AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet maalesef nazardan dolayı musallatlarda olabiliyor Çünkü nazar denilen şey negatif enerji olduğu için bu varlıklarda çok fazla nazardan dolayı Musallat oluyorlar
Ama bu benim dediklerimi herkes bilmez çok nadir insanlar bilir
Yapay zeka ilahi bir kavram değil insanların kurmuş olduğu gereksiz bir icat her şeyi bilemez
Az önceki yorumunu gördüm o yüzden yazmak istedim neyin ne olduğunu hiç kimse bilemez
Ben bu nazar konusunda enerjiler frekanslar çekim yasası artık ne var ne yoksa hepsi ile ilgilendiğim için bunları biliyorum normal insanlar bu işlerden anlamaz bilmezler yapay zekayı da güvenme Eğer yapay zekaya güveniyorsan onunla muhatap ol
Hoca bana ters yere basmissin dedi musallat var dedi evdede varmış ailemde
Ama asıl sıkıntıyı ben yaşıyordum rüyalarımda bağırıyorum korkuyorum hâlâ ara ara başladığı zaman karaltılar geçiyordu
Nadiren hâlâ devam ediyor ama dua edince ezan okununca rahatsız olmuyorum ya da dinleyince bu ne demek
Daha çok bende öfke ve tartışma başladı ailemle bide insanlardan soğudum iyice tiksindim
Ve tartisirken saldırma başladı
Ne nazardan ne büyüden geldigini hiçbişey demiyor sadece ters biyere basmışsın
Sende Nazar Var
İki Dua Vereceğim
Bunları ölene kadar okuyacaksın ne kadar çok okursan bu sıkıntıların o kadar hızlı kaybolacak haberin olsun
Ve bu işin garantisi yüce Allah'tır tamam mı Lütfen dediklerimi yap Çünkü sana bir daha mesaj atmayacağım
Lütfen dediğimi yap bu duaları ne kadar çok okursan o kadar hızlı düzeleceksin

İnan ki bir daha sana mesaj atmayacağım
Eğer bu duaları her gün okursan Allah'ın izniyle gezecek merak etme bana güven
Ya muska yaptı dualı su verdi annem benim korkularım geçti diyor muskayla benim hâlâ oluyor yine benimde yastığimin altında var muska
Nazar varsa evde nasıl korkutuyolar annem gençliğindede korkuyomus senin eskiden gelen bişey demiş oda korkuyodu
Nas felaksa okuyorum zaten
Bişey anlatıyım bi kaç gün önce oldu
Sana son mesajım dedim niyet et kendimi beni annemi babamı kardeşlerimi okumaya niyet ediyorum de sonra bu duaları arka arkaya sürekli oku bunu bir hafta 10 gün uygula ama sürekli okumalısın bir bardak suyun içine veya 5 litre suyun içine okursan bu suyu hepiniz için bu duaları okuyun bir hafta 10 gün sonra bana tekrardan mesaj at sana yardımcı olacağım
Hangi şehirde yaşıyorsun
Bazen bacağımda morluklar oluyor bide çizik aynı şey annemdede olmuştu inanır mısın tam kolunda sanki özenle çizilmiş gibi böyle bişey vardı
Sonra şaşırdık bu ne dedim resmen biri çizmiş hayret ettim bendede tırnakla çizilmiş gibi vardı sonra o kayboldu hocaya demiş ben korkuyorum bende gençliğimdede vardı muska takmamistim senin eskiye dayanan bişey demiş
Bu nedir peki
Kardeşim sen hocaya gitmişsin benim dediğim duaları Bir hafta on gün oku Yoksa seni engelleyeceğim 10 gün sonra bana mesaj at bana haber ver sana yardımcı olacağım şimdi beni rahatsız etme lütfen Yoksa engellerim bildirim alma tuşuna basarım mesaj atsan da umursamam 10 gün sonra bile yardım etmem O yüzden fazla üstüme gelme 10 gün sonra bile yardım etmem O yüzden fazla üstüme gelme
Büyü ile musallat olan var bir de kendiliğinden aşık olan var
Bende var ama hocanın dediğine göre ben ters yere basmışsın
Basmış
Basmisim
Evet rahatsız edilince de oluyorlardı onu unutmuşum
Bazen bacağımda morluklar oluyor bide çizik aynı şey annemdede olmuştu inanır mısın tam kolunda sanki özenle çizilmiş gibi böyle bişey vardı
Sonra şaşırdık bu ne dedim resmen biri çizmiş hayret ettim bendede tırnakla çizilmiş gibi vardı sonra o kayboldu hocaya demiş ben korkuyorum bende gençliğimdede vardı muska takmamistim senin eskiye dayanan bişey demiş
Benim dizimde ve kalcamdada iki morluk vardı dizimdeki kaybolmuş kalçamdakide yavaş yavaş kayboluyor gibi anlamıyorum ne annem diyor onlara yorma hemen
İşinin ehli bir hocaya gitseniz iyi olur
Gittik zaten muska verdi anneme korkmuyorum artık diyor
Su verdi dualı bide icmemiz için hepimize hepiniz sinirlisiniz siz evinizde hep tartışma var huzursuzluk var dedi doğru bildi
Dua okuyun her gün gelemezler
Okuyorum ben şu an en rahatsız benim
Sizin içinizde cin olabilir o yüzdendir bu duruma gelmeden tedbir almak lazım.
Cin'i içinizden çıkartacak hoca gidin bence
Yok olmadığını biliyorum çünkü ezan okunurken falan rahatsız olmuyorum dua edebiliyorum dinleyebiliyorum dün dinledim hiçbir rahatsızlık duymadım içinde olanda böyle şeyler olurmud
Ben korkutuluyorum uykumda genelde
Bide sinirli agresifim işte
Depresyondasınızdır bu durum zamanla düzelir
Umarım ama umudum yok uzun zamandır bu durum var
Gerçek olmayan hayali varlıklar bir halt yapamazlar merak etmeyin.
Valla yuh o kadar olmasın ne bu bulaşmak için yer arıyor bunlarda
Bunlara inanıyormusunuz gerçekten. Cin musallat falan sjdhhs
Böyle bir şey yok
Bende var ama nazarda var musallatta ikisi mümkünmü acaba
Hayır , musallat dediğimiz gibi bir şey değil
Var bende işte ama nazar yoluylada geliyormu onu merak ediyorum
Hayır
Ben ters biyere basmısim öyle dedi hoca ailemdede varmış üstelik
Nasıl oluyo bu sadece benim etkilenmem gerekmiyormu
Size şunu söylemek istiyorum göz perdeleriniz kalkınca onları görürsünüz ama ilerisi mümkün değil , çünkü o kadar güçlü değiller
Ben hissettim hep daha çok bi kere aşırı güçlü bi enerji hissetmiştim tam yanımda
Bi kaç gün öncede uyku ile uyanıklık arasında korkularım başlamıştı yine gece besmele çektim benimle birlikte korkunç kalın bi erkek seside çekti ve bağırdım ben
Zikir ile meşgul olun dua okuyun , kolay kolay musallat olmazlar
Okuyorum nas Felak okuyorum yatmadan hep
Bazen korkutuyolar işte
Biraz bilinç altı kodlaması olabilir yoksa alemler Allah'a aitken kimse ona sığınana dokunamaz
En cok bunlara şaşırıyorum
Sana gönderiyorum bı tane
Var zaten benim o yüzden soruyorum
4 senedir var böyle bi sıkıntı
Evet olur
Gerçektenmi yapay zeka nazarla direk musallat olması mümkün değil diyor
Evet
Merhaba geçti mi süreciniZ
olmaz cin okadar işsiz varlık değil