mesafeler aşka engel midir? yoksa ösym istediği kadar çomak soksun, mesafeler aşka engel değildir diye düşünenlerden misiniz?
Cevabın nedir?
valla bende öyle bir şey yaşadım geçen sene martta bitti zaten aylar öncesinden bittişti ..ama emin ol biz birbirimizi çok seviyorduk hemde çok ama bitiyor işte çok zor...ve suç ösym nin değil sizin aynı ünw tek verseydiniz puanlarınızın tuttuğu hep beraber olurdunuz olur biterdi..inşallah sizin ki benim malum olayım gibi olmaz...
01 Yorumla
+1 yılFarklı şehirde üniversite kazanmak aşka engel değil Uzak mesafe ilişkilerinde geçerli olan herşey geçerli Üni. öğrencisi olmanın güzel yanı mesafe çok değilse bol bol kaçıp buluşup dünyanın tadını cikarabilmek
ama birbirinize sahip cikmali ve guvenmelisiniz yoksa yıpranırsınız Allah mutluluk versin12 Yorumla- +1 yıl
umarım öyle olur, teşekkür ederim..
- +1 yıl
kardesim durumlar nasil biraz bilgi verirmisin?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,5b cevap paylaştı. Güven sorunu ve görmeme bir araya geliyor. Bu da insanın sinirini bozuyor ve tartışmalara yol açıyor yani bitik.
10 Yorumla
mesafe aşka engel değildir. bunu en iyi yaşayanlardan biriyim. yeterki güven olsun aranızda
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
aşk değil de sevgili için mesafeler sorun değildir.olmamalıdır.. benim arkadasım 6 yıl ayrı kaldığı sevgilisiyle evlendi.1 yıldır mutlu ve tatlı bir cocukları var maşallah diyorum..30 Yorumla
+1 yılmesafeler aşka engeldir
insan gözlerini kapattığında değil
gözlerini açtığında yanında olan bir sevgili ister20 Yorumlamesafe aşkta en önemli rol oynar mesafe varsa ilişki güvensiz ve sağlıksız olur %89 u biter En güzel aşk Allah Aşkıdır ne arandaki mesafeyi bilirsin ne görürsün sadece hisseder ve inanırsın Aşkların en yücesi Allah Aşkıdır gerisi fasa&fisodur..
10 Yorumla
+1 yılmesafeler aşka hiç engel değildir.. Seven insan uzaktayken daha çok sever.. gözün görmediğine gönül KATLANMAZ!
20 Yorumla
+1 yılNaçizane fikrim insan isterse her şekilde istediğini yürütür bu tek ilişki için de değil. aşk kısa sürelidir bu net. Sevgi varsa arada istediğini araya soksun hiç bi şey olmaz
00 Yorumlasize bağlı.bitmese de yıpranacaksınız hazırlıklı olun
00 Yorumla
+1 yılMesafeler olacak
Ama aldatılmaya mahkum olabilirsin .
C.00 Yorumla
+1 yıluzun süre geçmiş sonuc nasıl oldu ben yeterli güvenle her şeyin başarılabilecegine inanıyorum.
10 YorumlaMesafeler aşka engel değildir, ama aşkı soğutur.
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 431 cevap paylaştı. mesafe aşka değil ilşkinin gidişatına engeldir.
00 Yorumla
+1 yılmesafe her zaman sorun yaratır.
02 Yorumla- +1 yıl
deme öyle :/
- +1 yıl
üzgünüm.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,5b cevap paylaştı. Engeldir örnek ben hep uzaktayım hep bitiyor :)
00 Yorumlagözden ırak olan gönüldene olur siz bitmişiniz
00 Yorumla
+1 yılmesafeler her şeye engeldir biline.
00 Yorumla
+1 yılayrildinizmi sonuc ne suan?
00 Yorumlamesafeler aşka engeldir kim ne derse desin
00 Yorumlabence ortada bır yerde bulusun:)
00 Yorumla
+1 yılo iş bitmiş!
01 Yorumla- +1 yıl
hayır.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 785 cevap paylaştı. ösym ye dilekce yaz.
00 Yorumlahadi geçmiş olsun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım