Babam beni okul okutmamakla tehdit ediyor ne yapmalıyım?

Liseye gidiyorum açık öğretim lisesinde okuyorum şu an geçen yıldan beri açık öğretim lisesinde okuyorum geçen yıl bazı özel sebeplerden dolayı açık öğretim lisesine geçtim bu yıl da dershaneye gidiyorum dershaneye başladım bu yıl 1 aydır her gün dershaneye gidiyorum her gün sabahtan akşama kadar dershanedeyim Her gün çok ders de çalışıyorum elimden geldiği kadar kendi imkanlarımla ders çalışıyorum evde youtubedan da ders dinliyorum her gün ama matematik yapamıyorum temelim yok matematik de başarılı değilim babam da sürekli bana her gün matematik çalış matematik yap matematiğin çok iyi olsun diyor benim ortaokauldan beri matematiğim yok iyi değil yapamıyorum babam sürekli beni okutmamakla tehdit ediyor hep bana sen eğer bu sene derslerinde başarılı olmasan seni gelecek yıl sanayiye vereceğim çalış bize para getir eve yeter artık ben hep senin kahrını çektim bu zamana kadar okulda sen beni kanser ettin sonra bana yok senin yüzünden hep benim saçlarım dökülüyor ben kel oldum diyor bana. Ne yapmalıyım?

Babam beni okul okutmamakla tehdit ediyor ne yapmalıyım?