aradaşlar A101 de işe başlama ihtimalim var, buradaki şubeler 2 vardiyalı sabah 8-16 ve 16-22 arasındaymış maaşı 1100 filan. ama ayda 1 geç çıkılıyomuş o nasıl olyuor bilen var mı? sizce zor olur mu ortam filan nasıl olur, genelde kaç kişi çalışır bir şubede?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
a101 skt'li ürün satıyor milletin sağlığıyla oynuyor, biz satmak istemediğimizde işten çıkarmakla tehdit ediyorlar ne yazıkki hasta olup 5 gün rapor aldığım için işten çıkardılar, çalışanını bu kadar köle gibi gören, bu kadar mobing uygulayan, bir firma görmedim gerek müşteriler gerek çalışmayı düşünenler a101 den uzak durun çalışmayı düşünenler ruh sağlığınız için, alışveriş için gitmek isteyenlerde kendi beden sağlığınız için bunu dikkate alın özetlemem gerekirse hani kemal sunalın filmlerinde hak yiyen toprak ağaları vardı a101 o toprak ağası, a101 personelleri ise oradaki marabalar ha içerideki mağaza sorumluları var onlarda tam bir hak yiyiciler bu adamlar oradan aldıkları ahlar ile nasıl evlerine ekmek götürüp çocuklarının boğazlarından geçiriyorlar anlamış değilim maalesef demekki insanlıktan pek uzaklar vicdanı olanlar orada bir yere gelemezler insan hayatının zerre değeri yok orada ne çalışana ne de müşterilere, müşteriler olarak a101 de çalışsaydınız eğer nasıl pislik şeylerin size satışa sunulduğunu anlardınız bir vatandaş olarak üzerime düşeni yaptım geri kalan bu yazıyı okuyup sizin takdirinizde böyle firmalar asla barınmamalı ayrıca çalışmayı düşünen arkadaşlarım hakkınızın yenmesine gelemeyen ve vicdan sahibiyseniz psikolojik dengenizi bozup mobing görmek için a101de çalışabilirsiniz ama zaten insan değilim her türlü hak yer mobingi ben uygularım derseniz ceo bile olursunuz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 978 cevap paylaştı. Bizim burada bir a101 var baya kalabalık yani diger marketlere göre çok daha yogun ora acılmadan önce millet diadan migrosdan falan yapıyodu alışveriş artık herkez a101e yönelmiş yogun bir iş temposu var sanırkm
02 Yorumla
Soran+1 yılbu tempo yüzünden çalışma saatlerinin dışına çok çıkılır mı ki
+1 yılÇalışan bir arkadaşım Kuru ekmeğe muhtaç ol genede burada çalışma demişti maaş alana kadar bekleyip sonra kaçıcam diyordu bir çok kişiden duydum bim ve a101 böyle imiş
50 Yorumla
+1 yılBende Gratis'te başlıcam sanırım
Ama bayram tatili falan olmaması canımı sıkıyor
Çok yoğun birde sürekli ayaktasın00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
A101 de çalışmak, tam, anlamıyla kolelık, 4 sene calıstım 2 sene bolge sorumluluğu yaptım tek ıyı tarafı maası onun dısında kanınızla canınıza kolelık yapıyorsunuz,
Dıyorsanızkı dısarda kımse yuzune bakmıyor benım onurum karakterim yok onemli degıl girin calısın cok guzel para alırsınız,
Bırde egıtım siz dısarda hıc bı ıs yapamayacak bolge sorumluları ve satıs mudurlerı var onların kopeklıgınu yapıcaksanız yolsuzluklarını kapayıcaksanız kısa, surede yukselır siniz,
Egıtımsız amirlerin bir diyer meziyet ıse bayan calısanlarla yalakalık yapmak ve elde etmeye calısması konusu var yenı ıse giren bayan calısanların gozunu boyayarak elde ederler ve sonra kole gıbı istedikleri sekılde kullanırlar hepsı oyle olmayabilir ama benim tanıdıgım bolge sorumluların yuzde 80 ınde taciz davası var sesını cıkartmayan ve etini satan kızlarda zaten magaza sorumlusu ya da uzun suredır calısanları.
Onuru ve karanterı ile calısan insanların calısacsgı yer kesınlıkle degıl.33 Yorumla- +1 yıl
Merhaba. Sizi rahatsiz ediyorum ama deneyimli birine sormak istiyorum. 2 aydır a101 de çalışıyorum. Bana yavaşsın, işi çok geç öğrendin. A101e göre kötü bir çalışansın, malı çok geç atıyorsun diyorlar. İlk işim. Şu an başka bir işte bulamadım ki çıkamam da açıkçası. Sizce ne yapmalıyım? Nasıl davranmalıyım da, bu mağaza sorumlusu ve yardımcısının gözüne girebilirim?
Beni idare ediyorlarmış, yük oluyormuşum gibi hissediyorum. Aldığım parayı hak edip etmediğimi bile sorguluyorum.
Hep beni denediklerinde, mağaza sorumlusu yani, iş çıkışı soru soruyor. Kafam o kadar yoğun oluyor ki, yanlış cevap veriyorum. Adam onaylamaz bakışlarla bakıyor bana. Hala aynısın simge diyor. Ben de elinden geldiğince düzelteceğim diyorum. Daha fazlasını yap diyor. Ne yapacağım da bunların beni atmamasını önleyebilirim? Kadroluyum bu arada ama beni idare ediyorlarmış gibi hissettiğimden kendimi işe yaramaz hissediyorum.
Lütfen yardımcı olun.
Teşekkürler
- +1 yıl
- +1 yıl
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 321 cevap paylaştı. bir sürü arkadaşım psikolojik bunalımda orası yüzünden. Robot oldular resmen 3 kuruş için çekilecek çile değil. Envanter sayımı şusu busu derken senin tüm zamanını alırlar. Hele o bölge sorumluları en çakalları. Hangi şehirdekinde başlayacaksın?
25 Yorumla
Soran+1 yılamasya
Soran+1 yılyaza kadar çalşcm üni için para biriktrmeye çalışyrm burada da iş bulmak çok zor
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
Mağaza sorumlusu olarak çalıştım 2.5 sene kadar inan hayatının hatasını yaparsın müdürüm ve 1500 lira maaş veriyorlardı her boktanda ben sorumluydum Allaha şükür kendi işimi yapıyorum şimdi rahatım
21 YorumlaA101 çalışan hakkı dikkate almadan insanı köle gibi çalıştıran bi mağazaki kötü yanları anlat anlat bitmez hem kasada durmanı hem kutu açılımı yapmanı aynı zamanda temizlik yapmanı bekliyolar skt de cabası bozulmak üzere olan ürünleri müsterilere kakalamanı istiyolar zehirlenseler müsteriler bu vijdan azabıyla nasıl yaşayacaklar anlayamıyorum ms msy larıda cabası aklınız varsa A101 de çalışmayın artı mesai paranıda asla vermiyolar aklın varsa uzak dur
11 Yorumla- +1 yıl
Kaç yıl çalıştın
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 10,9b cevap paylaştı. Marketlerde kalıcı iş bulabilmek imkansızdır diyebilirim.
01 Yorumla
Soran+1 yılkalıcı olmycm zaten amazora da gelemeyen bir tipim
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılkiz kuzenim var sokta calisiyor ilcede ama o biri iki gunluk izne ayriliyorsa veya sayimlari olur o zaman gec cikarsin kuzsn ayda bir 12 saat calisiyor
00 Yorumla
+1 yılyaptıgn bellı iş olmz yerı gelır reyon yerı gelır mutfak yerı gelır kasıyer olursn
02 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle olcakmş ama çalışma saatlerinin dışına çok çıkarlar mı
- +1 yıl
sanmam
A101 denildiğinde ankaralı turgut reklamı aklıma geliyor :) ciddi olamıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılhahaaa :D
Şubeden şubeye değişir ufak bir yer ise kalaba değilse neden olmasın
00 Yorumla
+1 yıl100 numara tuvalet 101 de 50 kuruş alan elinde limon kolonyasıyla bekleyen hacı dayı
00 Yorumla
+1 yılfark etmiyor sömürüyolar a101 mc donalds burger king koton lcw falan aklına neresi gelirse
20 Yorumla
3 ayBİM, şok, Tahtakale ya da tarım Kredi kooperatiflerinde çalışmanı kesinlikle tavsiye ederim. Tecrübem var o yüzden söylüyorum. Dinle beni
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 4,1b cevap paylaştı. Vaybe orada nerdeyse kız düşürüyordum 101 kasiyer kızları guzel oluyor
20 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılbence maaş çok az değmez çalışmaya.
28 Yorumla
Soran+1 yılyazın çıkcm ama
- +1 yıl
İstanbul gibi bir şehir icin düşük ama anadolu da kırsal kesimdeyse ki iyi para o zaman
- +1 yıl
Soran+1 yıl2 gün başka bir markette sabah 9 akşam 9 arası 750 tl ye çalıştıran market bile var düşünün
- +1 yıl
tamam da neden market
- +1 yıl
2 gun o kadar para veriyosa git orda calıs
Soran+1 yılçünkü burada iş imkanı yok ve olan işler de çok uzun çalışma saatleri gerektiriyo ki onların verdği para da a101 de ki kadar yok
Güzeldir ya kasiyer olarak mı çalışacaksın?
04 Yorumla
Soran+1 yılbelli değil dha
Soran+1 yılinşlh olur
+1 yılhangi sehirdesin bnde 5 aydır A101 deyim
06 Yorumla
Soran+1 yılamasya
- +1 yıl
valla ben memnunum 5 ay oldu
Soran+1 yılnasıl iş filn ortam, kaç kişisinz ve çalşma saatlerinin çok dışına çıkılıyo mu ?
- +1 yıl
biz 4 kisiyiz 3 erkek 1 kiz haftada bir gun full yani 13 saat çalışıyorum bir gun izin oluyor haftada gunde 7-8 saat çalışıyorum
Soran+1 yıliyiymiş
- +1 yıl
Evet öyle
+1 yılÇagri semte gir maasi daha iyi :))
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılKalabaliga gore degisir o.
00 Yorumla
+1 yılAlışverişte AAAA 101 diye söylenip durursun işte:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSikerler Valla depoda gitme *
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası