her ikisinide kazandım birini seçmem gerek karar veremiyorum
Cevabın nedir?
Hic düşünmeden ASKER olun derim. ASTSUBAYLAR muhtesem bir havaları var. maas olarak duz polisten kat kat fazla aliyolar. askeriye de yan gelir cok, emekli maaslari fazla, amirdir, jandarma da karakol komutani olabiliyolar. hava, deniz ASIRI RAHATLAR, 9-5 calisirlar buna kara da dahildir. resmi gunler tatildir. nobetciyken ertesi gunu istirahatlilerdir. HEMEN HEMEN BUTUN ASTSUBAYLARIN ODALARI VARDIR. bascavus ve kidemli bascavus olduklari vakit onlarda ki rahatligi kimse de goremezsiniz askerde ki disiplin genellikle rutbeli personel de fazla islemez. hemen hemen hepsi iyi arkadastir. RUTBELERI IKINCI PLANA ATARLAR. BURDAN KIYASLAMA OLACAKSA BIR SURU SEY SAYABILIRIM. TABI ASKERLIK MESLEGINE GIRECEKSENIZ HERSEYDEN ÖNCE SEVEREK GIRMENIZ DE YARAR VAR. OLMAK ISTEYEN DE COK OLAMAYAN DA HERKESIN HAKKIN DA HAYIRLISI OLSUN.
13 Yorumla- +1 yıl
İyi sallamışsınız. Bilmiyorsanız insanları da yanlış yönlendirmeyin. Ben 19 yıllık astsubayım söyledikleriniz gerçekleri yansıtmıyor.
Astsubaylık zor meslektir. Zor derken her meslek erbabının söylediği gibi genel bir zorluktan bahsetmiyorum. Yerleşik hayatınız olmaz meslek hayatınız boyunca tayin görürsünüz, evlilik hayatı ve çocuk yetiştirmek zordur, Uzun süreler ailenizden uzak kalırsınız. Öyle polisten kat kat fazla maaş da alamazsınız. Yan geliri de yoktur. Nöbetten sonra istirahat 1,2 istisna haricinde yoktur. Tuttuğunuz nöbetleri karşılıksız tutarsınız, para, izin isti rahat yoktur. - +1 yıl
@Astsubay035 Ben Hava ast Myo okuyorum nöbeti karsiliksiz tutarsin diger gün yatarsin sinifim hava harekat gayet memnunum maaslari poise gore soylendigi gibi degil daha yuksek benim babam polis 25 senelik ben ondan daha cok maas alicam polis daha angaryaa zor polisler isine gelince memur isince gelince polis olurlar allah polisimize askerimize kolaylik versin unutamyin ISTIKBAL GÖKLERDEDIR
- +1 yıl
@Havacıhurkuss merhaba abi bende hava astsubaylık düşünüyorum senle Instagram veya WhatsApp üzerinden konuşmak isterim müsaitsen bir kac soru soracağım iyi akşamlar
Polis iyidir. Onun dışında askeriye dersen ev vs hemen hemen beleşe gelir.
Öğretmen birini bulursun paşalar gibi yaşarsın. 5 yıl şark görevi her iki meslekte de bulunuyor00 Yorumla
AstSubay daha havalı... Görevi daha hafif olanı ve terfi edebileceğin bölümü seç annem :D
11 Yorumla
Soran+1 yılsaol annem :)
silah olan mesleklerden uzak duruyorum ben... ama subaylık daha iyi gibi duruyor burdan.
21 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlar ben astsubayım jandarma sınıfı herkes zor emir altında demiş ama trafikte polisten daha çok benim sözüm geçiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
7Cevap
Kesinlikle polislik arkadaşlarımdan biliyorum. Astsubaylık da mesleğim. İnan çok pişmanım polisliğe gitmediğim için. Yaşam şartları çok zor hele denizciysen aileni göremezsin 15 20 30 gün seyirlerin olur. Gelirsin nöbet tutarsın haftasonu 3 gün. Telefonun çekmez. Üstlerinden hep bir uyarı bir şey yapmasan bile ego tatmin. Uykusuz günler. Çok zor çok polislikte karadasın ailen yanında olabilir. İletişim problemi yaşamazsın.
01 Yorumla- +1 yıl
Selam aleyküm bende deniz ast. Kazandım aynı zamanda polislik. Size soruyorum hangisini önerirsiniz. Birinci önceliğim ailem fakat iki mesleği de severek yaparım.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılPolis de hangi ara kazandın sen kazananlar yerleşti çoktan?
04 Yorumla
Soran+1 yılpomem kardo yedek 4 yerleştirme jamyo yeni alım tcmide vereyim kontrol et :)
- +1 yıl
:) Ek yerleştirme mi yani?Bence seçimini iyi yap.Askeriye çook disiplinliymiş uyum sıkıntısı çekebilirsin.
Soran+1 yılbakalım karar vermek zor :)
- +1 yıl
Evet burdakilerden yardım almaktansa hem polis hem askerlerle görüş bence.
+1 yılPolis kesinlikle. İlçelere gidicen hep en kötü şartlarda oda. Parası fena değil ortamı daha iidir. Tereddüt bile etme ..
00 YorumlaSubaylık havalıdır, polislik iyidir.
Ben polis olurdum.00 YorumlaBen de ikisini kazandım ama iki mesleği de sevmediğim için gitmedim.
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 899 cevap paylaştı. astsubay olursan aileni felan göremezsin ama yinede tarz olarak askerlik daha iyi bence
00 Yorumlaastsubayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süperr.:)
10 YorumlaGardiyan kuzum manyak karizması var . . . haha
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 606 cevap paylaştı.
+1 yılastsubay
00 Yorumla
+1 yılPolis.
00 Yorumlapolis
10 Yorumlasubay ol daha çekici
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri