Direk atki ormeye baslayamazsin , cunku ilk once ilmek nasil yapildigini ogrenmelisin yani baslamasini , sonra ilmek cikarmasini sonra da modelli yapicaksan daha da ilerlemen gerekir. Bunun icin ilk once duz orguyle basla daha sonra modelli yapabilirsin , ama dedigim gibi ilk once ilmek alip cikarmayi ogren ve ilk atkini da duz orguden yap hem elin alisir hemde boylelikle ilerlemis olursun hemen modelli atki yaparsan bi kac gun orgunu biraktiginda unutursun nasil yaptigfini daha once
00 Yorumla
Hazır al daha ıyı ınan hoş gozukmuyor.İlla ele bırsey yapacaksan sevdıcegıne kurabıye yap link
04 Yorumla
Bize de birer tane örersen öğretiriz, bir kısmını ben biliyorum ve en önemli kısmı, bu kısmı atlarsan ölebilirsin...heeee ...olarmı?...asdfghjk
01 Yorumla- +1 yıl
facebookta ne gune duruyo dürtsün babanneyi :D
catchthewhiteunicornlegsifyoucanmoonhunter : ))
Anaannemle tanıştırayım 400 yıldır örüyor sanki hiç durduğunu görmedim
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- 00 Yorumla
bilmiyorum valla bende gergef işlemeyi öğrenmek istiyorum ama nasıl başlıycam onu da hiç bilmiyorum :(
00 YorumlaKomşulardan :D Ya da halk kurslarına git :D UzmanTv' de yaşlı neneler çıkıyor onları izle :P :D
10 YorumlaYa kaç paraysa verelim git al en güzelinden, uğraşma böyle şeylerle, zamanını boşa harcama :-)
10 Yorumla
+1 yılAnneye sor veya komşularından bu konuda mastır yapmış olanlar mutlaka vardır onlara danış derim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıluzamn tvden öğrenebilrsn de bende öğreteyim ister anlatırım burdan:):)ben çok iyi biliyorum sevgilime kazak örmüştüm :):)
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılolurum kızz olmam mı nasıl istersen yaparız en iyi yapabildiğim şey örgüdür severim hem örmeyi
Cevap sahibi+1 yıltamam ekliyorum şuan müsait olduğunda ayarlarız madem
+1 yılYaşlı teyszelere sorabilirsin ;)
Kitaplari bile var ama faydalimi bilmiyorum00 Yorumlabi ters bi düz devam sonra gerisini geliştirirsin :D şahsen can sıkıntısına bi kere denemiştim :D:D:D
00 YorumlaBen internette videolardan falan öğrenip örmüştüm. Selanik örgü diye falan araştır netten..
00 Yorumla
+1 yılip ve şiş almaya gittiğin tuafiyeciye bilmediğini söyle öğretiyolar, ben öyle öğrendim
00 Yorumla
+1 yılmahallenin yaslı teyzeleri bu konuda hünerlidir sana 40 ceşidini ögretir
00 Yorumlayokmu bılen bababnne nine falan bir büyügümüzz ögretsınler :)
02 Yorumla
+1 yılkursa gıderrelk ücretsiz kurlar var ısmek te pazar gunlerı 9 4 arası ona gıt
00 Yorumla
+1 yılEğitim merkezleri var bu tip şeyler için kadınlara yönelik, belediyelerin bile hatta, git öğren paşa paşa :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaçların çok güzel süpürge teli gibi birde makyajın çok güzel olmuş boya badana işlerinden anlıyorsun..Örgü örmeyi bilen kızla evlenirim çok tatlı...
00 Yorumla
+1 yılÖrgü yaz 2222 Ye yolla. ;)
10 Yorumla
+1 yılbabaanne lazim o iş için ya da anneanne
12 YorumlaBu sitede gönüllü bir çok erkeğe denk gelebilirsin
00 Yorumla
+1 yılGel kısır yaptım ben öğretirim sana
00 Yorumla
+1 yılİki ters bi düz moruk.
10 Yorumlaşöyle bak. bi alt 2 üst bi al 2 üst
00 Yorumladikiş nakış kursuna git.
00 Yorumla
+1 yılBir büyüğünden. Anneanne falan.
00 YorumlaAnnen öğretsin o zaman.
00 Yorumla
+1 yıluzman tv de vardır kesin.
00 Yorumlabize gel annemle tanıştırayım seni :)
10 YorumlaBıe ters Bir düz bukadar bılıyorum=)
00 Yorumlaposta gaztesı arada bı verıyoo örgü dergısı ://
00 Yorumla
+1 yılAnnenler bilir
00 Yorumla
+1 yılnerdesin sen :?
00 Yorumla
+1 yılkursa git
00 Yorumla
+1 yılAnnen bilmiyor mu ?
00 Yorumla
+1 yılKurs
01 Yorumla