Hangisi daha cok beğeniliyor ? Daha iyi? Diş mi avukat mı ?
Cevabın nedir?
+1 yıldiş hekimimi kazanır hukukçu mu kazanır bu çok fazla değişmez akıllı bir hukukçu çok para kazanabilir.doktor olmanın getirdiği bir saygınlık avukatlıgın ise toplum nezdinde kötü bi yansıması var.diş doktorlugunu seçmezdim ben hep kapalı yerlerde çalısıyosun pis hastane kokuları pis agızlar filan ama hukuk daha ferah ve istedigin zaman calısıosun yer ve zamanı kendin belirliosun
10 Yorumla
İlk önce şunu düşün dişciler devamlı ağız bakımı yapıyorlar belkide sen hoşlanmayacaksın ama hoşlansan bile bu ikisi arasında bence hukuk daha güzel sonuçta adliyede olacaksın oraya hizmetli olarak girmek için bile çoğu kişiye torpil gerekiyor. Ayrıca iyi bir avukat olursan para ve her bakımdan çok yüksek bir mevkide olursun. Pişman olmazsın yani.
10 Yorumla
+1 yılikiside populer bence ama avukatlık insan ilişkileri ve iletişim bakımından daha ön planda sanki ayrıca hakim ve savcılığa yükselebilirsin, diş hekimliği de iyi tabi maaşı da dolgun hem beynen o kadar yorulmazsın ama hukuk beynini biraz yorar sanırım ben tekrar okuyacak olsam hukuk okumak isterdim hem farkındalığın da yüksek olur
00 Yorumla
ikisi ne alaka ya ona göre mi seçicen kız milleti çok sevgli hemcinslerim iice şaşırdınız.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen Tıpçıyım. Ondan sormadım
Soran+1 yılGeçmişimde bunları kazandım ondan:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
+1 yılDiş hekimliğini banko seçerdim. Muaynane açarsın. Hemde farklı bir sektörde aynı işe devam edebilirsin. Ayrıca bunun yanısıra diş hekimliği diplomasını almaya hak kazanmış bir insanın estetik doktorluğu yapabilme imkanı da vardır...
11 Yorumla
+1 yılDiş hekimliği avukatlığa göre daha gözde.
Fakat, savcılık ya da hakimlik ise diş hekimliğine göre daha gözde. Kararı sen ver artık.03 Yorumla
Soran+1 yılBen Tıpçıyım. Sorma amacım başka
- +1 yıl
Amacını belirtseydin ona göre cevap yazardım.
Soran+1 yılSagol iyiydi cevap.
İkisi de Türkiye'de aRTIK beğenilmiyor : ) Memurluk var askerlik var falan : )
00 Yorumlaİnsanların ağaz kokusu illet olur .ş ama hukukta zor başına bela açılabilir falan feşmekan :$
00 Yorumladiş hekimliği ve hukuk ayrı dallar farkettinz mi bilmem ama
00 Yorumlahukuk daha çok beğenilir ama dişhekimi daha çok kazanır ayrıca doktor karizması vardır.bence diş daha iyi.
00 Yorumlabeğenilmek görecelidir ancak benim fikrim şudur:hukuk fakültsi mezunu arkadaşların daha prestijli olduklarını düşünürümhele bir hakim savcılık sınavını kazanmışlarsa deme keyfine :D
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 899 cevap paylaştı. herhalde hukuk ikisi arasında dağlar kadar fark elmayla armut kıyası olmuş biraz
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 300 cevap paylaştı. önemli olan begenlmesi degil senin sevip yapabilmen.
00 Yorumla
+1 yılArkadasım Bana Göre En İyisi Avukatlık Tarzı Güzel Ama Diş Hekimliği İnsanların Ağızları
00 YorumlaBana ikisi de geliyordu diş hekimliği yazdım
00 Yorumladiş hekimligi daha güzel macera dolu :))
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıldiş hekimi ol beğeni açısından söylemedim
00 Yorumla
+1 yılSenin yerinde olsam diş hekimi olurum.
00 Yorumlahukuğa puanın yetmez senin.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen tıp okuyorum. Hukuğu kazandıgım yıl diş hekimliğini kazanamamistim. Ondan bir süre sonra diş kazandım okumaya başladım bıraktım şimdi tıpçıyım. Sorma nedenim ondan.
Soran+1 yılYurtdisindanim bu arada
- +1 yıl
Hala okuyor musun?
tabiki de hukuk fakültesi..
00 Yorumla
+1 yılhakim ol
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDiş hekimliği
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı