rus kızları ezmeyi bırak atom bombasi atar türk kızlarına. ama şöyle bir şey var rus kızları türk erkeklerini beğeniyor ama rus erkekleri türk kızlarına burun kıvırıyor 😂
burun kivirdiklari yok rus kızları türk erkeklerinde ne buluyorsa çoğu türk kızı türk erkeklerini sevmiyor ben de dahil konuşma gereği bile duymuyorum rus erkekleri gibi erkek varken ve konuşuyorum da yabancı erkeklerle çoğu yabancı erkek de çok güzel odlugumu söylüyor merak etme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
B arkadaşta rus. Bence tam senlik.
çoğu yakışıklı erik gibi
Çok güzel zevkin varmış.
var bak görsele 🤤
iyi ki tr de yaşamıyorlar 4m bulamazdık bunlar yüzünden
Canın istiyo senin ondandır
görsele baksana kütür kütür
türk erkeklere kurban olun
rus erkekleri erik gibi daha tatlı yakışıklı kütür kütür
aynen ondan dolayı Rus karıları antalyada yapışıyordu bize
görsele baksana kütür kütür rus erkek
valla bana sarı çiyan gibi geldi
Rus kızları bize aşık sizde onlara sıkıntı yok. ) rus kızları varken sizi napicaz
rus erkekleri varken türk erkekleri önemli değil zaten rus erkekleri tatlı yakışıklı nazik kütür kütür
Rus kızları bir yapışıyor varya bor görsen gariplerim bıkmışlar sarı sarı çiyan gibi küçük çüklü erkeklerden
görsele bak heyt maşallah neresi küçük türk erkekleri yanında cüce gibi kalır
Rusya'nın penis boyu 13'müş bilimsel araştırma bakabilirsin internetten. Türklerin 14 yine onlardan büyük. D. D ağla
Rus erkekleri ezer o kadar çekiciler ki 🤤
rus kızları ezmeyi bırak atom bombasi atar türk kızlarına.
ama şöyle bir şey var rus kızları türk erkeklerini beğeniyor ama rus erkekleri türk kızlarına burun kıvırıyor 😂
burun kivirdiklari yok rus kızları türk erkeklerinde ne buluyorsa çoğu türk kızı türk erkeklerini sevmiyor ben de dahil konuşma gereği bile duymuyorum rus erkekleri gibi erkek varken ve konuşuyorum da yabancı erkeklerle çoğu yabancı erkek de çok güzel odlugumu söylüyor merak etme
rus kızları varken sizi ne yapsınlar be
hahahaha zaten başka kim bakar ki size dünyanın en güzel kadını da türk rus değil hande ercel
5 tane rus sevgilim var. D inanmıyorsan ss atayım peki ya senin anca hayaller be kezbann
belli nasıl bir şerefsiz olduğun iyi birisi olsan 5 kişi ile cikmazdin
çok üzüldüm ağladım
hayatımın şokunu yaşadım
ahhahaha iste bu yuzden Rus erkekleri
ironi yaptığımı anlamayacak kadar kezbansın. d
git altına yat ne kadar rus bulursan banane amannnn beeee
olabilir ben yapmıyorum ve kezban diye hitap edemezsin bana
diyelim ettim n'olacak davamı edicen kezoş
Hanfendiye 2 füze lutfen.
erik gibiler
Bu erik gibiyse ben erik ağacıyım wşklşkwşk
Çünkü taş gibi Rus karıları doğuruyor