Azeri kızları küfür etmez, saygılıdırlar, türk kızları sürekli argo konuşur, küfür eder neden?
*genelleme değil, bazıları
*genelleme değil, bazıları
Azeri kızları
Türk kızları
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türk kızlarının içinde, bir erkeksilik yatar zaten nedense, o erkeksiliğin çok güzel bir davranış olduğunu sanırlar ama yanılırlar, halbuki erkeklerin en nefret ettiği tiplerdir o tipler birazcıkta yetiştirilme tarzı. Azeri kızlarına gelince tanıdığım Azeri bir hastam var o kadar naif, o kadar kibar, o kadar mütevazi, o kadar içten ki anlatamam gerçekten hanım hanımcıklar ne demişler yiğidi öldür Hakk'ını yeme onlarda edep var bence☺️👍
hiç düşünmeden EIG'yi veriyorum sana
bakın kızlar. örnek alın bu yorumu
tamam azeri kızları genelde dedigin gibi oluyor da cok sinsiler gercekten şeytana papucunu ters giydirir kötü birisi degilse sinsileri uyanıklıkları kendilerine başkalarına bir zararları yok davranışları konuşmaları iyidir anlayışlıdır.
türk kızlarında hep bir adım daha önde her zaman ama türk kızlarıda kötü degil hani bu biraz kişilik karakter aile yetişme ve egitim seviyesine göre degişir.
genelleme yapmak istemem ama mk bizim kizlar harbi kufurbaz haydo
öyle kardeş, bir tane azeri kızının ağzından s*ktir git kelimesini duyamazsın, söyleyenler de fahişeler oluyor genelde
kanka moralim bozuldu mk ya :D
benim de, türk kızları kız değil valla, alayı erkek fatma
erkek fatma kara fatma sakalli fatma var oglu var
Aynen, EIG'deki görüşü oku
aynen
Cevap
7Cevap
Kaç kişiyi baz alarak söyleyebiliyorsunuz bunu?
Kesinlikle katılmıyorum.
300'e yakın Azeri kızı, 100'e yakın da Türk kızı
azeri kizlari turk kizlari gibi acik sozlu degil. cok sinsiler insnanin yuzune kufur etmese bile kufurden beterini yapar
ne gibi?
nebileyim boyle bir sinsi bakislar. gittigi yerde arkandam konusmalar kotu yorumlar. ben mesela biri arkamdan konusmasini istemem. gelsin yuzume kufr etsin cevabini veririm
sen yanlış kişiyle karşılaşmışsın heralde
hayir canım turk kizlari gercekciler cok severim oyuzden. azeriler pfff
Ben Azeri Türküyüm ! 2aylık İstanbula gelmişdim, başıma gelmeyen kalmadı. Etkekler beni kırmadı ama 6-7 defa türkiyeli kızlar başıma fena oyunlar açtılar. Nevar nevar ordakı erkeklerle iyi güçiniyodum. Şimdi söyle kim sinsi?
Türk kızları, küfürbaz, argo konuşan, piercing manyağı, sigara içen ama Azeri kızları öyle değil
ayrımcılık yapma :S:
i626.photobucket.com/.../thats-racist.gif
siz de küfür etmeyin o zaman
heee sinirlendireyim görürsün
Test etmek. için
Azeri kızları ve Türk kızları nedir abi azerilerde Türktür azerbaycanlılarmı Türkiyelilermi diye sorun
Ömrümde küfür etmedim sanırım ve siz erkekler burada başka kızlarla kıyaslayınca sinir oluorum
türk erkeklerinin aynası türk kadınlarıdır
eig li kişi demişki erkeklikten. ne erkekliği be resmen cahillik var.
Kac azeri kiz taniyorsun da böyle bişey soyliyebiliyorsun?
300 civarı
hadi canım oradan, ikisini de tanıyorum, tanımadan burada yorum yapmam ben
Gerekli olan insan nüfusunun yarısını tanıdım yeter
:D :D
Türk kızı candır , gerisi Tırttır :>)
Bokunu çıkardınız bunun
b*k daha çıkarılmadı, bence bile yazıcam bunun hakkında
yazacam inşallah
ayrıca yahşı değil yaxşı
Ayrım yok ikiside aynı sana öyleleri denk gelmiş.
yook bayağa farklılar
O zaman azeri kızlarla evlen :/
Öyle yapcam zaten
Çükülota yemek istiyorlar
Azeri kızları
az olmuş az daha hakaret etseydin..
öyle ama gerçekler acıdır
Azeri kızları
Türk kızları
Azeri kızları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar