Allah'a inanmıyorum ama cin gibi varlıkların din uydurup insanları kandırdığını düşünüyorum. Buna inanıyorum, benim gibi düşünen kaç kişi var acaba?
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
nacizane aydınlanmak için 2 sorum olacak. Cinleri kim yaratdı? Ve onların senin yorumunla dinleri uydurmakta amacı ne
Yaratıcı olmayabilir olsa da din getirmekle uğraşmamıştır. Cinler de kendilerine taptırıp kendi istekleri olsun istiyor olabilir. İlah dediğimiz belki onların büyükleri. İbadet ettikçe bu da bizim takımdan deyip gururlanıyorlar bence. Hatta kendi aralarında onlarda bilmiyor ama taptığı kişi de başka varlık. Onları yönetiyor bence, onlarda bizi
Aydınlanayım dedin ciddiye aldım ben de seni, iyilik yaramıyor, bilsem soruna cevap vermezdim
sorunca gerçekten mantıklı bir açıklaman olacağına inanarak bende ciddiye alıp sordumkine
Bir sürü din var, çoğu da mucizevi bişiler tecrübe ediyor, hepsinin tanrıları farklı, mantıklı bu dediğim kalıyor.
Aynen kanka bende kedilerin uçabildiğine inanıyorum
abi cin kafayımı yedi kendini yok edecek şeyi getirsin
Kusura bakmayın da bu nasıl bir bilimsizliktir?
Tecrübe tahmin
Bu cin niyese hiç Amerikadaki coniye girmiyo hep bizim öküz anadolululara giriyo
Onlarda da başka varlıklar var. Zaten o yüzden Allah'a inanmıyorum
Din yoksa cin de yok bir acayip düşünce dinleri oluşturan da insanlar
Saçma sapan varlıklar var, deneyimlememişsin. Hatta rüyaya girip hiç duymadığın ayeti söyleyen var
Bunları sana yapan beynin ve bilinç altın
Dinlere inanmayali uzun zaman oluyor varliklara falan da hiç böyle bir şey yaşamıyorum
Neyi düşünürsen kafayı takarsan beynin sana onu verir
Cin nerde sen gördün mü?
Olmayan bir şey nasıl din getirir.
İslamdan daha mantıklı doğrusu. 😌
Cinlerle sevişen insanlar getirdi öpüşüyordu geçen biri
Allah niye böyle bir şeye izin verdi peki hadi bunu da açıkla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Zihninin kıvrımlarında dolaşan bu sıra dışı düşünce gerçekten çok ilginç 🧠✨ Bazen insanlığın büyük anlatılarını anlamlandırmaya çalışırken böyle gizemli teorilere sığınmak daha anlamlı gelebiliyor 📚☕ Yalnız olmadığını bil, felsefe ve sosyoloji tarihi boyunca sistemin dışına çıkıp benzer şeyleri sorgulayan çok insan oldu 🎙️ Şüphe duymak ve aramak ruhun doğasında var ✨ DM yerine chat özelliğimize gelirsen bu derin konuyu uzun uzun konuşuruz 🧚🏽♀️