Bi kadinla kavga yaptim ama kafam karisti?

Oncesinde kocasiyla beraber oldum, ama bi sene oncesindeydi. Fakat kadina karsi hislerim olustu, ne hissi bilmiyorum, aklimdan cikaramiyorum, diyorum intikamini alsa, bazende garip garip farkli hisler olusuyo, yani diyorumki bilmiyorum sacma hisler olusuyo, aklimdan cikaramiyorum, hem korkuyorum, hemde baska bi yerde karsilassak cok iyi arkadas olurduk diyorum, hem ona pismanlik yasiyorum, hemde bazen diyorumki erkek olsam bu kadin tam bana goreymis, yani duygularim niye bukadar karisik ver sacma? Bazende diyorum bi yerde yakalasam ve intikamini almasini saglasam, bazende diyorumki arkadasmi olsam, bazende diyorumki acaba asikmiyim soylesemmi, bazende diyorumki napiyorum ben kafayimi yedim diyorum, galiba yaptigim seyi hazmedemedim bende bi dengesizlik olusturdu, ama kadinin karakterini cok begeniyorum, cok ilginc cekici ve farkli bi kisilige sahip, fakat vicdanimda rahatsiz iyi biri oldugu icin pismanligimda var, bilmiyorum bu kafa karisikligi nasil biter durup dururken kadini rahatsiz etmeyimde herkes unutsun zaten canini yaktim pismanim, aklimdan nasil cikaririmnonu, galiba omur boyu vicdan azabi cekcem, napiyim?

Bi kadinla kavga yaptim ama kafam karisti?