+1 yılBabam mühendis, yıllarca Rusya'da çalıştı. Ben de yıllarca babamın yanına Rusya'ya gittim. Ve ben zaten hep biliyordum Rusya'da inanılmaz yakışıklı erkekler olduğunu. O yüzden bu fotoğraflardaki Rus adam beni hiç şaşırtmadı. Rusya'da böyle erkeklerden çok gördüm.
Rus erkeğine çirkin diyenler ya kıskançlıktan diyordur ya da Antalya'da birkaç tane ucuzcu alkolik Rus'u görmüştür anca. Çirkin Rus erkeği elbette var ama çirkin erkek her ülkede var.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kim diyor onu, kesin bizim kıskanç eciş bücüş abazanlar diyordur. Uğruna havale geçirdikleri Rus kızlarının çirkin heriflerin genlerinden meydana geldiğine ancak onlar inanırdı zaten.
78 Yorumla
Soran+1 yıl:D:D::D ahhahahahaha
- +1 yıl
@rubatum evet biraz önce dediğin gibi eciş bücüş erkeklerimizden siz meydana geliyorsunuz ama kendinize güzel demeyide ihmal etmezsiniz
- +1 yıl
bu hesaba göre biz tipsiz olduğumuz için sizde tipsiz oluyorsunuz ama rus erkeklerini istemeyide biliyorsuunuz
- +1 yıl
@rubatum tekrar soruyorum Türk erkeklerine tipsizmi diyorsun
- +1 yıl
cevap ver
- +1 yıl
Ben Rusya'ya çok gittim. Rus erkekleri çok yakışıklı.
+1 yılHani türk kızları çirkindi o zaman bunlar ne keklemeye gelmeyin :D :D
https://i.hizliresim.com/zrX314.jpg
https://i.hizliresim.com/7Mzqpl.jpg00 Yorumla
- Diğer konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yıli9.imgiz.com/.../15231601396947992k%C4%B1van2.jpg
Hani Türk erkekleri çirkindi? Gibi oldu.. İstisnalar kaideyi bozmaz.
:D45 Yorumla
Soran+1 yılBu adami begenmiyorum ayrıca kendisi gocmen. d
- +1 yıl
Kendisi Türk sonuçta ve allah icin yakışıklı adam 😂
Soran+1 yılBence cekici değil yaa
- +1 yıl
Bircoklarina oyle ama :)
Soran+1 yılBk bn bayanm off yaa ne kadar yakisikli offf dyen bir kiz grmedm. d cirkin degil ama cekici de değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Kanki bunlarda çirkin bulamazsın bunlar ülkece güzeller yakışıklılar dolu :( bizde bakmak allah sahibine bağışlasın düşüyor :((((
31 Yorumla
Soran+1 yılDüşüyor vallahi. d
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ates ediyo (sonunda bu lafi soyledim hep bu ani bekliyodum)
31 Yorumla
Soran+1 yılAhahahh :D
kendisiyle instagramdan takiplesirizde :) nasipse 2 3 gune fotografta begeniriz :) ama tüpüm deüll 👊
11 Yorumla
Soran+1 yılinstagrammm bir tne açmalyım :D
- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılencrypted-tbn1.gstatic.com/images
82.222.152.134/.../15754_63911_13052014070532.jpg
ikisi de türk erkeği, eeee Türk erkekleri ne şimdi? :)11 Yorumla
Soran+1 yılbu adam daha yakışıklı burakdan
+1 yılNorveç, İsveç, Amerika, İspanya erkekleri çok yakışıklı yüz hatları erkeksi Seksi oluyor, vücutları hep kaslı ses tonları bile etkileyici dillerinden ötürü mü hoş geliyor bilmiyorum :)
45 Yorumla- +1 yıl
@Dolcevitaa Türk erkeklerinin yüzü erkeksi değil mi yani
- +1 yıl
cevap ver
Soran+1 yılUuuvvv. dd
- +1 yıl
@Dolcevitaa Türk erkeklerierkeksi değil mi yabancı erkekler dahamı erkek cevap ver
- +1 yıl
@kültiginyabgu hasta mısın olum rahat bırak l*n yabancı erkekler erkekliğin hakkını veriyo kaçkere diyecem daha *
Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. EVET YAKIŞIKLI OLANLAR VAR AMA
ne yazıkki :)
https://i.hizliresim.com/Vlk5dv.jpg011 Yorumla
Soran+1 yıltürkiyede de var eşcinsel insan çok türkiyede
Soran+1 yılben rus erkeklerle evlenmek istiyorum erkek arkadasım olsun istiyorum dedim mi ki? :D
yakışıklıya bakılır ki ben çirkin bir kız değilim onlara bakarım sanada bakarım hatta yakışıklıysan bu seni ilgilendirmez ama sadece bakarım sonuç olarak aşık olmak dış görünüşü beğenmekten çok çok çok farklıdır :) burnu yamuklara denk gelirmisim ben :D istediğini söyleyebilirsin sen söyledikçe ben zevk alıyorum :D burnu yamuk olan insanlarda bir insan bunu da hatırlatırım çünkü en belli ki unutmuşsun
Soran+1 yılaynen sen sus oturup iki dakika bile muhabbet edilecek birisi değilsin çünkü :)
Soran+1 yılbelli ki sen söylediğin şeylerde hakaret görmüyorsun diyecek lafım yok diyeceiğimi de dedim zaten ama unutma bu kadar basit bir soru altında bile sırf türk kızı bozulsun canı sıkılsın diye söylediğin şeyler çok boş diğer insanların yorumlarına bak çoğuyla güzel güzel cevaplaştık ve bitti bu halinin huysuz halin olmadığını düşünürsek huysuz halin baya sıkıtı :d kusura bakıcak değilim bence sen kendi kusurlarına bakmalısın :d
Soran+1 yılevet bu da bişey bende lafımı esirgemem hiç nyse bye sıkıldım
- +1 yıl
Çok seksi öpüşüyolaaaaaaar l*n .
kendi hemcinsimin neresini kıskanacam o da erkek bende yakışıklı olmuş ya da olmamış ona mı bakacam onu bayanlar düşünsün benim ilgi alanım içine girmiyor bu konular...
03 Yorumla
Soran+1 yılKiskan dememistim zaten :D sen kendi kendine konusuyrsun
Soran+1 yılaynen öyle ama türk erkekler sanalda baya eziyor rus erkekleri :D çok atıp tutuyorlar :d
Bende çok beğeniyorum bunu yaa elin oğlunda bol bol izleriz son resimdeki o mu ama değişik çıkmış.
33 Yorumla
Soran+1 yılyok o değil başka birisi :)
Soran+1 yılEvet o. d yanilmadin
Ben pek sarışın sevmem ama sondaki iyimiş. Ya zaten bizimkiler b.. k atıyor. Üstünde durmaya değmez. Onlar rus kizi delisi olmus. ve biz onlara göre cirkinmisiz. Iste bu kafa yüzünden hala cok bakimsizlar çünkü kendilerini iyi saniyorlar.
10 Yorumla
+1 yılHer millette çirkin de güzel de yakışıklı da vardır o kalın kafanıza sokun bunu.
42 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
İçlerinden yakışıklı olanları cımbızlayıp buraya yerleştirmişsin. Genel kanı ise kızları kadar iyi olmadıkları yönünde. Ha Anadolu erkeklerinden bir tık önde olabilirler belki bu tartışılır
00 YorumlaHer milletten yakışıklı erkekler ve güzel kızlar çıkar. Şimdi sana kamboçyalı yakışıklı birini göstersem kamboçyalı erkekler yakışıklı demek mi olur? Ayar ayar ayar...
11 Yorumla
Soran+1 yılGenlerr. d tabiki oylee bir isvec ile bir kore bir degil meselaa
+1 yılmedyanın magazin sayfasında hiç cirkin kadın ya da erkek gördünmü yok sen buraya gel bak yazın ben sana binlersesini gösteriyim görmedigin cirkin ruz ya da yabancı erkek ve kadın
00 Yorumla
+1 yılTürk kızları da çirkin ama arada ele çarpan çıkıyo herhalde dimi?
08 Yorumla
Soran+1 yıltürk kızlar çirkin değiller ama türk erkekler çirkinler fotoğraftakine tekrar tekrar bak :d ben canlı çirkin rus erkek hiç görmedim bu adam da türkiye de yaşyor zaten :D
- +1 yıl
türk erkekleri de çirkin doğru. Bizim ülke insanın dnaları böyle. Kaldı ki ruslar gençken güzel ve yakışıklı olurlar ama çok geçmeden diğer ırklara göre çabuk bozularlar. Olay bu yani..
Soran+1 yılbu doğru şu da var biz kendimizin farkında değiliz ama etrafımda görüyorum gençken kendine bakan kadınlar 40 da 50 de taş gibi kalıyorlar erkeklerde aynı şekilde mesele gençken yatırım yapmakta :D
- +1 yıl
imkanlar tabii ki önemli :) parası pulu olan 70ine kadar taş gibi kalıyor. Ajda Pekkan gibi, kadın senden benden dinç ve diri.. Ama işte bizim ülke de bu şartlar hemen hemen insanımızda olmadığı için hemen çöküveriyoruz. Ama ruslarda erken yaşlanma genetik. 37-38 yaşındaki kadının mesela heryeri sarkmış oluyo ama 10 sene öncesine baksan taş gibi..
Soran+1 yılonlarda genetik bizde değil annem 40 ama 23 gibi :D akrabalarımn geneli öyle
- +1 yıl
bakımla imkanlarla herkes klopatra olur :) ama ülke şartlarında olmayan bişey oda..
Soran+1 yılPahali hersey malesef :/
- +1 yıl
aynen öyle..
+1 yılTürk erkekleri çirkinmi pbs.twimg.com/.../1gncQWBw.jpeg
07 Yorumla
Soran+1 yılsadece bu adam yakışıklı
- +1 yıl
fbcdn-profile-a.akamaihd.net/.../...26272559_n.png ya da bu yani daha var
Soran+1 yılkenan imirzalıoğlu mu neydi bilmiyorum ama o adam yakışıklı değil sen beni yanlış anladın sanırım :D biraz kıskançlıkta olmuş olabilir bilmiyorum :D ben türk erkekleri çok çirkin demedim ki :D
- +1 yıl
yo neden kıskanalım yani ben durupta rus kızlar çok güzel Türk kızları çok tipsiz desem alınmazmısın sen
Soran+1 yılalınmam neden alınıyım rus kızlar güzeldir ama gözümüz görüyor yani sizden çok görüyorum zaten türk kızları tipsiz falanda değil :)
- +1 yıl
Türk erkekleri tipsizmi? sadece bu adam yakışıklı dedin üstte alındım ben
Ya şöyle istisnaları bulup ergen ergen genelleme yapmayın.. O zaman biz de Kıvanç Tatlıtuğ'un resmini koyalım hani Türk erkekleri göbekliydi diye soralım sonra hep beraber kurtaralım adımızı
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D ahah sakinn. d
- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıl2. sinan akçıl mı be o ne çirkinlik tövbe :( 3. fotoğraf hariç diğerleri fiyasko...
04 Yorumla
Soran+1 yılSinan akçil degl. d rus dedm ya
- +1 yıl
Allah aşkına adı ne bu nasıl rus sinanın ikizi mübarek :D
Soran+1 yılAndrey polyanin
- +1 yıl
yok artık bir insan bu kadar benzer ağız yapısı filan :/ Allah Allah :/ neyse sağ ol canım bişey daha öğrenmiş oldum :p :D
Hayır neden çirkin olsunlar?
Sadece türkleri kadar can değiller01 Yorumla
Soran+1 yılYaniii :P
+1 yıl3 rusu bir italyana değişmem.. italyan başkadır abi :D
05 Yorumla
Soran+1 yılItalyanin nesi başka :D
- +1 yıl
@LittleCatty o italyanı bir Türke değişmezmisin?
- +1 yıl
değiştim abi :D sıkıntı yok dalga geçiyom sadece @kültiginyabgu :D
- +1 yıl
haa gözüm üstünüzde
- +1 yıl
tama o zaman daha dikkatli olcaz :D @kültiginyabgu
+1 yılkadınları tescilli güzel olan bir ülkenın erkekleri cirkın olabılır mı güzel kadınlardan çirkin cocuklar cıkabılırmı :)
16 Yorumla
Soran+1 yılBu sanslilardan. d
- +1 yıl
anlamadın galıba
Soran+1 yılAnladim ama aklim hep fotoğrafa gidiyor :D
- +1 yıl
kolay gelsin
Soran+1 yılTeşekkürler cnmm :D
- +1 yıl
ricalar. d
Külliyen yalan;
Rus ırkı güzel zaten.
Kızı da erkeği de.31 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/XBRlBD.jpg
al bide buna bak...07 Yorumla
Soran+1 yılArada bir tnede o ciksin
Soran+1 yılBu rus degl zaten :D :D
- +1 yıl
raskoln sana çok gücendiii...
Soran+1 yılKeyfi bilir. d
- +1 yıl
Bahh şimdi bahh oldumu bu şimdi
Soran+1 yılCuk olduu. d
- +1 yıl
İyı öyle olsun :)
+1 yıla o baştaki türkiyedeki şu yeni programa çıkmamış mıydı
10 Yorumlaistisnalar kaideyi bozmaz. Türk kızıda güzel diyolar ^^
10 YorumlaHer milletten tek tuk çıkar boyle
11 Yorumla
Soran+1 yılevet. d
+1 yılKim bu rus erkekleri cirkin dedidewbu ergen triplere girdi :D
Sen birde rus asker kadinlarina bak dibin duser "))00 Yorumlayanlis hatirlamiyorsam ortadaki tilki andrenin gencligi:-) o adamin babasi turk mu ne zaten:-)
09 Yorumla
Soran+1 yılDegil :D
Soran+1 yılYanlış biliyorsun malesef. d
Soran+1 yılKmi dyrsun o kim. s tilki. s
Soran+1 yılOlmasn ztn. d
Soran+1 yılderken?
+1 yılRakip eleme teknigi uygulamislar sana kim uydurdu bunu yakisiklilar tabiki
21 Yorumla
Soran+1 yıl:D aynn turk kizlarini kandriyorlar. d
+1 yılBen bu Adam'ı tanıyorum Gaziosmanpaşa da oturuyor adı irfan
03 Yorumla
Soran+1 yılyok yaa tanştrsana :D
- +1 yıl
Tamam gel tanıştırayım 😄 TÜRK erkeklerinin hiçbir eksiği yok ama onu da bil fazlası var
Soran+1 yılBen adini andrey sanyrdum ama. d
+1 yılBunlar ne yaw
Ben bunlardan daha yakışıklıyım
Bitek kahverengi göz var03 Yorumla
Soran+1 yılmerak ettim sen bunlardan daha düzgün yüz hatlarına sahipsen bir resm atsana?
- +1 yıl
Önyargıların var
Soran+1 yılyok
+1 yılHani Turk erkekleri tipsizdi , o zamn ben neyim :)) Tipsuz :))
19 Yorumla
Soran+1 yılabartı bir yakışıklılığın yok
- +1 yıl
Ben oyleyim demedimki zaten :)
Soran+1 yılyazdığın yorum öyle demiyor ama :D
- +1 yıl
Sonda tanimlamisim kendimi :)
- +1 yıl
Lutfen yorumu ipleyip yorum yaparsan sevinirm
Soran+1 yılkusura bakma bayadır girmiyorum :D tamam tamam yakışıklısın :D
- +1 yıl
Ben bu soruya cevp mi vermksim :)))
Soran+1 yılevet :D
- +1 yıl
20 gun kiz ben o zamn vitamindim :))
+1 yılTurk erkekleride tipsiz derler ama ben Neyim ozaman :P
Ruslardada bunlari saymadan tipsiz demisler demekki08 Yorumla
Soran+1 yılneyse ki bunlar türkiyede yaşıyor :D yakışıklısı güzeli türkiye ye gelsin zaten :D
- +1 yıl
Ben yetmiyorum yani oyle mi sana :O
Soran+1 yıl:D:D
- +1 yıl
Hic siritma cevap ver :D
Soran+1 yılDene bakyim yetyr msn :D
- +1 yıl
Mesaj at deniyelim :)
Soran+1 yıl:D :D ahah
- +1 yıl
Bekliyorum canisii :)
Ruslar mı çirkin oluyormuş ee bende Rus kökenliyim ben çirkinim diye koca ırka niye laf ediyonuz?
00 Yorumla
+1 yılGeneli çirkin ve huysuz pek sevmiyorum rus erkeklerini
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöyle bir sorunsalımız yokta bir rus ya da ukrayna kızı etmezsiniz :d
05 Yorumla
Soran+1 yılrus kızlar güzeldir inkar eden yok :D türk erkeklerinin bazılarıda senin gibi hakaret sever ve fazlasyla kabadır :D
Cevap sahibi+1 yılKırık Erkekler yüzünden Bizim gibi Açık Sözlü Gençleri Üzdünüz Kızlar :D
Soran+1 yılSadik olan erkek vardi da biz mi gonul vermedikk :D
Cevap sahibi+1 yılsen sadık olmayanlarla olduysan bizim günahımız ne :D
Soran+1 yılCevrede ayni dertten magdur. d
+1 yıl@soran bu karı kılıklı rusları türklerden neden üstün görüyorsun
015 Yorumla
Soran+1 yılUstun görmüyorum ki oyle birsey iddaa etmedim aksine erkeklerin kucumsedigi irki yuzlerine vurdum irkcilik yapmayin ddiye
- +1 yıl
Türk erkekleri çirkindir diyorsun altta %10u fena değil diyorsun!
- +1 yıl
Soran+1 yılBu kadar yakisikliisi az tabi sokaga ciktgmz zamn cok zr bnlri grmek yine dyorum kucumsemyrumm hakaret yok ;)
- +1 yıl
Soran+1 yılTerbiyeszlesme kmsenin biyerne merakli degilm azck olgunlas öyle gelll
Soran+1 yılSacmalama istersen? Sanalda asagilndgim halde asaglamadim
- +1 yıl
Türk erkeklerini aşağılarmısın karşılaştırma yaparmısın
Soran+1 yılKarsilastirma illaki yapilir ama hakaret etmem kimse bedenini secmiyor
- +1 yıl
karşılaştırma türk erkeğini rencide edecek şekilde mi yaparsın
Soran+1 yılIstersem oyle bir rencide ederim kii. d ama gereksiz gercekci olmak lazım sen bna cirkinsn dedigin için ben çirkin olmam ya da bn cirkin dediysem sen oyle olmazsin bazi seyleri kabul etmk gerek
- +1 yıl
Türk erkeklerini rencide etmekmi istersin yani ! tehditmi ediyorsun vatan hainiysen yap durma
Soran+1 yılBana yapilirsa yaparim ki yapilmadi. d
- +1 yıl
Türk erkekleri hakkında ne düşünüyorsun
Soran+1 yıl% 50 iyi % 50 kotu diyimm çünkü iyi insanlr oldugu kadar kotusude var kendimizi daha çok yetistirmeliyiz bence
+1 yılGit onunla evlen o zaman burada kalakabalik yapmayın
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye trip atiyosun yaa
- +1 yıl
Yok şuranın erkegi böyle şuranın kızı şöyle bir bitmedi su yabancilara olan hayranliginiz biraz öz olun bizim birbirimizden baska kimsemiz yok sokun artık kafanıza.
Soran+1 yılHerkez tek basina zaten :) bska mlletn insanlri kotu dye bisy yok baktm bzm erkklr ruslra cok yükleniyor bu sruyu sorym dedim
Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. kız onlar ruus değil biriincisi kıvanç tatlıtuğ ikincisi sinan akçıl. kandırmışlar senii
011 Yorumla
Soran+1 yılRus bunlar sinan akcil degl ama andryor biraz
- +1 yıl
@erosunoku italyanlarla sana mutluluklar.
Soran+1 yılHayirdr kiza trip mi atyrsn italyan iyidir dedigi icinn. d
- +1 yıl
@erosunoku Türk erkeği mi italyan erkeği mi
- +1 yıl
cevap ver
- +1 yıl
@erosunoku iyi seçim :) Türk erkeğini aşağılamayın sakın
- +1 yıl
:D en azından ben aşağılamıyorum, siz yinede aşağılamayın
Bunlar ulkede nesli. Tukenmekte olan yakisikli canlilat..
03 Yorumla
Soran+1 yılama rusyada değil tükiyedeler :D
Soran+1 yıl:D:D
Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı. 25 ile 30. sanıye arasında saklı cevap.
https://www.youtube.com/watch?v=eGzgtOR35Yg00 Yorumla
+1 yılSaçını uzatsa kız sanarım ben bunu^^ O sondaki foto ne ya asjdjdjdjdj beğenmedim ben...
00 Yorumla- Diğer konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yıl"Rus erkekler çirkin " diyen mi olmuş? Bence çirkin değil de çoğu iktidarsız demişlerdir. Sürekli votka içtikleri için.
00 Yorumla Diğer konusunda 660 cevap paylaştı. Bunları anca böle fotodan falan görürsün. Rusya sokaklarına bir çıkta gerçeği gör :D
03 Yorumla
Soran+1 yılCikmya nyetm yok gidecrk olsam rusya ya degil daha ilgi cekici bir yere giderdim
Soran+1 yılo zaman sorun yok ;)
+1 yıl2. Adamın sac stilini türkler yapsa mal apavi tipe bak deniliyor 😄😄😄
12 Yorumla
Soran+1 yılyoo bn demyrmm bni ilgilendrmezz yuz hatlari duzgunse hepsi yakisr ztn
Ben öyle bi' şey demedim. Jon Bon Jovi'ye benziyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılrus erkekleri çok iyidir o kadar iyidir ki evlenen kadınların çoğu daha 5 yıl geçmeden kocaları sürekli içki içip eve bakmadıklarından dolayı boşanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler birbirini kıskanmaz boşuna uğraşma kezocan;)
01 Yorumla
Soran+1 yılAhah cok kiskanan var ama. d
türk erkeklerini beğenmeyenler kurtuluş savaşından kaçan %40 ın dölü...
00 Yorumla- Diğer konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılİstisnalar Kaid eyi bozmaz rus asıllıyım bn de ama gercekten çirkinizdir
00 Yorumla bu adamın askerlik için TÜRK olduğunu ve askerliğini TÜRK ordusunda yaptığını öğrenince sevmeye başladım önceden hiç sevmezdim
00 Yorumla
+1 yılçünkü bunlar erkek değil bunlar melek :)))
21 Yorumla
Soran+1 yıl:D ruslar bir melek. d
yerim ben bunu ama:(
43 Yorumla
Soran+1 yıldimi :D birde beğenmezler ya :S
Soran+1 yılhalbuki bir tık uzakta :D
- Diğer konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılOhf böyleleri bizi bulsa keşke :D
25 Yorumla
Soran+1 yılTurkiyede kendisi ama denk gelemedik. d
- +1 yıl
Ahahaha ben türkiyede değilim malesef xd
Soran+1 yılNeredesin
- +1 yıl
Almanyadayım :))
Soran+1 yılAlmanlar nasıl?
+1 yılKarı gibi adamları beğeniyonuz yaa 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılBunlar bir kari gibi. d erkk nasil olyrmus sen foto at da gorelim
- +1 yıl
Kadın gibi mi? :) Kadınlık minyonlukla olur, bence kısa boylu erkekler kadınsı. Rus erkekleri boylu boslu, taş gibi erkekler. :) Ben çok beğeniyorum.
- Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkeklerinin gözünü seveyim
25 Yorumla
Soran+1 yılhepsinin değil %10 luk bir kısmının :D
- +1 yıl
% 50 60 olsun ya :D
Soran+1 yılOlmuyor valla tipi salla huylarina bak d aldatmayan erkek var mi d
- +1 yıl
Hayır yok malesef :)
Soran+1 yılEe yaniii. d
+1 yılİtalyanlar kadar olamazlar.
20 Yorumla3. hariç diğerleri kötü. 3. nün adı ne?
00 Yorumla
+1 yılayyy o 3. resimdeki çok tatlııı :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D ahah evett
Türk erkekleri daha iyi be :D
23 Yorumla
Soran+1 yılpehh sırf esmer oldukları için söylüyorsun ama yüz orantılarına bir bah burnuna dudağna gözlerinin orantılarına bir bak ;)
- +1 yıl
Burak Özçivit hepsini döver. 😏
- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılRusya'da 3 tane mi erkek varmış?
73 Yorumla
Soran+1 yılhayır ama 3 tane fotoğrafa koyuluyor :)
- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat