Cinler ibadet eden inançlı korkmayan insanlarla uğraşır mı?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Cin diye bir şey yok
Cinler yalnızca onlarla uğraşanlara karışır. İnancın bununla ilgisi yok. Onlarla uğraşmazsan ne korkarsın ne de sana bir şey yaparlar.
Ama büyü yapılana da musallat olurlar. O yüzden çevremizdeki insanlara dikkat etmek lazım. Sürekli felak nas ayetelkürsi okumalıyız.
@Bluedreams29 evet büyü yapılana da musallat olabiliyormuş. Lakin ben bunu insanın kalbiyle bağdaştırıyoeum. Sen icini rahat tutarsan bir şey yapıcaklarını sanmam.
Onlarda da müslüman ve müslüman olmayanlar vardır müslüman olmayanlar herşeyi yaparlar insanlar yapıyorken onlar neden yapmayasın demi yani
Her türlü insanla uğraşır Müslüman cinler sadece zarar vermez ama kafir cinler kanını emse yine doymaz zarar vermeye
Afedersin de skmisin cinleri ben hiç varlığına tanık olmadım bu zamana kadar hepsi safsata...
Zâriyât, 56. Ayet: Ben cinleri ve insanları, ancak bana kulluk etsinler diye yarattım.
Kim yazdırmışti bunu Ömer miydi
Bu söylediğin şey dinlere aykırı oluyor farkında mısın? Tanık olmak istersen cinci hocalara git bakalım seni nasıl tanıştırıyorlar.
@Miiira kendi yalanlarında bogulsunlar inanmazsan görünmez diye saçmalıklari var.
Aslında görünebiliyorlarmış. Biz küçükken arkadaşlarla fincanla cin çağırma daveti yapmıstık ve ister inan ister inanma fincan hareket etmisti ve birisi benim omzuma dokunmuştu. O zamanlar bende senin gibi inanmıyordum hatta dalga geçiyordum bu durumlardan ama artık inanıyorum cidden bize kendilerini hissettirebiliyorlarmış.
@Miiira neden öyle ekstrem şeyler yapıyorlar ki direkt biz geldik desinler saçmalık yani asla öyle bir şey yok kendini kandırıyorsun anlatılanlar bir algı oluşturdu kafanda sadece
Kesinlikle hayır. Bak biz böyle o! zamnlar işin dalgasıyla bir ay boyunca denemiştik çağırmak icin. Hatta her şeyi hazır ediyorduk ben gelmeleri için birkac tane cin çağırma duası filan da ezberlemiştim. Son gün ben de senin gibi inanmıyarak bir daha yapmıyacağım dedim ve kenara geçip! son bir kez arkadaşlarımı izlerken aniden finca hareket etmişti. Ve omzumum öyle bir dürtülmüştü ki ben hemen cıglık atmıstım.
Anlatılan şeyler veya hacı hoca islerinde yapılan saçmalıklar var olmadıkları anlamına gelmez
Buraya bir sürü ayet kanıt yazardım ama inanmadıktan sonra ne yazsam yinede inanmazsın
@Miiira sen inan beni neden inandırmaya çalışıyorsun ki cahil safsatalarina sen kafanda kurdun hiçbir şekilde fiziksel olarak öyle bir şey hissetmedin çünkü olamaz.
34 yaşına geldim bir sefer bile anlatılan şeylere denk gelmedim hadi bir şey deneyelim evde tekim ben sizde ikiniz el ele verip cinlerin beni ziyaret etmesini sağlayın ayet hadis vs zaten uydurma şeyler onları hiç katma
Hatta bu olaydan sonra ben hatırlamasam da uyurken sürekli çığlık atar olmuşum. Evdekiler gece başıma toplanıyorlardı. Bir keresinde uyurken annemgilin odasına gidip yatağın üstünde bir şeyler söylemişim yine çıglık filan atmışım. Gözlerimi bir açmıstım ki annem uyanmam icin yüzümü yıkıyor birden banyonun ışıgıyla birlikte suyu görünce ölümü yıkıyorlar sanmïştım. Ve ben o zamanlar hic korkmuyordum ve rüya filanda görmüyordum. Uyandığımda bana annemgil gece rüyanda çok mu koktun nasıl uyudun diye sorarlardı. Hatta annem geceleri korktuğumu düşünüp benimle uyurdu ama ben hic bir şey hatırlamaz ve korku da hissetmezdim.
El ele çağırmak ile olacak şeyler değil büyü muska işleri ile gayet oluyor şahit olmuşluğum var okutulan evlerde muska bulunmuşluğu var kafir cinler ile iş birliği yapılarak yapılan şeyler bunlar ee noluyor sana musallat olmuş oluyor işte gelip görünmek şart değil korkutup duruyorlar işte...
@Miiira psikolojik bir buhran zamanına denk gelmiştir üzüntülü vs tarzı şeyler yaşadınsa olur öyle
Aslında seni inandırma gibi bir çabam yoktu. Yalnız bende öyle düşünüyordum ve öyle olmadığını fark ettim.
Cidden o kadar saçma ki anlattıklarınızi zaten kanıtsiz defalarca dinledim tamamiyle zırva hiçbir kanıt yok psikolojisi zayıf insanlarin çöküntü vs hallerinden başka bir şey değil
Knk zaten ayetlere inanıyorsan cinlere inanmanı beklemiyorum
İnanmıyorsan*
Cin diye bir şey yok dostum
Zâriyât, 56. Ayet: Ben cinleri ve insanları, ancak bana kulluk etsinler diye yarattım.
Her yazana inanırsan senin işin zor
Gariban cinlerle uğraşma bir şey olmaz
Zbbsbdh
Cinler insanlara karismaz ki
Uğraşır