2 yıllık ilişkim var, sevgilimin 23 yaşında bir kız kardeşi var, ablasıyla 5-6 çıktıktan sonra falan işyerime arada gelip gidiyo oda parası olmayınca bişiler almak için ( ayakkaıbm ağ işletiyorum) hiçte bigün borcun var getir olayına girmedim, velhasıl sevgilimle 20 gün önce tartıstık falan işte '' zaten sen geceleri watsaba giriyosun kardeşim hep onu ç. içi görüyorum falan diyo hatta pek güvenme dedi '' falanlar işte kavga sebebide işyerime gelen 2 kız öğrenci ile sohbet edişim oldu ben ürünü satmak için cinsiyet ayırtmı etcem bide illaki bazı müşterilerle sohbet ediyoruz, iş arıyodu önceleri falan bana söyledi 4 işyerine kattım onu arkadas eş dost tanıdıkların yanına, en fazla 2 ay durdu hep bahane bulup çıktı, konuya geliyorum uzattım biraz farkındayım, geçen gün bana yazmış işte bende cevap veremedim watsaptan 3 saat sonra döndüm, enişte çevrende eleman arıyan falan yok mu diye yazmış, açıkçası beni mahcup etti öncekilerde, bende malesef yok dedim, bu defa vardırr yaaa bir bakın sen diyo, ablasına dediklerinden zaten sinir oldum, gerçekten yok dedim, cevap dahi yazmadı, işte bugun yine işle ilgili yazdı bu aksam, bende sen bir işkura falan bakın ordan belki bulabilirsin dedim, bana demezmi orayı bilmicek kadar aptal değilim sana bişi sordum sadece akıl istemedim dedi, patladım bende arkamdan dedikodumu yapıp ablana laf yetiştirceğine anca işin düşünce yazcağına anca işin olunca selam verip hatırlayınca çıkarın için konuşan yazan birisin bida öyle şeyler için yazma dedim, amma uzattın bee siliyorum seni dedi, der demez engelledim faceden watsaptan telden, arkadaşlar siz ne anladınız bu işten bir fikrinizi söylermisiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer