Ben 12 gun çaliştim bayramlik full part timeydim ben işimi cooook seviyordum ama. cook yorucu ayakklarin anasi agliyor hatta magzada surekli calişanlarin ayaklari yara bere içinde duzgun ayakkabi şart anlayacagin ben kabini hiç sevmiyordum ama en kolayida kabin diyorlardi bence en zoru kabin ben t ler katlar ve kabin bunlar benim gorevimdi ama ben dagitima başladim cok zevkli dagitim hatta surekli elemanlar elbiseleri bana zoruyorlardi yeri nerde ozlem hanim diye ama tabi bu bir part timenin iş degil yani bide mesaiye kaldiginda saat lik para hesabina yatırılıyor. İşini severek yapsan cok guzel ve işarkadaşlarin kafa dengiyse harika kavga etme sakin herkez tarafindan da dişlanirsin
01 Yorumla- +1 yıl
Merhaba sadece 12 gün mü çalıştınız
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,5b cevap paylaştı. git git asgari ücretle çalışmaya kızlar aranıyor bütün mağazalara :) süslü püslü giyimleri aldatmasın %80 i asgari ücretle çalışıyor çoğuda satış primi almıyor
210 Yorumla- +1 yıl
Tüm gerçekleriyle anlatıyorum tam zamanlı çocuk giyime girdim ve şu an bayram arifesi en erken 11 de kapatıyorum saat 9 iş başı 1 dakika geçikirsen çekecegin var şimdi işe başladık sabah kahvaltısına giriyoruz teker teker e 10 çalışan var herkesin 15 dakikası var şanslıysan ilk gider yersin yoksa 11 -12 yi bulur kahvaltı yapmam oda 15 dakika ve bu magzalarda satış elemanları 1 dakika bile oturamaz kurnazlık yapıp tuvalete diye gidip otur bir 10 dakika geldik ögle yemegine bizim ki 3 gibi ama gine tek tek gidiyoruz 5 i buluyo sonradan girdigim için en son gidiyorum 7 gibi gene bir 15 dakika çay molası yani kardeşim 13 saat çalışıyorum sadece 1 saat oturabiliyorum heleki ilk zamanlar anlatılmaz bıçak üstünde yürüdüğünü sanarsın ama kızsan ve liseyi bitirip evde duruyosan ve ailende sana evde oturduğun için laf söylüyosa canı cehenneme diyip ayaklarından boynundan bile vazgeçiyosun müşterilere güler yüz tatlı dille yaklaşıcaksın ha bide elbiseleri serileyip diziceksin diz dize bildigin kadar
- +1 yıl
@Gamzedikmen işten yeni geldin sanırım
- +1 yıl
Vallahi yeni geldim o yorgunluğun sinirle ne yazmışım 😂
- +1 yıl
@Gamzedikmen evet tahmin edebiliyorum şuanda da derin bir uykuya dalmış uyuyosundur büyük ihtimalle :))
- +1 yıl
Buğün işten çıktım bayraö izinleri iptal olmuş adam işçi degil enayi malı olarak görüyor e böyle önemli arife gününde de ortalıkta eleman yok olması ne demek anlasın biraz
- +1 yıl
@Gamzedikmen hahaha, merhabaa sen yaşıyormuydun :D aramıza hoşgeldin ;) :P
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,1b cevap paylaştı. ben çalıştım asgari ücret veriyorlar müşteriye hosgeldin besgittin demen lazım saygılı gülümseyen halinle yardımcı olursan sorun olmaz
42 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılAsgari ücret verirler. Haftasonu istesende istemesende çalışacaksın zaten. devlet daires mi orası :)
01 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılgünlüğü bilmem ama yemek dahil olur. asgari ücret 800 falan böl otuza
10 Yorumla giyim mağazasında çalışmadım ama çalışan arkadaşım vardı bayağı kolay dedi dikkat etmen gereken o kadarda fazla bi ley yok nazik ol yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmüşteri ile olan diyaloglarına kesinlikle dikkat etmen gerekiyor.. kibar ve sabırlı olman gerekiyor.. ücret konusuna gelirken asgari ücret ile çalışıyorsun.. bu konuda tecrübeli değilim ama gözlemlediğimi sana söylüyorum..
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. sadece hafta sonları zor. part time bulursun. oda parası az.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdidas mağazam var gel çalış masa altı çalıştırıyorum ama ben.
13 Yorumla- +1 yıl
Ben gelirim
😂 - +1 yıl
Ben gelirim
😂
+1 yılNefes alıyosan sorun yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok yorucu bir iş benden söylemesi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsakın bulaşma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok yorucu