Azeri kızlar çok efendi ve uysal oluyor ; Türk kızları niye , itici ve çıkarcı oluyor?
Azeri kızlar çok efendi ve uysal oluyor...
Türk kızları itici ve çıkarcı oluyor...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Pardonda bu ırkçilik ne? Insanlar iyiler ve kötuler olaram ikiye ayrılır. Oyle yok efendim azeri turk alman ingiliz falan degil. Ayrica insanları siniflayamazsin. Simdi ben sana bakarak turk erkekleri itici konusmak icin konusuyor falan desem olur mu hiç?
Azeri diye bir ırk yoktur. Saçmalamayı kes, lütfen.
Azerbaycan Türklerinin beyinleri zamanında Ruslar tarafından bayağı yıkandığı için pek çok Azerbaycan Türkü kendilerini 'Azeri'olarak tanımlarlar.
Ama bunu kabul etmeyenler de bir hayli fazladır.
Ve üslubum için özür dilerim.
Tamam. O konuda ben de çok sitem de bulundum onlara ama söyleyince evet diyorlar sonra tekrar azeri diye bahsediyorlar. Hatta bize bahsederken türkler diye bahsediyorlar diyorum sen nerelisin sanki? Hani farklı ırkdan olsa anlarım da , öyle deyince de diyor ki azeriyim. Yani kendi kendilerini de aslında farkında olmadan asimile ediyorlar sokakda röportaj oluyordu mesela geliyor soru soruyor sorulan soru azerice , cevaplayan kişi azeri ama rusça cevaplıyor . Mağazalarda felan rusça konuşanları varmış azeri türkü arkadaşım anlatıyordu okullarda felan hep dersler ruscaymış yani hala rusyayı isteyen bile varmış ne bilim biraz ekonomi ve politik yönden siyasi açıdan değişikler.
Evet, biliyorum kardeşim. Hatta şu videoya bir bak.
https://youtu.be/V_47Ct-rvEw
Bax qardasım men Azerbaycanda yaśayiram yadinda saxla biz ozumuze Türk deyirik. Azeri sözü Rusların bizi bir birimize düşürmek üçün dedikleri sözdü
@KorkunçKorkuluk İşte ben de bundan bahsediyorum sevgili kardeşim.
Türkiyenin tarafında olmalıyız diyenleri alkışlıyorum aynı milletten ve aileden gelmeyiz sonuçta. Ve kardeş devlet diyoruz. Ama rusyadan yana olmalıyız rusyayı tutuyorum diyen var 2. kişi röportajda onun gibi adilerin azerbaycandan atılması lazım bence. Ben anlamıyorum işkenceyi yapan , istilayı yapan ruslar değil miydi? Bugün ermenileri bile halen onlar desteklemiyor mu? Karabağ gitti 20 ocak (yanvar) 1990 ve 26 Şubat (fevral) 1992 olduğu halde ruslar bir ton zarar verdiği halde hala nasıl rusların yanında olmalıyız diyorlar anlamıyorum. Vatan haini ilan edilip atılmalılar bence. Video için teşekkür ederim.
Kesinlikle öyle kardeşim. Çok takdir ettim seni düşüncelerinden dolayı. Asıl ben teşekkür ederim. Bir de şu var:
https://youtu.be/02YglwJESZg
Yemin ederim hükümetin bunda büyük etkisi var. İlham Aliyev'in babası ""Haydar Aliyev bir keresinde Azerbaycan Türkü şairi ve bestekatı olan Bahtiyar Vahabzade ile konuşuyordu bu hakta. Bahtiyar Vahabzade çok iyi sunumlarla beraber bizim Türk olduğumuzu kanıtladı ve sert şekilde bunun böyle olduğunu kimsenin değiştiremeyeceğini söyledi hatta şöyle bir şiiri vardı;
Ey öz doğma dilində danışmağı ar bilən fasonlu ədabazlar!
Ruhunuzu oxşamır; qoşmalar, telli sazlar.
Bunlar qoy mənim olsun, ancaq vətən çörəyi qoy sizə qənim olsun!
Türkiye Türkçesine çeviri yaparsak tahminen şöyle bişey oluyor:
Ey kendi dilinde konuşmayı ar bilen şekilli soytarılar
Ruhunuzu okşamıyor koşmalar, telli sazlar
Bunlar bırak benim olsun, lakin vatana ekmeği size kanim olsun!
Ardı buraya sığmadı ikinci yorum yazıyorum+
+ ikinci kısım
Yani kısaca Vahabzade bizim Türk olduğumuzu, ruslara ve ya farslara özenenlerin hain ve soutarı olduğunu söylüyor bir basında. Haydar Aliyev ile konuştuğunda da iyi şeyler söylüyor o hadde geliyor ki Haydar Aliyev bunu inkar edemez oluyor ve şöyle söylüyor: Evet biz Türk ola biliriz lakin yurtdışında ve ya başka yerde Türkiye Türklerinden farklana bilmemiz için Azerbaycanlı söylemek daha doğru (buda kendine Azeri diyerek Türklüğü unutanların daha da kötü duruma gelmesini sağlıyor haliyle. Zaten Haydar Aliyev eskiden Sovyetler döneminde sovyet ajanıydı pek fazla milliyetçi değil hatta hiç değil evet sözde "1 millet 2 devlet" gibi şeyleri kendi dese bile. O daha çok devletçi. Bizim Məmməd Əmin Rəsulzadə və Əbülfəz Elçibəy gibi önderlerimiz varken ilkokul kitablarının ilk sayfasında Haydar Aliyev var ve altında "Ulu Önder" yazıyor gerçekten ironik ben onu önderim olarak görmüyorum. Əbülfəz Elçibəy'on yeri belli gerçek bir Türktü. Şimdi ki hükümet çıkarcı bacım çocuklarının teki. Türkiye'de kendi hükümetini sevmiyor bildiğim kadarıyla. Yani problemimiz bile aynı. Kendine azeri diyenler genellikle cahil ve tahsil almamış kimseler. Kendine Türk demeyen kesime bir şey diyemem belki o talış ve ya lezgi ola bilir saygım var lakin bu gibi etnik azınlıklara ait olmayan yani Türk ırklı vatandaşlarımızın kendine azeri demesi sadece cahillik çünkü Azeri bir dindir bir inançtır bir milliyet değildir ve Azerbaycan ise bir coğrafi isimdir tıpkı Anadolu gibi tıpkı İran gibi. Biz Aydın ve Bilinçli Azərbaycan türkləri olarak milliyət ve coğrafyayı bir birinden ayırmayı biliriz evelallah.
Sen ise kendine azeri diyen cahillerin yüzünden sırf daha kısa olduğu için kimseye azeri deme en azından bizim gibi Türk olduğunu unutmayan kardeşlerinin hatırına. Bu algıyı yıkacağız!!!
Azeri diye bir ırk yok Azerbaycan Türküdür onlar. Türk kızlarının iyisi de vardır kötüsü de vardır. Şu Azeri kelimesini kim çıkardı ise ağzına güçlü bir yumruk indirmek istiyorum artık yeter.
azeri bir kız ztn Türk kızlarının bu haline çok şaşırdığını söylemişti. gereksiz takıntılar kendilerine bakmadan mükemmel erkek aramalar seven erkeği hiçe saymalar bir sürü şey
Cevap
17Cevap
ya bütün ırkları tek tek sayıp neden yoruluyosunuz. şimdi bunlar bitince ne diyeceksiniz
uzaylılar ne kadar tatlı, güzel. türk kızları neden itici :P
bu kendi milletini aşağılamak, yabancıları üstün kuaursuz görmek de nereden geliyor böyle? Türk milleti olarak (her ne kadar bozulmaya başlasak da) ahlaklı insanlarız. Azerileri bilemem ama o çok beğendiğin Rusların ne p*slikleri var biliyor musun? Türk kızlarını beğenmiyorsan defol git Azerbaycana, Rusyaya. O kızları yakından tanı da gör gününü. Türklerde ne kadar iyiler de kötüler de olabiliyorsa Ruslarda, Azerilerde vs. de var.
ben türk erkeklerini kötülemiyorum. Türk erkeklerini yabancı erkeklere kıyasla çok beğeniyorum. kaç tane rus, azeri kızla tanıştın da doğduğundan beri içinde bulunduğun türk kızlarından daha iyi tanıyorsun?
onları tanımıyorsan türklerle karşılaştırma yapma. iyi kız bulmak, bulunduğun şehre ve kişiliğine göre değişir. ben muhafazakar birisiyim. çok nadiren çıkarcı, itici insanlarla karşılaşıyorum. benim çevrem genelde iyi insanlar. Alkol kullanan, barlarda takılan birisiysen barlardaki sarhoş kızlarla karşılaşırsın. Sürekli eğlence peşinde olan birisiysen eğlence peşinde olan kızlarla tanışırsın. haliyke eğlence biter bitmez terkederler
Türkiyede yaşıyorum. söylediğim gibi senin kişiliğine göre şekillenir çevren. Düzgün bir insansan çevrendekiler de genel olarak düzgün olur
Benim kişiliğimle alakası yok sen ne kadar iyi de olsan kötüde olsan insanın içinde varsa vardır yoksa yokdur. Ayrıca her sey karsılıklı oldukdan sonra bir anlamı yok bu işlerin ne o ayna gibi ben iyi olunca iyi kötü olunca kötü :D özünde iyiyse iyidir kötüyse kötüdür insanın kendisiyle alakalı olan bişey değil.
iyiysen kötüler senden bir şey elde edemeyeceği için çevrende olmazlar
Edemiyorlar zaten :D sen inanıyon mu cidden iyi bir insanın kaldığına bu ülkede? Hepsi eninde sonunda aynı kapıya cıkıyor bence yabancı ülkelerdeki iyiliği tanımamışsın onlarda yok mu onlarda da var yok demiyorum ama türkiye kadar değil simdi sen olaya sadece kız olarak bakma türk erkeklerinde de var. Yani o yüzden birazda bu azeri , rus karşılaştırması felan da aynı zamanda hani eğlence diyelim yarası olanlar geliyor onları izliyoruz ( seni kastetmedim ) küçük şehirler daha iyi demişti geçen biri de bence daha kötü görmek istemediğin birini görmen çok yüksek ihtimal büyük sehirde o yok. Bide artık kücük büyük muhabbeti kalmadı internet var.
Azeri deme ilk önce değişik seni. Bide Azərbaycan'lılarla Rusları aynı kefeye mi koydun sen demin? Ben şu Snack87 isimli elamanın sorusunun bizle daha doğrusu bizim kızlarla ilgili olduğunu gördüm evet biraz kaba lakin sen bu adamla tartışırken bizim kızları neden kötülüyorsun? Azerbaycana git azerileri tanı görürsün gününü de ne demek? Bide Ruslarla aynı yere koyup diyorsun. Aga sənin sorununun snack87 ile bizi neden alçattın ki şimdi? Hiç etik değil.
Bizimkiler ilk tanıştığında işini maaşını.. arabanı caktirmadanda olsa hemen öğrenmek ister..
Araba beğenmez.. meslek beğenmez.. tip beğenmez.. restoran begenmez.. hayat mücadelesinde yaninda durmaz ama herseyin en iyisini ister.. yabancılar genelde tam tersi ve mutevazidir.. hayatla yasamanin aradindaki farkı iyi bilir
Kuzenimin eşi azeri. Kız o kadar samimi ki içten fesatlık bulamazsın uyumlu esine sadık onun bir arkadaşı geldi bize mesafeli yilisik hareketleri yok mütevazı turk kızını kötülemek için demiyorum
Diğer Azerileri bilmem ama yakın olduklarimda gözlemlediğim kadarıyla böyle bence tatlı kizlar
Annenin tanıdığı var o da genç Azeri fesatliklari yok ne biliyim yani bizim ülkede kezban cok 😃
türk erkekleride prens ti beyenmediğiniz türk kızlarını niye yabancı erkekler beyendiğğini bir isterseniz kendinize sorun tamam gerçekten bazı türk kızları itici olabilyor ama bazıları genelleme yapamazsın sen ayrıca azeri kız istiyorsan git al bakalım sana bakacak mı çevirip kafasını bakmaz bile nedense hep bunu söyleyen erkekler ya kro olyor ya da tipsiz türk kızları öyle bböyle demeyi biliyorsun o zmn aynayı kendine çeviir ne kadar yakışıklısın? ANNENDE AZERİ MİYDİ SENİN?
Ruslardan sonra Azerilerle de uğraşmaya başladık hadi gözümüz aydın.
hayır o uğraşmak sayılmaz bence çünki kardeş ülke başkadır
@hharleyquinn sen çok yaşa hemi
Ruslar Arnavutlular bitti sıra azerilere geldi sıradaki nedir
Ohooy bayagi geri kalmisin 😛
AZerileri severim ama sen azeri kizlarini tanimamissin daha iyi tani oyle yaz buraya ve neden kendi ulkenizin kizlarini elestirmekten kotulemekten bikmadiniz artik yeter be
Ne varmış AZERBAYCAN TÜRKLERİNDE? Sen tanıdığından emin misin peki? Kaç tanesiyle yakından tanış oldun? Mesela ellerinde ki parmakların sayını geçer mi en azından? Töbe estağfurullah birisi bize iyi şey söylediği an diğerleri bize iyi şeyler söyleyenlerle tartışmak yerine hep bize sallıyor bu siteye girmesek kardeşimizsiniz diye geçineceğiz ha 😂 meğerse arkamızdan herkes konuşuyormuş. Valla kendi kızlarımız diye demiyorum 10 numara 5 yıldızlar
Azeriler efendi evet :D ama türkleri de o kadar gömme.
tamamda azeri kızları nerde bulunuyor?
ulan internette 1-2 tane gördüm görmedim, türk kızları heryerde.
Yahu huyu güzel diye azerbaycana gideceğime avrupa dolaylarında takılır, huyu düzgün birini ararım daha mantıklı benim için.
türk kızlarının hepsini bir yargılayamazsın 1.
2. azeriler de türk kardeşim unutma :)
Keşke sizin devletinizin ismi Türkiye olmasaydı. Çünkü Türkiye isminde bariz şekilde TÜRK kelimesi var herkes Türk dediğinde Türkiyeli zann ediyor sadece. Keşke Osmanlı imparatorluğu yıkıldıktan sonra devletinizin ismi Anadolu Türk cumhuriyeti filan olsaydı en azından Türk dendiğinde sadece Türkiyeli zann eden cahiller azalırdı. Bizde Azerbaycan Türk cümhuriyyəti. Ama zaten biz öyleyiz ilkokulu doğru dürüst okuyan herkes bayrağımızda ki ilk rengin anlamını bilir yani. :)
Bide çirkef bide lanet olurlar 😂😂😂
Ahhhh ahhhh Azeri kızlarında da ne fettanlar var bilemezsin..
Ben istesem azeri kiziyla evlenebilirim bende azeri gocmeniyim. D Turk kizlarininda hakkini yemiyelim
Biz hariç bütün kızlar güzel, alımlı, kibarlar. Anladık yeter da bir artık 😂
Rusçudan sonra bir azerimiz eksikti 😂😂
İnsan insandır. Birisi gıcık olur birisi olmaz bunun genetiği yok
Çok iticiyim ve çok aşırı derecede çıkarcıyım. Başka milletin kızlarını kolaylıkla yolabilirim 😎😎
Tabii
Azerbaycan Türklerini severim. Bizimkilerden ayırt etmiyorum
azeri kizlari seni elinde oynatir seni elinde mal eder ben bunlarin kimyasini turk kizlarinda zaten is yok en temizi helal süt emmiş amerikali ya da rus bulmak
nerede gördün onu kardeşim, benim tanıdıklarım bildiğin anasının gözü.. :D
a q salağı azeri diye bişey yok onlarda Türk bizde Türk'üz
Harbi malsınız ama ya zorla hakaret ettiriyorsunuz kendinize
Aa yok efendi olabilirim ama uysal sayılmam uysal diyince saf gibi oluyor
azeriler de türk 😅😅
canım defolun gidin hepiniz iticiymiş. kardeşiz kardeşiz demeyi biliyonuz ama mallar
Sizin gibi itici ve çıkarcı bir Erkeğin sperminden türedikleri için
Yalan @rainbow diye bir kız var... Azerbaycanlı hemde Üniversitede, iki yüzlü ama
O kızı bir etiketlesene, birde eig seç beni
biride cikip demiyorki azeri dedigin zaten Türk dangalak!
Bir tane var başımda gel evlenelim diye gözümün içine bakıyor valla üzmek de istemiyorum :(
İkisi de Türk ya neyin kafası bu? :D
Ayrıca Azeriler senin sandığın kadar sessiz sakin değil :D
Benim 2 azeri arkadasim var oooo kirmadigi findik yok ayrica sensin itici.
her konuda uysal değilim :)
Türk kızlarını daha çok istiyorum ben daha güzel enazından
bir bitmediniz ya
Sen oylelerini gormussun
bizim kızlar çok kaprisli
Rus kıyaslamasından iyi bu. Azeri kızları dedim.
Azeri Türkü kızlar çok efendi ve uysal oluyor...
Yine bize kalıyosunuz ama canısı 😂
İkiside TÜRK ırkından sokun şunu beyninize
Cok sacma herkiz ayni degil.
Azeri kızlarla takıl o zaman
azeriyim ama 2side candir)
hep özenti sorular A:DAD:A
Haklisin iticiler de napacaz idare ediyoz :D
Azeriler Türk değil miydi yahu..
Türk kızı kadar taş düşsün he başınıza e mi? :D
Neden kendi insanına laf ediyorsun
Yeter artık bıktırdı bu sorularınız
Bu nasil bir ankettir ula
Annen de ıtici ve çıkarcı o zaman
Ya ahahaha düşünemeyince böyle oluyor iste😉😂😂😂
Anam inşallah evde kalirsiniz
Rusçuarmiden sonra azeriarmi 😂
Azeri sitesine defol lanet
azeriler Türk değil mi :)
Yokluğun gözü çıksın
Ah bebeğim yokluk tüm algıları kapatmış
Koca bir paragraf yazmış kıyamam ama tatlım lafı bana değil kendine sokmuşsun. Dikkat et
Ergenliğini atlatamayan bir genç adam :)
Yine anlamadı yine anlamayacak. Bol bol iç sen tatlım lazım olur
Onlarda Türk kızı
Bu dediklerin onların Türk olmadığını göstermiyor. 😑
👑 Türküz çok şükr. İlk okula gidip bayrağını ve renklerinin anlamlarını öğrenen herkes Türk olduğunu bilir zaten. Konuştukları dilden de bunun farkındalar. Eğer siz Türkiyeli Türk kardeşlerim Azərbaycan Türkçesini de bilirseniz (çok kolay gerçekten size göre) sizi Türk bizi farklı ırk gibi düşünenler hiç olmayacak. Sizin bizim Türkçemizi bilmeniz bizim sizinle daha iyi bağ kurmamızı sağlar. Bizde herkes sizin Türkçeyi bilir. Hiç öyle dizileri filan behane getirmeyin :) gerçekten buna ihtiyacımız yok. Çok kolay iş sizin içinde öyle olmalı
Sensin itici 😒😒
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar