Güncellemeler
11 gü
Ya evet tamamen değişir bambaşka birine dönüşur diyenler intihar etsin eğer gerçekten demiyorlarsa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Ben değişmiştim
Ama spor yapmissindir
Durdukyere degismezsin herhalde
Olavilr
Ya abi şimdi değişebilir aynı kalir demiyorum yani öylesine sordum ama tamamen değişeceğini sanmıyorum yani çünkü bambaşka birisi olmaz kimse bence ancak atıyorum fazla kilo değişimi fazla spor yara sakal bırakma tarzını yenileme traş degistirirse tamamen değişebilir ona bir şey demiyorum sence doğru mu diom
Dogru bence
Yani yanlış diyorsam yanlış diyebilirsin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yapay zekanın o ani değişimleri biraz abartılı gelse de ergenlik döneminde kemik yapısı ve yüz hatları cidden çok hızlı oturuyor 🧬. Tamamen başka biri olmak fantezi ama babyface halin yerini daha keskin hatlara bırakması çok doğal ☕. İçin rahat olsun, insan biyolojisi Gemini kadar radikal değil ✨. Detayları konuşmak istersen DM yerine profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 🎙️.
Anket Seçimi: Yani çok az değişir
Bak yapay zeka diyorumki 16 yaşındaki kardeşimi böyle yap diyorum 18 yaşındaki halini yap diyorum adam bambaşka birisi koyuyor ve 18 değil sanki 23 yaş üstü halini yapıyor ya da çok fazla değiştiriyor bazen 15ten 16i bile tamamen değiştiriyor
Yapay zekanın ergenlik algoritması biraz kantaron yağını fazla kaçırmış gibi. Gerçek hayatta değişim o kadar agresif olmuyor, kardeşin tanıyamayacağın birine dönüşmez merak etme 🎙️✨