Bulundugumuz şehrin belediyelerinden tanıdık torpil olmadan nasıl çalışabilirim, nasıl basvurabilirm düzenli masa başı bilgisayarlı bir iş istiyorum.
Cevabın nedir?
Zaman zaman sözleşmeli personel alımları ılur ama dışarıya pek duyurmazlar web sayfalarının insan kaynaklarını takip etmen gerek ya da bir şekilde haberdar olabilirsen başvurabilirsin. Ancak bu alımlarda mülakat usulü ile oluyor şansın varsa işe alınırsın
00 Yorumla
+1 yılkpss ile ataman yoksa nasıl gireceksin?_
işkura basvuracaksın belki şansına cıkar02 Yorumla- +1 yıl
iskur. gov. tr
+1 yılBelediyeler siyasi yerler. Hangi partiliyse o partiden dayın olması lazım. Yoksa olacak şey değil..
24 Yorumla- +1 yıl
Genelde seçim çalışmalarında aktif olarak partiye çalışırsan daha kolay olur. Ki hala aktif olarak seçim çalışmalarında gece gündüz çalışan çok kişi sırada bekliyor. eminim birçok belediyede aynı sorun vardır.
Seçimden önce mi sonra mı olayına gelirsek o dayının ne kadar sözü geçen biri olduğuyla alakalı. - +1 yıl
Haziranda genel seçim var. Yerel seçimler geçen sene 30 martta yapıldı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 415 cevap paylaştı. artik belediyelerde kadrolasmak cok zor.. ancak taseron olarak girebilirsen ne mutlu sana ki çogu belediyenin bunyesinde zaten stajyer elemanlari oldugundan o bile zor..
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılbelediye memurlarına eğitim veriyodum ben, birçok ildeki ilçe belediyelerine gittim, dışardan asla alım yapmazlar, insan kaynaklarına istersen cv bırak ama çoğu çöpe gidiyor emin ol
014 Yorumla- +1 yıl
bazı belediyelerde masalar olur, işte akmasa, beyazmasa, mavimasa gibi, cv leri bunlar alır, bu masalar yoksa belediyenin içinde ki insan kaynaklarına vermelisin ama tanıdığın yoksa hiç şansın yok, mesela ben başvuru yapmadım ama eğitim verdiğim Foça belediyesi beni istedi, oraya başlayabilirim gidip
- +1 yıl
ben ankarada yaşıyorum, altında belediyesinin özel kalem müdürü halam, o bile beni belediyeye sokamadı, belediye başkanı ters adamsa da iş zor, düşün işte durumu
- +1 yıl
yok kendine güzel bir cv hazırla, yağla balla ver gitsin :) bu arada ne mezunusun, yaş kaç
- +1 yıl
peki il neresi, hangi belediyeyi düşünüyosun
- +1 yıl
:)) ayarlayabilsem kendim girecem :)) zorluk kolaylık açısından işte, böülümn gereği bilgi işlemde değerlendirilebilirsin
- +1 yıl
den şansını tabikide ama genelde manyak oluyorlar
- +1 yıl
halkın içinde normal görünüyolarda, belediyenin içinde bir tuhaflar :) padişah gibiler
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelediye torpil şart birde şöyle bir durum var yeni gelen belediye başkanları kadroyu temizler her seçim dönemi böyle olmuştur garantisi pek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltanıdık olması lazım öyle işlerde yinede git belediyeye başvur.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılöğrenirsen bana da söyle
01 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 778 cevap paylaştı. Tanidik yoksa zor. En fazla sezonluk alIrlar.
04 Yorumla
+1 yılKpss ye girmen sart
06 Yorumla- +1 yıl
Yapılsa ben girerdım tanıdık olmasına ragmen olmadı. Sozlesmeli bile almıyorlar. Sozlesmeli dedigimiz sey de kpss ye giriyorsun, 70den dusuk puan alanlar yerlesemiyenlerin basvurusunu kbl edıyorlar, bn 2yıldır cok ugrastım olmadı
- +1 yıl
Ee nasil olmus oturdugumuz ilin baskani babamin arkadasi bni almadilr
- +1 yıl
Iyice arastir bir ya madem oluyosa oyle gir, bni almadilr cunku
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yıltorpil şart ,
06 Yorumla- +1 yıl
başvurulur tabi, işe alınırmı sence?
- +1 yıl
şansını denemlisin, başkan tarfsızsa bir umut olur,
- +1 yıl
işe girmek istediğin bld ye binasına git sor, işçi alınacakmı bakalım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Belediyelere iş başvurusu nasıl yaplır ve de böyle girebilen var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat