Bu işlerden anlayan arkadaşlar, yardım eder misiniz?
Kendim için eliptik bisiklet aldım. Zayıflayabilmek için kaç günde ne kadar egzersiz yapılmalı?
Kendim için eliptik bisiklet aldım. Zayıflayabilmek için kaç günde ne kadar egzersiz yapılmalı?
normalde bir insanın günde 10.000 adım yürümesi gerekirmiş en azından doktorların yalancısıyım :)
10.000 adıma denk gelen kalori miktarı ortalam ne kadar ona bak
eliptile saatte kaç kalori yakıyorsun ona bak bildiğim kadarıyla eliptik çok etkili çünkü tüm vucut çalışıyor
benim mesleğim oda kilo boy gibi detaylar olmadan ne söylenirse söylensin palavra
165e 90
o zaman yapman gereken kalori hesabı ve daha önce hiç spor yapmadığını varsayıyorum
yapacapın şey ilk bir hafta günde 2 defa 20 dakika belli bir tempoda bisiklet ve yer hareketleri. daha sonra yapacağın şey yirmi dakikayı yarım saat olarak arttırmak ama tempon aynı kalacak gene iki defa ve yer hareketleri.bunuda 10 gün yapacaksın
daha sonra yarım saat 3 tekrar ve tempon artacak bunuda 15 20 gün yapacaksın
biraz karışık gibi duruyor ama yapman gereken bu
Yo karışık değil anladım sanırım. Teşekkür ederim çok iyiydi. :)
Teşekkür ederiiim.
Cevap
5Cevap
bence normal bisiklet alıp kullansan daha iyi daha fazla kalori harcarsın ben hep normal bisiklet kullanıyom kilomda gayet ıyı
Hayır normal hem basen yapar hem de az kalori harcatır, araştırarak aldım ben bunu.
ilk işin yaşamından şeker ve içinde şeker olan herşeyi çıkarmalısın ilk iki gün 40 dakika ile başla ...
Haftada iki gün ve kırk dakika?
Alıştıkça artacak mı? :(( Ayrıca hergün mü yapmalıyım?
ya zayıflamak sadece spor a bağlı değilki yiyeceğin yemeklere ne kadar yediğine ne zaman yediğine ayrıca bünyene bağlı biişey söylemek zor
onun pek faydası olmaz
boy ve kilon nedir?
1.65, 90 :D:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar