları gerekli şekilde anlamamakta hata ve zaman kaybı. Git spor salonu bul ve yazıl her şey zamanla olur. O vücudu belki sen 3 ayda yaparsın ben 3 sene de yapamam genetik önemli. Hadi kolay gele
yok bee şakaydı o bir 3-4 yaz tatilinde kendini versen spora hemen değişimi görürsün öyle arkadşlarım var benim acaip irileştiler yaz tatilinden sonra (4 ay sonra) gördüm spor yaptıkları farkedilir derecedeydi.
Çok zayıfsın kardeş spora başla spordan önce ve sonra karbonhidrad ve protein besinlerinlen bol bol al sürekli beslen tıka basa kalorisi yüksek besinlerden bolca çalış ağır gir kaslarındaki gelişimi hissediceksin 8 aya toplarsın
En İyi Cevaplar