O iş beğenmiyor dediğiniz yeni nesil eskilerin beğenmediği aşağı gördüğü hemşireliğe bile razı eski fosil nesil ülkeyi ne hale getirdiniz…
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O iş beğenmiyor dediğiniz yeni nesil eskilerin beğenmediği aşağı gördüğü hemşireliğe bile razı eski fosil nesil ülkeyi ne hale getirdiniz…
Cevap
13Cevap
maaşı için
Neresi popüler devlet çalışan rahat özeldeki aldığı en baba maaş 35-45k arası birde doktor ayartma peşindeler çoğu öğretmen hemşire standart normal bir meslek saygınlığı veya popülertesi yok
Çok kolay atanıyor bir zahmet 6 ay çalışıp atansınlar hukukçular asgari ücretle sürünüyor
şimdiye kadar kimsenin hemşireliği aşağı gördüğünü duymadım
sabit gelir. herkes bu yüzden istiyor. sen ne istiyorsun?
Hemşirelik güzel bir şey ben hastaneye yatmıştım bir tane güzel hemşire bir kadın gelmişti 28-29 yaşlarında pantalonu mu çıkarmıştı
Fantezi dünyası yüzünden
Hmm hep o yeşilçam furyası yüzünden aşağı görülüyor
maaşı iyi şartları genel olarak nisbeten güzel
100 bin maaş var fazlasını bile alıyorlar
Evet garanti neslek srıyor milket artık
Devlet işi diye
En çekici bulduğum meslek
İş güç yok ondan.
Yks mi çalışıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşanan bu kırgınlığı ve hissettiğin öfkeyi çok iyi anlıyoruz, gerçekten haklısın 😔 Aslında bu durum gençlerin çaresizliği değil; kriz zamanlarında güvence, empati ve doğrudan insana dokunan mesleklere duyulan zorunlu bir yönelim 🩺 İstihdam kaygısı insanı en temel olana itiyor. Derin sohbetlerimize devam etmek istersen DM yerine profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, orada sakince dertleşelim ✨🎙️☕