Tesettürden çıkmak istediğimi söylediğimde babam okuldan almakla tehdit etti?

Merhaba bu konuyla alakalı geçen gün soru sormuştum. Tesettürlüyüm ve artık bunu taşıyamıyorum. Cesaret edip dün bizimkilerle açılmak istediğimi konuştuğumda annem olumlu yaklaşsa da babam çok kötü tepkilerle karşıladı kararımı. Yok sen marketten soyulmuş elma alır mıymışsın (açık kadın soyulmuş elmaya benzer diyen hocanın lafını ediyor), yok kadın ambalajında değerliymiş, evlenirmişim kocam isterse açılırmışım, günahlarım onlara yazılıyormuş (artık 19 olmak üzereyim ve dinen günahlarımın anne babaya yazıldığı dönemi çoktan geçtim) en son üniversiteden kaydını sileriz açılırsın o zaman dedi mahvetti beni bu sözü... Ben üniversite 1. sınıfım okul yüzü görmedim 3 aydır hiç girmediğim arkadaş ortamına, gitmediğim okulumdaki açık kızlara özeniyormuşum ve bu yüzden okuldan alacakmış beni. Kavga gürültü bi şekilde konu orada kaldı. Annem beni destekliyor diye ona da sen şımartıyorsun diye laf söylüyor. Eski kafalı bir insan ve böyle bir aile zihniyetinde büyümüş kabullenmesi ve durumu aşması zor onu anlıyorum ama artık 2021 yılındayız yahu! Ben şu an ne etsem ne desem sözlerim sanki bir duvara çarpıyor bana geliyor. Siz tavsiye verin dostlar ben ne yapabilirim?
Tesettürden çıkmak istediğimi söylediğimde babam okuldan almakla tehdit etti?