57 dk

Babam beni zorla kapattı beşinci sınıftayken şimdi 21 yaşındayım açılmak istiyorum ona bu mesajı atsam nasıl olur?

Baba bu mesajı sana olan sevgimden ve saygımdan dolayı yazıyorum. Yüz yüze veya telefonda konuştuğumuzda sana karşı en ufak bir saygısızlık olsun istemediğim için içimdekileri buraya düzgünce yazmak istedim.

Biliyorsun ben 5. sınıftan beri senin isteğinle, seni kırmamak için kapandım. Ama bugün 21 yaşında, işinde gücünde bir insanım. Bu zamana kadar içimden gelmediği halde sırf sen istiyorsun diye bu sorumluluğu taşıdım. Ancak samimiyetsiz bir şekilde, sırf korkudan veya baskıdan dolayı örtünmenin ne bana ne de Allah katında bir değerinin olmadığını çok net anladım.

Ben artık açılma kararı aldım. Bunu senden saklamak, arkandan iş çevirmek bana yakışmazdı, o yüzden ilk sana haber vermek istedim.

Senin kızın olarak terbiyem, sana olan saygım, ahlakım ve duruşum hiçbir zaman değişmeyecek. Benim başımdaki örtü değil, senin bana verdiğin terbiye benim değerimi belirler.

Şu an sinirleneceğini veya üzüleceğini biliyorum ama senden ricam bunu bana veya kendine bir saygısızlık olarak görmemen. Bu tamamen benim kendi hayatımla ve vicdanımla ilgili kişisel bir kararım. Sana olan saygım ve sevgim her zaman aynı.

Güncellemeler
47 dk
Babamla aynı şehirde değiliz bir süredir bu arada
Babam beni zorla kapattı beşinci sınıftayken şimdi 21 yaşındayım açılmak istiyorum ona bu mesajı atsam nasıl olur?